ПЛОВДИВ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
Колеги,
днес уточних с братовчедка ми, която има бал на 22ри, програмата и ще се радвам ако се съберем някой друга бима и да я изпратим до Новотела.
Ще се тръгва от тях ( от кв. Смирненски до Escada) в 18:30 и после мисля през сточна гара, направо към колелото на панаира и там към Новотела.
Прикачил съм снимка с карта където точно се намира(А - Escada, B - от там тръгваме). Който дойде ще ми види колата може да се ориентира.
Ще съм изключително благодарен на всеки отзовал се!
Поздрави,
Добри
п.п. за сега мисля да я карам с на един приятел (Енцо) 3ката, но ако шефа ми се навие да даде Мустанга ще е с него и се надявам да няма разочаровани от факта, че може да не е с БМВ (поне е със задно
)
п.п.2 в неделя или понеделник ще заминавам за Русе, но до тогава ще участвам във на всеки един програмата стига да иска
днес уточних с братовчедка ми, която има бал на 22ри, програмата и ще се радвам ако се съберем някой друга бима и да я изпратим до Новотела.
Ще се тръгва от тях ( от кв. Смирненски до Escada) в 18:30 и после мисля през сточна гара, направо към колелото на панаира и там към Новотела.
Прикачил съм снимка с карта където точно се намира(А - Escada, B - от там тръгваме). Който дойде ще ми види колата може да се ориентира.
Ще съм изключително благодарен на всеки отзовал се!

Поздрави,
Добри
п.п. за сега мисля да я карам с на един приятел (Енцо) 3ката, но ако шефа ми се навие да даде Мустанга ще е с него и се надявам да няма разочаровани от факта, че може да не е с БМВ (поне е със задно

п.п.2 в неделя или понеделник ще заминавам за Русе, но до тогава ще участвам във на всеки един програмата стига да иска

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- GRINGO
- младши ентусиаст
-
- Кара: `81 E21 335
Може да се включа колега щом е за Новотела.
До Санкт Петербург ще ми прегрее колата 15 пъти.
Как е трафика към Новотела при тези мероприятия.
Аз съм останал с впечатлението че за Санкт Петербург е най-зле.
До Санкт Петербург ще ми прегрее колата 15 пъти.

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
GRINGO написа:...
ами да ти кажа горе-долу същия ... то по баловете винаги е лудница

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- GRINGO
- младши ентусиаст
-
- Кара: `81 E21 335
dminchev написа:GRINGO написа:...
ами да ти кажа горе-долу същия ... то по баловете винаги е лудница
Може до колелото да ви придружа тогава.

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
GRINGO написа:Може да се включа колега щом е за Новотела.
До Санкт Петербург ще ми прегрее колата 15 пъти.![]()
На всякъде е едно и също, на Санк Петербург поне е по-широко. До Новотела е много тясно и някой ентусиаст като реши да идва с няколко камиона на бала и да надува тромби като миналата година е много забавно

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Бисер_Гечев написа:Промяна в часа и маршрута!!!!Бисер_Гечев написа:..датата е 21.05 час и място на тръгване ще пиша допълнително!
Място -ЖК Тракия паркинга на ресторант Сингър (колелото на жп гара Тракия) 19:00ч Маршрута е :ресторант Сингър - х-л Санкт Петербургсбирка ОМВ
п.п Модела и цвета на автомобилите е без значение, важно е само да са от любимата ни марка!;)

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
Бисере моля се да не завали до утре, че така е лъсната колата от преди малко ... едва ли друг път ще я видя такава 

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
nakoone написа:Добри споко дават го добре да е времето.
да и аз гледах, но съдейки по последните няколко мивки, съм станал като индианска молитва за дъжд

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
DJJonny написа:Кво става ся за утре в 20:00 чак ще мога да дойда на ОМВ искам да изпращам някоя абитютентка
Бисер_Гечев написа:Място -ЖК Тракия паркинга на ресторант Сингър (колелото на жп гара Тракия) 19:00ч
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Какво не разбра Джони? Утре 21 05 2009 в 19:00ч се събираме на паркинга на ресторант Сингър (ЖК Тракия на колелото на жп гара Тракия) Ескортираме абитюрента до х-л Санкт Петербург и от там в колонка към сбирката на ОМВ 

Бисер_Гечев написа:Какво не разбра Джони? Утре 21 05 2009 в 19:00ч се събираме на паркинга на ресторант Сингър (ЖК Тракия на колелото на жп гара Тракия) Ескортираме абитюрента до х-л Санкт Петербург и от там в колонка към сбирката на ОМВ
Аз идвам до сега бях на Марково на язовира да измия колата

П.С и аз съм хабитурент събота така че имам едни балони да се накича ли сам или като дойдем тама ще ме украсят ....искам да ми закачат един балон за ръждата на калника

Бисер_Гечев написа:Какво не разбра Джони? Утре 21 05 2009 в 19:00ч се събираме на паркинга на ресторант Сингър (ЖК Тракия на колелото на жп гара Тракия) Ескортираме абитюрента до х-л Санкт Петербург и от там в колонка към сбирката на ОМВ
Там сме и ние,после на биричка

Ако съдбата ти е обърнала гръб, изчакай я да се наведе !!
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Милена написа:Бисер_Гечев написа:Какво не разбра Джони? Утре 21 05 2009 в 19:00ч се събираме на паркинга на ресторант Сингър (ЖК Тракия на колелото на жп гара Тракия) Ескортираме абитюрента до х-л Санкт Петербург и от там в колонка към сбирката на ОМВ
Там сме и ние,после на биричка
утре и аз съм на линия, а пък ти вземи ми пиши на скайпа за тия снимки