Предно стъкло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Teogop
- младши ентусиаст
-
- Кара: бързо
Предно стъкло
Колеги, скоро ще се наложи да сменям предното стъкло. В кобра колко качествени са стъклата и монтажът? По-добре ли е да взема втора употреба оригинално?
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Колеги и аз имам съ6тото питане относно предния прозорец и пи6а тук за да не отварям нова тема.
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
оффф
Абе стъклата са що-годе добри,ама с монтажа не се справят много добре
Най-честата мизерия която се получава след тяхна намеса е след 100-120км/ч да чуваш свистене/свирене което е адски гадно
На няколко коли там са поставяни стъкла,като за всички гарантирам че не са били тоталки преди това(смисъл да са криви купетата)
Абе стискаш палци,висиш им над главите,и задължително пробваш колата след това..........хубаво е и преди това да се качиш с някой за тест,че няма шумове освен 6-те братя в редица

Абе стъклата са що-годе добри,ама с монтажа не се справят много добре

Най-честата мизерия която се получава след тяхна намеса е след 100-120км/ч да чуваш свистене/свирене което е адски гадно

На няколко коли там са поставяни стъкла,като за всички гарантирам че не са били тоталки преди това(смисъл да са криви купетата)
Абе стискаш палци,висиш им над главите,и задължително пробваш колата след това..........хубаво е и преди това да се качиш с някой за тест,че няма шумове освен 6-те братя в редица

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колега, ако си намериш предно стъкло АТЕРМИЧНО или не знам точно как се казва, има на последните Е39-ки са с такова стъкло, лилавее много готино, като си пред колата е много тарикатски, ако намериш такова свиркаи да сменям и аз моето =)
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Един приятел си смени стъклото на Е39 за 190лв най ефтиното в Кобра НОоо стъклото за нищо не ставаше все едно гледаш през онези старите стъкла където кривят образа направо могат да те заболят очите ако караш продължително. Аз си сменях и моето в Кобра ,но цената му беше 660лв атермично със сензор за дъжд и сенник абе най скъпота стъкло английско пройзводство мисля ,че марката му беше Пилкинстоун питайте за тази марка
- penevi1979
- Потребител
-
- Кара: е 39 520i 1997
колега стъклата не са лоши но внимавай какви уплътнения ще ти сложат че на мен ми сложиха некви с по-тесен външен борд и отстрани като погледнеш една кофти фуга между стъклото и купето иначе самото стъкло е 6,незнам колегата какви лупи е видял ама ти си там на място и гледаш предварително и ако нещо не ти харесва просто не го слагаш

- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Колега, остави ги тия нещастници от Кобра, преди време бачкаха добре, но сега пипат през пръсти, а и скъпо взимат.На мен зимата ми искаха за предното стъкло/обикновенно/ 350лв.-турско при това и без нови уплътнения, отделно трябваше да чакам ред за монтаж 10 дена и им теглих една и си го смених на друго място за 150лв. със всичко.Стъклото е китайско с тъмна лента отгоре и си е перфектно/колегата Stasko05 го е виждал и може да потвърди как е/
, голема работа като е китайско все пак е стъкло не е нещо по.........

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
mashina написа:Съветвам колегата, ако има каско да го използва и да му сменят стъклото в офицялен сервиз,ще му сложат хубаво стъкло и качествено поставяне,за да няма после ,,абе като вдигна 130км. и нещо свири"
Проблема е ,че почти всички застрахователи работят с Кобра и си сверяват ценоразписите с най-евтините им продукти.Аз лично се съмняван от някоя компания да те пратят в Камор(примерно) за поставяне на оригинално предно стъкло.Може ама ако колата е лизингова или гаранционна а това не се отнася за нашите файтони.

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
joropc написа:Проблема е ,че почти всички застрахователи работят с Кобра и си сверяват ценоразписите с най-евтините им продукти.Аз лично се съмняван от някоя компания да те пратят в Камор(примерно) за поставяне на оригинално предно стъкло.Може ама ако колата е лизингова или гаранционна а това не се отнася за нашите файтони.
Миналата година си смених предното стъкло за 590лв + 50 уплътнение, представих фактурата в Generali и си ми го платиха до последната стотинка

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
mad_presley написа:joropc написа:Проблема е ,че почти всички застрахователи работят с Кобра и си сверяват ценоразписите с най-евтините им продукти.Аз лично се съмняван от някоя компания да те пратят в Камор(примерно) за поставяне на оригинално предно стъкло.Може ама ако колата е лизингова или гаранционна а това не се отнася за нашите файтони.
Миналата година си смених предното стъкло за 590лв + 50 уплътнение, представих фактурата в Generali и си ми го платиха до последната стотинка
Мен пък от Виктория си ме пратиха в Кобра,без коментари.Явно си има и значение компанията и самия застрахователен агент....
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Добър ве4ер колеги относно тези прозорци застрахователя ти предоставя възможността да избира6 (поне при мен е така каскиран съм в БЪЛГАРСИ ИМОТИ)или да отида в кобра и да си взема 4исто ново предно стъкло със сензори или да си ми го изплатят по експертна оценка(примерно копувам от тук втора ръка за 100лв те ми го оценят на 400лв) или обратното еи това е зада4ка зака4ка дали да си взема 4исто ново от КОБРА или втора ръка от тук?
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
anzak написа:2-ра ръка оригинално по добре от ново от Кобра

Ако намериш оригинално втора ръка и да не е надрано е най-добрия вариант.
Във Варна по моргите са по 100лв, нито повече, нито по-малко.Предполагам и по твоя край ще са на тази цена.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
а някои да е правил тая интервенция, да си е слагал от обикновено оригинално, до такова АТЕРМИЧНо лилаво предно стъкло ?
виждал съм е39ка и беше многоо красиво..
дали има такова АТЕРМИЧНО дори и да е менте предно стъкло в кобра ?
щото в дару цифрата можеда ми е колко 1/3 от колата
виждал съм е39ка и беше многоо красиво..
дали има такова АТЕРМИЧНО дори и да е менте предно стъкло в кобра ?
щото в дару цифрата можеда ми е колко 1/3 от колата
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2