И аз вече си има Е30-ка
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
LUDICH написа:E-30 безценна е
хората които мислят така се броят на пръстите на ръцете ми. като всички са толкова маняци от тука, колко биха дали 7000 лева за чисто нов двигател от Дару кар ? Колко от тук си купуват часто от дару, Мкар ?
Или само маняци на приказки, а опре ли се до нещо да се купува, веднага почват скрапериите.
- petrashkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318I
- Мечтае да кара: БТР
Myxa-TePoPuCT написа:LUDICH написа:E-30 безценна е
хората които мислят така се броят на пръстите на ръцете ми. като всички са толкова маняци от тука, колко биха дали 7000 лева за чисто нов двигател от Дару кар ? Колко от тук си купуват часто от дару, Мкар ?
Или само маняци на приказки, а опре ли се до нещо да се купува, веднага почват скрапериите.
Всеки според чергата си... ако зимам 5000лв на месец М3 щеше да ми е ежедневка

Това колко обичаш една кола не се измерва в това колко пари даваш за нея

Критика се приема
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- drft
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 d;АР 155,2.0,16VТ,4Х4,400hp
- Мечтае да кара: Supra
Myxa-TePoPuCT написа:Кво и е маняшкото ? боята ли е боя ? джантата ли е джанта ? ламарините ли са ламарини ( ако има нещо останало де ) ...... а за мотора да не говорим .... сигурно на майка дизела тропа по малко..... че и турбо иска
ама икономично да му е .... газчица .... сложи уран, метан, оцет, азот, .... и би турбо го направи .... купете си голфчета е серете върху тях ....
Добре де що верно го храните така момчето! Верно, че още е рано да си мисли за турбини, ама това е типично за този форум - модерно е и всеки който знае от къде му се отваря капака на маторя пуска теми и страшни закани за едни тубини и за едни налягания пък в действителност......! 100000000000 теми за турбиниране на БМВ, а ако има пък и 10 реално направени и вървящи коли пак си му е работа. Ама това са е"ахти и обидите - кошник, скраб....

Муха терорист, макар и с ожулена боя предната броня на колегата по-ме кефи от твойта "самоделка"/снимките ти във фотоалбума/. Да кажем, че и джантите му са в пъти по-арни от твой 14" цолови бирени капачки! Гледам и фаровете му са в пъти по свежарки от твойте. И се чудя сега, ти гледам знаеш верните рецепти да се купуват и карат само читави е 30 -ки аоообаче ти примерно що не си купиш една свястна е 30 -ка ми таз караш дето нито предната и броня свястна-усрана, като на Голф /както ти казваш/, фаровете ти почернели - с ръждясали рефлектори, джантите ти 14" дето и за жигулки не ги търсят вече..... пък не си купуваш готина е 30 ка, пък казваш - само готини да се купуват, пък що така.........

Колега, да ти честита колата! Е30 е кола за фън, за кеф пипкай си я, като имаш муза и възможност и си "чеши крастата" и да не те е"е за орското мнение. Боли та фара, че на Мухата терорист не му харесвала твойта кола

БЕЗИЗХОДИЦАТА Е СИТУАЦИЯ, ЛОГИЧНИЯ И ЕЛЕМЕНТАРЕН ИЗХОД, ОТ КОЯТО ПРОСТО НЕ ТИ ХАРЕСВА!
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Не ме касае на кой му харесва и на кой не,важното е че на мен ми харесва,а колата вече се прави под капака,но тъй като нямам много време работата върви бавно
турбината е от алфа 164 2.0, имам проблем с това каде да пробия дупка за оттичането на маслото в картера ми се струва че е ниско. а в блока не ми се дупчи тъй като мотора не е свален,мислех си да резна щеката на маслото и там да монтирам тройник, тоя вариант не ми се струва най удачен ама още го мисля.Дайте някакви други идеи

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e30
Евала за ентусиазъма. Много се радвам, че има хора които виждат потенциала въпреки годините и състоянието на един автомобил. Ръждата не кара колата. Евала, занимавай се с интерес. Браво!

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Честито колега.С желание сичко става
и аз имам М40Б16 състоянието му не е никак цветущо.. но имам желание да влея някой лев за да се движа наравно с другите Е30-ки..
такаче много късмет само напред 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
drft написа:Myxa-TePoPuCT написа:Кво и е маняшкото ? боята ли е боя ? джантата ли е джанта ? ламарините ли са ламарини ( ако има нещо останало де ) ...... а за мотора да не говорим .... сигурно на майка дизела тропа по малко..... че и турбо иска
ама икономично да му е .... газчица .... сложи уран, метан, оцет, азот, .... и би турбо го направи .... купете си голфчета е серете върху тях ....
Добре де що верно го храните така момчето! Верно, че още е рано да си мисли за турбини, ама това е типично за този форум - модерно е и всеки който знае от къде му се отваря капака на маторя пуска теми и страшни закани за едни тубини и за едни налягания пък в действителност......! 100000000000 теми за турбиниране на БМВ, а ако има пък и 10 реално направени и вървящи коли пак си му е работа. Ама това са е"ахти и обидите - кошник, скраб....![]()
Муха терорист, макар и с ожулена боя предната броня на колегата по-ме кефи от твойта "самоделка"/снимките ти във фотоалбума/. Да кажем, че и джантите му са в пъти по-арни от твой 14" цолови бирени капачки! Гледам и фаровете му са в пъти по свежарки от твойте. И се чудя сега, ти гледам знаеш верните рецепти да се купуват и карат само читави е 30 -ки аоообаче ти примерно що не си купиш една свястна е 30 -ка ми таз караш дето нито предната и броня свястна-усрана, като на Голф /както ти казваш/, фаровете ти почернели - с ръждясали рефлектори, джантите ти 14" дето и за жигулки не ги търсят вече..... пък не си купуваш готина е 30 ка, пък казваш - само готини да се купуват, пък що така.........
Колега, да ти честита колата! Е30 е кола за фън, за кеф пипкай си я, като имаш муза и възможност и си "чеши крастата" и да не те е"е за орското мнение. Боли та фара, че на Мухата терорист не му харесвала твойта кола
бронята била самоделка ? Фаровете ръждясали ? човек земи слезни малко на земята, фаровете са купувани чисто нови бош, бронята си е нормална е30-кова за троен стоп, мтехник маската .... верно стъклопласт е , но пък осрана? така си говори за 323-то, недей да обиждаш телефона с който е снимана колата. Че кво им е на джантите? оригинална джанта на е30, или кво тука в маняшкия форум се гледа колко цола ти е джантата.
Другото е което е че никаде не съм казвал че моята кола е много читава, пефектна и т.н. ...
Но няма са споря с маняците, всички е тоя форум разбирате много, то за тва е30-ките са ви по зле от на дядо москвича. по цял ден мислите скраперии , чудите са как с от нищо да направите нещо, хич не ви са дават пари за е30ките а ? от сумати време чета теми за турбини и т.н, и сигурно хората с турбини са борят на пръстите на ръцете ми.? купил си пича кола от белкантото, и сички му са мазните, честито колега, а у ... трябва само такива мнения ли да има ? не мога да искажа моето мнение ли. ??? за мен тая кола е пълен буклук, тя и за белканто сигурно не става. тва е моето мнение и го споделям, не знам къф трябва да се че да намериш нещо хубаво в тая е30-ка, кво като е е30 ? има е30 има и е30 ...90% от е30-ките тука са някви коптори, моята също, аз не предендирам че ми е хубава колата, пълен е форума с някви скраперски теми от рода , как да дигна коне без да ми излезне скъпо, или как да съживя м40б16, м40-ката прекъсва изгониха ме от елкона, колко пари ще ми излезне смяна на накладки, как да си махна волана, как да си откача касетофона.... само малоумни теми, и автори съответно? кажи ми после как да не ги храниш такива хора ?...
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
няма ли да се включи модератора да му даде малко почивка на тоя човек 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- sas_88
- ентусиаст
-
Myxa-TePoPuCT--карай си белкантото и си трайкай и много много не се заглеждай в моето. Аз не съм я взел за всекидневка а за та*ак,и целта ми е да я ръчкам, и дори и да изпрегне мяткам следващия мотор и пак се возя и я троша, а ти му мисли ако изревеш за лагерета примерно, и тичкай да си копуваш новички китайски фарчета 

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
че пък кво толкоз и има? с една предна броня и маска вобще няма да се разбере че е била в това състояние... трябват и боя два нови стопа и фланци за джантите....
полвината е30 по които вие ахкате че били на йяките на земята са тръгнали именно от скрапери... ама това не го знаете щото в интернет батковците пускат само снимки на завършения проект
и все пак момчето я е взело за 700 лв ... ай сега влезте в подфорум продава и вижте колко струват каквито и да било джанти 17ки.... ако всичко им е наред по малко от 500 лв надали ще намерите... което означава че колата му е почи без пари ако дори само реши да си продаде джантите...
полвината е30 по които вие ахкате че били на йяките на земята са тръгнали именно от скрапери... ама това не го знаете щото в интернет батковците пускат само снимки на завършения проект

и все пак момчето я е взело за 700 лв ... ай сега влезте в подфорум продава и вижте колко струват каквито и да било джанти 17ки.... ако всичко им е наред по малко от 500 лв надали ще намерите... което означава че колата му е почи без пари ако дори само реши да си продаде джантите...
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- sas_88
- ентусиаст
-
Джантите ги купих отделно за 300лв от форума на пежо, 8 дупки 4x100 и 4x108 и са в перфектно състояние