масло за двигателя.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- simke78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E63 650
- Мечтае да кара: BMW М6
Колеги,като сменях маслото забелязях,че в комплекта с новия маслен филтър има едно гумено уплътнение и една медна шаиба.За гуменото уплътнение ми е ясно,но за тази шаиба не точно,защото като извадих стария маслен филтър ниамаше такава.Видях каде може да стои,но такава нямаше когато отворих за да сменя масления филтър.Вие какво ще кажете,при вас имало ли е такава шаиба?
Мерси
Мерси
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
simke78 написа:Колеги,като сменях маслото забелязях,че в комплекта с новия маслен филтър има едно гумено уплътнение и една медна шаиба.За гуменото уплътнение ми е ясно,но за тази шаиба не точно,защото като извадих стария маслен филтър ниамаше такава.Видях каде може да стои,но такава нямаше когато отворих за да сменя масления филтър.Вие какво ще кажете,при вас имало ли е такава шаиба?
Мерси
Колега според мен е за пробката за източване на маслото,понеже като сменях моето и шайбата пасна по размер на тая която беше долу на пробката.

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Ivo_Borisov написа:simke78 написа:Колеги,като сменях маслото забелязях,че в комплекта с новия маслен филтър има едно гумено уплътнение и една медна шаиба.За гуменото уплътнение ми е ясно,но за тази шаиба не точно,защото като извадих стария маслен филтър ниамаше такава.Видях каде може да стои,но такава нямаше когато отворих за да сменя масления филтър.Вие какво ще кажете,при вас имало ли е такава шаиба?
Мерси
Колега според мен е за пробката за източване на маслото,понеже като сменях моето и шайбата пасна по размер на тая която беше долу на пробката.
За пробката на маслото е

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4