КОЛКУ СТРУВА РЕМОНТ ЗА Е39 525 ТДС 1997 ГОД 250 000 КМ МИНАЛ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Vardarecot
- Потребител
-
Повеке или помалко од 1500 евро /3000 лева со работна рака вклуцително ? Искам да йа поправам и да йа карам 50 000 км без дефект колку ке ме струва това ?
Драги фенове на бмв 525 ке мозете ли да ми дадете ориенатациона цена на ремонт на тази кола ?
Да йа поправи майстора и да йа карам во наредни 50.000 км без дефект ? Сицко ако треба да смени да смени
Колку би струвала цената на ремонта во найлошиот вариант по вас а колку среден некои си вариант ? Во цената да влезе и работната рака и цастите ...
Колата одкако е докарана в Балгариа била на 120 000 км за една година момцето йа карало 100 000 км ( што е многу за една година )
Дали би мозеле да ми дадете ориентациона пресметка ?
Мерси предварително
знам дека вапроса е многу труден но многу би ми помогнало да ми дадете ориентациона цена бидейки сум цул 525 тдс е каприциозна кола
Извинаваите за лошиот ми йазик но се трудам на да говорам на Балгарски колко могам ...
Повеке или помалко од 1500 евро /3000 лева со работна рака вклуцително ? Искам да йа поправам и да йа карам 50 000 км без дефект колку ке ме струва това ?
Драги фенове на бмв 525 ке мозете ли да ми дадете ориенатациона цена на ремонт на тази кола ?
Да йа поправи майстора и да йа карам во наредни 50.000 км без дефект ? Сицко ако треба да смени да смени
Колку би струвала цената на ремонта во найлошиот вариант по вас а колку среден некои си вариант ? Во цената да влезе и работната рака и цастите ...
Колата одкако е докарана в Балгариа била на 120 000 км за една година момцето йа карало 100 000 км ( што е многу за една година )
Дали би мозеле да ми дадете ориентациона пресметка ?
Мерси предварително
знам дека вапроса е многу труден но многу би ми помогнало да ми дадете ориентациона цена бидейки сум цул 525 тдс е каприциозна кола
Извинаваите за лошиот ми йазик но се трудам на да говорам на Балгарски колко могам ...
Последна промяна Vardarecot на 19 Май 2009, 15:51, променена общо 1 път
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Здравей колега!
Това е капризна кола.Това означава че иска грижи а не само каране.Ако е гледана както трябва колата няма да имаш проблем.Иначе частите и подръжката са си доста скъпички.Има тема за това колко излиза годишно подръжката на колата.Потърси я!Виж и тази тема! http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=93901
Това е капризна кола.Това означава че иска грижи а не само каране.Ако е гледана както трябва колата няма да имаш проблем.Иначе частите и подръжката са си доста скъпички.Има тема за това колко излиза годишно подръжката на колата.Потърси я!Виж и тази тема! http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=93901

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Закарай я в оторизиран сервиз за оглед и искай да ти изготвят оферта. По-лош сценарий от това няма, защото в оторизираните сервизи обичат да пишат и неща, които не са за смяна. Всъщност по-лош вариант има - да ти сменят всичко, което са решили и да пропуснат една част, която наистина е трябвало да се ремонтира.
И малко спекулации ще си позволя - не вярвам кола от '97-а да е била на 120000км преди година (още по-малко дизелова) и 100к км за една година в България ми се струват много. Според мен продавача твърде много се престарава докато си хвали стоката.
И малко спекулации ще си позволя - не вярвам кола от '97-а да е била на 120000км преди година (още по-малко дизелова) и 100к км за една година в България ми се струват много. Според мен продавача твърде много се престарава докато си хвали стоката.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
WALL написа:Здравейте братя Българи от Македония! ......................................
мальеее сега кво ша стане...... имал съм гадже македонка и като я знам как палеше на тая тема.... на четвърт оборт пали и вече е в червеното направо

- Vardarecot
- Потребител
-
нема страшно
Нема страшно ас сам си Балгарин од Македониа за останатите не знам какви са ... така да здравеъ и до тебе
Мерси на сицки за одговорите но ас не знам какво и е на колата но искам да знам математика да си направам , мерси за този инфо.
Да не знае некои колку струва нов мотор да слозам ? Това е найлошиот вариант по мене
Никой не ми каза колку струва работната рака на ремонта некойа нормална цена ако знаете сте правиле или некой друг е правил ?
Мерси
Мерси на сицки за одговорите но ас не знам какво и е на колата но искам да знам математика да си направам , мерси за този инфо.
Да не знае некои колку струва нов мотор да слозам ? Това е найлошиот вариант по мене
Никой не ми каза колку струва работната рака на ремонта некойа нормална цена ако знаете сте правиле или некой друг е правил ?
Мерси
- Vardarecot
- Потребител
-
Ориентациона цена
Проблемот е ас не сум в Балгариа моментално и треба да хода при вас и да йа земам немам каде да йа проверувам ( продавацот казва нема никакви йадове колата но морам да бидам внимателен нели ? )
Впросот ми е :
1.Ремонтот е повеке или помалко од 3000 лева со работна рака вклуцително ? Искам да йа поправам и да йа карам 50 000 км без дефект колку ке ме струва това ?
2.Мозете ли да ми препорацате некои нормален майстор за ремонт в Кустендил или Софиа ?
3. Колку по Ваше мнение това струва со се работна рака дайте некойа ориентирна цена
Впросот ми е :
1.Ремонтот е повеке или помалко од 3000 лева со работна рака вклуцително ? Искам да йа поправам и да йа карам 50 000 км без дефект колку ке ме струва това ?
2.Мозете ли да ми препорацате некои нормален майстор за ремонт в Кустендил или Софиа ?
3. Колку по Ваше мнение това струва со се работна рака дайте некойа ориентирна цена
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Всеки 2-ри е ТДС, а другия 2-ри е 520-ка..аз като гледам проблемите на тдс-ките повечето нямат общо с двигателя, но нищо де БМВ са виновни че правят дизел
- Vardarecot
- Потребител
-
Re: Ориентациона цена
Vardarecot написа:Проблемот е ас не сум в Балгариа моментално и треба да хода при вас и да йа земам немам каде да йа проверувам ( продавацот казва нема никакви йадове колата но морам да бидам внимателен нели ? )
Впросот ми е :
Мерси за одговорите по темата
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2