картери
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Гледам я таа ламарина и много я харесвам, но аз лично бих я направил малко по различна. Начи първо дупките които споменаха колегите според мен са задължителни - не толко да не грее мотора - ми маслото в картера. Другото са тия болтове дето стърчат отзад на предния мост. В смисъл ако ги задереш някъде тях, май нема да може да се свали изобщо таа ламарина без флекс. Дупка за пробката за маслото. И последно бих сложил едно арматурно желязо на мястото на сгъвката, както и 2 опори който да стигат до роговете, с цел да не се огъне таа ми ти ламарина а направо да се вдигне цялата кола при евентуален удар. Има и друго - да се ползват тампони от ИС мотора - те са по високи и ще вдигнат картера с 2см някъде - ама май не си заслужава щот риска остава.
П.С.
Аз само 3 пъти съм цепил катрер на м40
П.С.
Аз само 3 пъти съм цепил катрер на м40

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
SpUd3r написа:за шина според мен най-доброто е такава от лада.
дето се вика 1 към 1 са с е30-та. само трябва да се заварят 2 ушички и отпред да се завари една малка гредичка. По-късно ще слезна и ще снимам моята да видите
Аре пусни снимки уееее

- Zdravkoe30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 340i
- Детайли за колата: Жълта...
а ако не ти се занимава да заваряваш ушички(както каза spuder)
дупчиш тодоло кадето ще я хващаш и опред по 2 дупки и хващаш на самонарезващи...мойта така съм я напраил и за сега поне 10-12 пъти ме е спасявала
дупчиш тодоло кадето ще я хващаш и опред по 2 дупки и хващаш на самонарезващи...мойта така съм я напраил и за сега поне 10-12 пъти ме е спасявала

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
ееей забравих със снимките, след малко ще слезна да я снимам. Иначе владо скарата си е достатъчно здрава просто трябва да е на разстояние от картера, а не прилепнала като при мен
Tux0 Ca !

- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
При спуди като му гледах шината ми изглежда доста културно. Има си дупка за пробката, покраив 90% от картера (по неговата дължина) и т.н и т.н.
За мен това е най-добрия вариянт (при положение, че на никой не му се дават 400лв. за ориг.)
За мен това е най-добрия вариянт (при положение, че на никой не му се дават 400лв. за ориг.)
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
С малко голямо закъснение
Иначе ето я моята шина. Допълнително е изрязана дупка за пробката, защото иначе свалях цялата шина, за да сменя маслото

Иначе ето я моята шина. Допълнително е изрязана дупка за пробката, защото иначе свалях цялата шина, за да сменя маслото

Tux0 Ca !

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Еми шината е от лада. Милен ще ви каже от коя по-точно лада и каква цена, защото той преди няколко дена си взе съшата 

Tux0 Ca !

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
1500s е модела на ладата.. имах такава с абсолютно същата шина
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2