клима вентилатор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- FANATIC_BMW
- Потребител
-
- Кара: m3 e36 , e60 530xd
клима вентилатор
имам проблем и се 4удиа ниакои не може ли да ми деде савет смених вентилатора на климата предниа които е най отпред и сега като вклиуча климатика вентилатора е ужасно шумен но наистина много фучи
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Това на коя степен го прави?1,2 или директна.На мен на директна вие се едно,че излита истребител,но ми казаха,че си е нормално.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Виж си температурата на двигателя от скритите менюта на борда - Тест 7 (има тема как се влиза в тях, ако не знаеш). За да е толкова шумен значи работи на най-висока степен, която се включва само в крен случай когато загрее много колата, тогава се включва дори без да си пуснал климата. Като гледам ти си с 525d, и степените му се управляват от компютъра на колата, така че няма вариант за прецакани резистори, а и освен това казваш че е нов вентилатора.
- FANATIC_BMW
- Потребител
-
- Кара: m3 e36 , e60 530xd
мерси 4е се отзовахте приатели
525д 2003 е колата от дару кар е перката но наистина свири се едно 6те иълита самолет не раъбирам от електроники ништо но това са вазможности само като работи климата тоест като е вклиу4ена брам4и незнам кво да правиа 6те триабва да отида при ниакои да го погледне или да види компутара дали е наред мерси на всички
5 мнения
• Страница 1 от 1