Добавяне на шибидах на кола без ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
Добавяне на шибидах на кола без ?
Мисля че има два начина за това :
1. Да фана ьглошлайфа и да изрежа дупка за шибидаха ...
2. Да изрежа целия таван от кола с шибидах (до ьглите отстрани на тавана , кьдето се издува леко тавана) .
Знам че 2-рия е доста по труден за изпьлнение , но с ьглошлайф все си мисля че няма да направя точния размер дупка и няма да го уплатня добре . Някой знае ли дали изобщо има разлика в тавани , на кола с шибидах и на кола без (в смисьл на тези сьс си има място кадето се пребира шибидаха или си отива просто под кората на тавана ?) ?
Един колега каза че пьрвия е невьзможен . Защо ?
п.с. : темата я пускам за 2-ри пьт защото админите не ми я преместиха от "продава" ...
2. Да изрежа целия таван от кола с шибидах (до ьглите отстрани на тавана , кьдето се издува леко тавана) .
Знам че 2-рия е доста по труден за изпьлнение , но с ьглошлайф все си мисля че няма да направя точния размер дупка и няма да го уплатня добре . Някой знае ли дали изобщо има разлика в тавани , на кола с шибидах и на кола без (в смисьл на тези сьс си има място кадето се пребира шибидаха или си отива просто под кората на тавана ?) ?
п.с. : темата я пускам за 2-ри пьт защото админите не ми я преместиха от "продава" ...
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Вкарваш се във филм,колега!Не е толкова лесно да сложиш шибедах!Ако все пак се заинатиш и го направиш-няма да стане като оригинален никога!!!
Съвет:Ако толкова много държиш на шибедах-смени колата
Съвет:Ако толкова много държиш на шибедах-смени колата

- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
Ай стига сте ме отчайвали ... Ако се изреже тавана , не виждам каква ще е разликата ... Шибидаха ще си е сьщия като този от която кола сьм го зел ...
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
И аз съм си го мислил, тъй като за мен шибедах-а е голяма екстра, а новото ми BMW не се случи да е с люк, но по начина по който е направен заводския люк ми се вижда невъзможно да се направи в Б-я, а това със реженето и заваряването на нов таван си е чисто безумие. Единствено ако на всяка цена искаш да имаш шибедах може да си сложиш такъв какъвто поставяха едно време допълнително на ладите и на жигулите от стъклопласт обаче той се отваря само няколко сантиметра нагоре и със сигурност ще протече по някое време.
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Ако си твърдо решен да го правиш, минавай направо на втория вариант, като преди да режеш разгледай добре откъде минават кабелите и къде е най-добре да се резне.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка

режеш с флекса парче както си е с шибидаха и управлението (т.е. почти до рамката на стъклото), а на твоята с по 0.5 до 1.0 см по-малка дупка поставяш го отгоре, плътен шев с телепортиращото, причукваш да не стърчи, мажеш кит(отгоре и отдолу), боядисваш (отгоре и отдолу) и палиш свещица да не напука

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Добавяне на шибидах на кола без ?
r3s1s74nc3 написа:Мисля че има два начина за това :
Оправи си първия проект- преправяне от седан на двуврато купе, а шибидаха по-нататък

- ned_gm28
- ентусиаст
-
r3s1s74nc3 написа:Ай стига сте ме отчайвали ... Ако се изреже тавана , не виждам каква ще е разликата ... Шибидаха ще си е сьщия като този от която кола сьм го зел ...

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
колега то няма невъзможно но... идеята е доста смела. аз само си подменях моя и не се окава така лесно нещо а да не говорим да режеш и тн.
и ако все пак понесеш ъглошлаифа по добре резни таван от кола която е имала. моргите са пълни. прегледаи как е и не забравяи онези маркучета за водата... абе филм .. само като се замисля каква разправия е ..хахахх
p.s. а и да добавя само .. не знам какво толкова те кефи тази екстра. през деня пече идиотски . . моя почти не го отварям
и ако все пак понесеш ъглошлаифа по добре резни таван от кола която е имала. моргите са пълни. прегледаи как е и не забравяи онези маркучета за водата... абе филм .. само като се замисля каква разправия е ..хахахх
p.s. а и да добавя само .. не знам какво толкова те кефи тази екстра. през деня пече идиотски . . моя почти не го отварям
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
r3s1s74nc3 написа:Ай стига сте ме отчайвали ... Ако се изреже тавана , не виждам каква ще е разликата ... Шибидаха ще си е сьщия като този от която кола сьм го зел ...

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3