ангренажен ремък ? ---> отг: да
Модератор: Технически модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе колеги , на човека може да му е угаснала колата по някаква причина а проблема за паленето да му е в бендикс-а
Просто като не може да изхвърли достатъчно и стартера само да си се върти
На мен ми се струва ,че локвата е някакво чисто съвпадение ...
Ако се е скъсал ремъка няма начин М20-ската да не е срещнала буталата с клапаните а това е още една "симфония" за която той щеше да спомене
Георги Пенчев

На мен ми се струва ,че локвата е някакво чисто съвпадение ...
Ако се е скъсал ремъка няма начин М20-ската да не е срещнала буталата с клапаните а това е още една "симфония" за която той щеше да спомене
Георги Пенчев
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
само да наблегна че докато бутаме колата на 4-та гледаме разпределителния вал не коляновия 

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
Ще гледаме там някакви валове
И на мен ми се струва,че угасването няма нищо общо с локвата
А принципно както съм написал,нямаше никакъв признак не,че ми се е късал до сега ангренажен ремък та да занам,но нищо.Колата просто си угасна,нито се е чуло да "изчука" някакъв странен шум или каквото и да е
Аз си помислих,че се е намокрило делко или нещо друго
Но просто като завъртях и стартера един такъв едвам се чува,пак си викам то нещо се е намокрило и за това така си "бръзмка" ама не !
Надявам се на стартер

И на мен ми се струва,че угасването няма нищо общо с локвата

А принципно както съм написал,нямаше никакъв признак не,че ми се е късал до сега ангренажен ремък та да занам,но нищо.Колата просто си угасна,нито се е чуло да "изчука" някакъв странен шум или каквото и да е

Надявам се на стартер

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
определено ще чуеш ако ремъка се скъса....двигателя не гасне просто ей така спокойно при късането му
надявам се и аз да е стартер

надявам се и аз да е стартер
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
Последно въпросче,че се заиграхме
За да разбера дали е ремъка,няма ли да е най-лесно да сваля капака или там каквото и да е,което крие ремъка
Не,че знам къде е ремъка ама все пак
До сега съм видял къде е радиатора,термостата и едно нещо дето съм си вързал за него + на усилвателя
Ама се ще го намеря тоз ремък,а и поне разбрах та няма да търся верига
Благодаря на всички и много безаварийни на всички Вас,че да си карате колите,че е голям кеф
п.с Честно да си кажа преди да се кача на е34 тея бмв-та ми изглеждаха отвратителни
А сега като се кача на някоя от другите коли да мръдна до някъде и страшно гадно 

За да разбера дали е ремъка,няма ли да е най-лесно да сваля капака или там каквото и да е,което крие ремъка

До сега съм видял къде е радиатора,термостата и едно нещо дето съм си вързал за него + на усилвателя

Благодаря на всички и много безаварийни на всички Вас,че да си карате колите,че е голям кеф

п.с Честно да си кажа преди да се кача на е34 тея бмв-та ми изглеждаха отвратителни

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
lucky7o написа:_65536_kb_sec_ написа:не трака ли странно тоя мотор бре?
ми не ти разбрах много въпроса![]()
Не трака ли ? Преди не тракаше,а сега не пали и пак не трака![]()
При въртенето на стартера,нищо не трака даже ако не се загледаш в ремъците няма да разбереш и,че върти.Само стартера се чува
Значи коляно-мотовилковият механизъм няма никакво съпротивление... може да е избушил буталата...

... Я, по-добре стига си игра и изтегли колата при майстор, че работата отива към оная таблица дето ти пуснах по-рано...

... лоша работа...

нека да я диагностицират в автосервиз и после пиши да видим какво ще става...

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Това ако беше в Бургас да съм отишъл до сега, вие как траете не знам. Ще излезе нещо интересно
М20 с вдлъбнати чела на буталата
. Качете и снимки ако може.

Аз както написах грам не разбирам
Имам си едно майсторче дето като ми се счупи колата му звънкам по телефона и му казвам "еди какво си стана" и той ми казава еди какво си и е на колата
Имам една 3ка (голф) казвам какво е станало и 100 човека преди това комутатори бубини незнам си какв.Пича вика бензинова помпа
зех една айде инструкций по телефона къде седи как да я сваля и сменя и всико на 6
Един меган (коч) имам нещо чука здраво под чистачките... Вика клапа некаква на климатика дръпни еди коя си букса намери клапата и сменяй
Бмв-то като го зех бях пуснал тема че е прегряло май,той си ми каза нищо му няма обезвъдушавайотвъртай тукатам сипвай тука там виж тоя мъркуч топъл ли е оня студен ли е
Чак му се учудвам вече без да е видял колата се знае какво и е
Вчера първо на него се обадих и си ми каза "няма какво да я мъчиш гаранция ти давам,че е ангренажа и то при положение,че само му казах че е угаснала и сега върти като сешоар
Сега ще видя да сменя ремъка и,ако не запали явно,че ще е изкривила буталата и каза,че като се опитам да ги извадя ще счупя и повдигачите та ще видим какво ще свърша събота и неделя
Ще снимам да гледате как се уча
До сега добре се справям с инструкцийте по телефона ама тука ще е по сложно 

Сега ще видя да сменя ремъка и,ако не запали явно,че ще е изкривила буталата и каза,че като се опитам да ги извадя ще счупя и повдигачите та ще видим какво ще свърша събота и неделя

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
lucky7o написа:Сега ще видя да сменя ремъка и,ако не запали явно,че ще е изкривила буталата и каза,че като се опитам да ги извадя ще счупя и повдигачите та ще видим какво ще свърша събота и неделяЩе снимам да гледате как се уча
Хахаха
нещо такова де не запомих точно какво е станало (вече) и какво точно ще дочупя ама работата не е на добре
ту би континюе
то цял адвенчър ще бъде
p.s
В краен случай ще продаваме на части пък с тези документи ще караме някоя по мощна "чужденка" с по-голямо сърчице (p.s-a да не се чете от органи на реда)

ту би континюе

p.s
В краен случай ще продаваме на части пък с тези документи ще караме някоя по мощна "чужденка" с по-голямо сърчице (p.s-a да не се чете от органи на реда)
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
///peter написа:lucky7o написа:Сега ще видя да сменя ремъка и,ако не запали явно,че ще е изкривила буталата и каза,че като се опитам да ги извадя ще счупя и повдигачите та ще видим какво ще свърша събота и неделяЩе снимам да гледате как се уча
Хахаха
Е тук изби рибата вече

61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5