520i забива на студен мотор
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
520i забива на студен мотор
здр колеги имам един проблем от каккто имам колата когато я запаля и трагна някаде от 2000 до 3000 оборота колата забива(все едно и сваршва газта) но аз газ нямам карам на бензин като излезе от синия сектор всичко си идва на място сменил сам свещи лоли чел сам я на компиутар и вси4ко е на ред след като смених лолите е по добреи като натисна педала по сериозно направо излита но подавам ли плавно забива
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Аз съм за ламбда сонда и по точно подгряването на ламбдата май не ти работи - ходи на диагностика и виж то ще пише ако е тя. Това е при положение че изключваме това което си сменил 

Re: 520i забива на студен мотор
Здравей шефе!Значи на моето Типо същия проблем-дам ли гас сякаш забиваше предница на повече гас се оправя ама пак не много,а в баир да не говорим на 1ва вървеше на зад-та незнам ама кабели,100 пъти проверка не делкото-продухване на маркучите за горивото и накрая дедовия-чак когато се решихме да я продаваме от зор като дадохме на контакт се разбра какво е най-накрая-БЕНЗИНОВАТА ПОМПА-не я чухме да качва-та искам да ти кажа че винаги трябва да търси9ш проблема в първичното-след нова помпа все едно карах ферари докато не свикнах естествено де.Та така смени помпата и ще видиш че съм бил много много прав!Междо другото се оказа че на помпата е изгоряла едната четка ! УСПЕХджакомо написа:здр колеги имам един проблем от каккто имам колата когато я запаля и трагна някаде от 2000 до 3000 оборота колата забива(все едно и сваршва газта) но аз газ нямам карам на бензин като излезе от синия сектор всичко си идва на място сменил сам свещи лоли чел сам я на компиутар и вси4ко е на ред след като смених лолите е по добреи като натисна педала по сериозно направо излита но подавам ли плавно забива
Шефе според мен-лично мнение ама ламбда сондата играе мн малка роля в целия двигател?От 3 години ми свети и така си карам колата -след 2500-3000 оборота ми гасне лампичката за сондата и ставам хеликоптер макар че е мн добре да се смени щото мойта нагоряла ли еееее!Но 160 лв няма да дам никога за тфаsaint85 написа:Аз съм за ламбда сонда и по точно подгряването на ламбдата май не ти работи - ходи на диагностика и виж то ще пише ако е тя. Това е при положение че изключваме това което си сменил
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
BMWWW написа:Шефе според мен-лично мнение ама ламбда сондата играе мн малка роля в целия двигател... От 3 години ми свети и така си карам колата -след 2500-3000 оборота ми гасне лампичката за сондата и ставам хеликоптер ...Но 160 лв няма да дам никога за тфа
Хахаха колега, кефиш ме честно!

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- 24vintila
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW M42 купе
- Мечтае да кара: BMW самолет M power пакет
Почти същия проблем го имах и аз.Вътре чиста а забива,махнах катализатора , смених горивния филтър и се оправи,но виж и мненията на колегите. 

- 24vintila
- кандидат ентусиаст
-
dj_ennsy_1 написа:BMWWW написа:Шефе според мен-лично мнение ама ламбда сондата играе мн малка роля в целия двигател... От 3 години ми свети и така си карам колата -след 2500-3000 оборота ми гасне лампичката за сондата и ставам хеликоптер ...Но 160 лв няма да дам никога за тфа
Хахаха колега, кефиш ме честно!Обръщението "Шефе" и това как ставаш хеликоптер ме радват много

много ли24vintila написа:dj_ennsy_1 написа:BMWWW написа:Шефе според мен-лично мнение ама ламбда сондата играе мн малка роля в целия двигател... От 3 години ми свети и така си карам колата -след 2500-3000 оборота ми гасне лампичката за сондата и ставам хеликоптер ...Но 160 лв няма да дам никога за тфа
Хахаха колега, кефиш ме честно!Обръщението "Шефе" и това как ставаш хеликоптер ме радват много

- 24vintila
- кандидат ентусиаст
-
Еми незнам виж лабдата както те съветват колегитеджакомо написа:горивният филтар е сменен и ако е от него не трябва ли да заглахва постоянно а ако е от катализатора 6ще го прави като загрее аз сам чувал че всички м50 го имат това задаржане между 1500 до 2500 об

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
ще покаже че там "майсторите" не са точно такива за каквито се представят.също ще покаже значителен спад в баланса по сметката ти след извършване на плащането 

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
kraininski написа:ще покаже че там "майсторите" не са точно такива за каквито се представят.също ще покаже значителен спад в баланса по сметката ти след извършване на плащането
не съм съгласен... но не мога да кажа повече за сега... утре след обяд ще имам информация от извора...
При мен има такава история, но искам да я приключа и тогава да напиша.
Поздрави и до утре.
Д

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
2 пъти ходих при тези симпатяги...веднъж за доста обширен и скъп ремонт....след това отидох при друг майстор да довърши и поправи стореното от тях. втория път ходих да вдигна скандал да си искам парите и принципно да се сбия с някой....като ефект само ми върнаха парите за частите
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2