трансплантация на шпер касета от е36 към е30?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- DragoManov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: horata da presi4at burzo
- Мечтае да кара: e30v10turbo
- Детайли за колата: standarten is turbo
трансплантация на шпер касета от е36 към е30?
здравейте!
та то заглавието си казва,а въпроса е някой правил ли го е?
шпер касетата от е36 голямо прасе в какъф диференцял може да влезе така 4е да може да се хване на зания мост на е30
общо взето имаме шпер касета от е36 голямо прасе и изкаме да си направим шпер за е30 с тази касета,има ли възможност това да се слу4и или не
хайде да видим кой кво може да измисли
та то заглавието си казва,а въпроса е някой правил ли го е?
шпер касетата от е36 голямо прасе в какъф диференцял може да влезе така 4е да може да се хване на зания мост на е30
общо взето имаме шпер касета от е36 голямо прасе и изкаме да си направим шпер за е30 с тази касета,има ли възможност това да се слу4и или не
хайде да видим кой кво може да измисли

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
какво разбираш под "голямо" за е36

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
ше изкара един дообяд 

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
какво ще се изкара бре колега..и аз мога да извадя дълга кафява ивица,ама може и къса и дебела...зависи от настроениетоremaka написа:ше изкара един дообяд

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- DragoManov
- кандидат ентусиаст
-
Явор написа:какво ще се изкара бре колега..и аз мога да извадя дълга кафява ивица,ама може и къса и дебела...зависи от настроениетоremaka написа:ше изкара един дообяд
тзтзтз...си сипвате с големия 4ерпак

ина4е иам предвид шпер касета от голямо прасе е36(на компакта нали е малко) да се трансплантира на задния мост на е30,въпроса е може ли да се напасне в някаф диф и капак така 4е да се хване
уравнението е
шпер касета от е36+диф???(някав)=шпер е30
въпрос с повишеха трудност

- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Колега знам че става от малко на малко прасе
Като си счупих дифа и имах един от е36 и му махнах касетата и я сложих в малко прасе на е30 и си стана перфектно само треа да счупиш датчика за километража и сега не ми работи, но това е времмено де
но за голямо незнам колега
ще те излъжа ако ти кажа 

Като си счупих дифа и имах един от е36 и му махнах касетата и я сложих в малко прасе на е30 и си стана перфектно само треа да счупиш датчика за километража и сега не ми работи, но това е времмено де

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
на компакта дифа е едно към едно с този от е30 .... става направо целия да го сложиш...
ако имаш предвид просто нормален дифф от е36 а не голямото прасе
тогава касетата пасва на малкото прасе на е30....
вадиш си двата дифа разглабяш .... вадиш касетите и им сваляш короните сменяш ги и слагаш шпер касетата с короата от е30ковия диф във е30ковото прасе и вече си имаш шпер със същото предавателно число каквото ти е било преди това на е30то
ако наистина е голямото прасе за е36 май не става да се направи но не съм много сиурен...
ако имаш предвид просто нормален дифф от е36 а не голямото прасе
тогава касетата пасва на малкото прасе на е30....
вадиш си двата дифа разглабяш .... вадиш касетите и им сваляш короните сменяш ги и слагаш шпер касетата с короата от е30ковия диф във е30ковото прасе и вече си имаш шпер със същото предавателно число каквото ти е било преди това на е30то

ако наистина е голямото прасе за е36 май не става да се направи но не съм много сиурен...
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
ОТ малкия на е36 касутятя стявя ня не всеки малък на е30, от не всеки диф на е30 става в е36, от големия на е36 влиза ама не във всяко от е30. Затова сваляш и мериш, то човек като има техническъ мисъл лесно схваща къде са 10те разлика. По форумите и да си го говорим файда иок. щото го говориме от 5 години. Имаш ли техническа мисъл се оправяш и без форум, нямаш ли техническа мисъл и госдпод не може ти помогне, камо ли един шансов спамерски форум, превърнал се в кофа 

- DragoManov
- кандидат ентусиаст
-
sonny написа:ОТ малкия на е36 касутятя стявя ня не всеки малък на е30, от не всеки диф на е30 става в е36, от големия на е36 влиза ама не във всяко от е30. Затова сваляш и мериш, то човек като има техническъ мисъл лесно схваща къде са 10те разлика. По форумите и да си го говорим файда иок. щото го говориме от 5 години. Имаш ли техническа мисъл се оправяш и без форум, нямаш ли техническа мисъл и госдпод не може ти помогне, камо ли един шансов спамерски форум, превърнал се в кофа
вярно,но мисля 4е се пак може да се извле4е информация и да си прецени 4овек дали да се занимава или просто ще си изгуби времето и накрая ще е с нищо като резултат...а и немисля 4е е нужно да преоткривам топлата вода

малките прасета не се броят...тия компактовите и е30ковите ясна работата
става дума за касета от е36 М3 и изгледите да влезе в някой отворен диф от е30 и да стане шпееер
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
DragoManov написа:sonny написа:ОТ малкия на е36 касутятя стявя ня не всеки малък на е30, от не всеки диф на е30 става в е36, от големия на е36 влиза ама не във всяко от е30. Затова сваляш и мериш, то човек като има техническъ мисъл лесно схваща къде са 10те разлика. По форумите и да си го говорим файда иок. щото го говориме от 5 години. Имаш ли техническа мисъл се оправяш и без форум, нямаш ли техническа мисъл и госдпод не може ти помогне, камо ли един шансов спамерски форум, превърнал се в кофа
вярно,но мисля 4е се пак може да се извле4е информация и да си прецени 4овек дали да се занимава или просто ще си изгуби времето и накрая ще е с нищо като резултат...а и немисля 4е е нужно да преоткривам топлата вода![]()
малките прасета не се броят...тия компактовите и е30ковите ясна работата
става дума за касета от е36 М3 и изгледите да влезе в някой отворен диф от е30 и да стане шпееер
че виското и то ли е касета

10 мнения
• Страница 1 от 1