Рамки на дръжките за вратите - външна страна
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Рамки на дръжките за вратите - външна страна
Колеги , искам да ви попитам ако някой от вас ги е сменял въпросните дръжки и знае да ми помогне с информация
като боядисах колата неотдавна , бояджията е свалил тези въпросните рамки за да боядиса вратите както трябва ,но те нали са на по 15 години и всичките им щипки са се спукали
Сега имам рамки с гумените им уплътнения в перфектно състояние ,но и рамките и щипките са им метална отливка (за разлика от предишните на колата - пластмасови) и след опити се оказа ,че няма да могат да се сложат ей така с просто щракване ... На пластмасовите им поддават щипките ,но на тези няма начин (доста се помъчихме с брат ми) и най-точно въпроса ми е трябва ли да разглобява нещо , примерно да се развият двата болта на самата врата ,видни от снимката
или трябва нещо от вътре да се прави , като и кората на вратата трябва да се демонтира? Питам защото предпочитам да не се лутам
Ето снимка на самата рамка
[url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2622/129152669414159361511242637945dhQBjSMGqAxRPRwrRCp2.JPG]
Много е грозно без тях , погледнете за какво става въпрос
Георги Пенчев

или трябва нещо от вътре да се прави , като и кората на вратата трябва да се демонтира? Питам защото предпочитам да не се лутам

Ето снимка на самата рамка

[url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2622/129152669414159361511242637945dhQBjSMGqAxRPRwrRCp2.JPG]
Много е грозно без тях , погледнете за какво става въпрос

Георги Пенчев
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Здрасти Пенчев, значи две са стъпките за тези бленди:
1. Махни си корите, все пак имаш по добър достъп;
2. Отстрани на вратата има малък отвор с гумено уплътнение, махаш го светиш с нещо и с една отверка буташ на противоположната страна има нещо като резе! след това правиш си една стабилна кука според дупката
с която да дръпнеш отново резето, разбирасе след като си поставил блендата на подходяштото място и някой друг я придържа силно докато ти дръпнеш резето..това е
Аз ги смених моите с нови и стана за 10 мин., направи си хубава кука там е проблема....
Успех
2. Отстрани на вратата има малък отвор с гумено уплътнение, махаш го светиш с нещо и с една отверка буташ на противоположната страна има нещо като резе! след това правиш си една стабилна кука според дупката
с която да дръпнеш отново резето, разбирасе след като си поставил блендата на подходяштото място и някой друг я придържа силно докато ти дръпнеш резето..това е

Аз ги смених моите с нови и стана за 10 мин., направи си хубава кука там е проблема....
Успех
Peter Angelov написа:Здрасти Пенчев, значи две са стъпките за тези бленди:
с която да дръпнеш отново резето, разбирасе след като си поставил блендата на подходяштото място и някой друг я придържа силно докато ти дръпнеш резето..това е![]()
Успех
много точно описано

- Penchev
- Сватбаря
-
Много благодаря за отговора
Само като информация да попитам новите на каква цена са в комплект с гумените им уплътнения ?
Георги Пенчев

Само като информация да попитам новите на каква цена са в комплект с гумените им уплътнения ?
Георги Пенчев
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Penchev написа:Много благодаря за отговора![]()
Георги Пенчев
На мен ми пристигнаха от BMW - Полша за по 10 лв. на бройка а тук са:
1. За предни:
Номенклатурен номер : 51211938285
Описание : БЛЕНДА
Ед.цена (с ДДС) : 28.73 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
2. За задните врати:
Номенклатурен номер : 51221938280
Описание : БЛЕНДА
Ед.цена (с ДДС) : 24.78 BGL
Няма наличност
Интересно нали? Каква разлика в цените

Успех Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-

Значи винаги съм го казвал ,че са безбожници , виждал съм с очите си и съм пазарувал в BMW Welt в Мюнхен на цени далеч по-ниски от нашите , но тази разлика от 10 до почти 30 лв за рамка е просто ... нямам думи

Много благодаря за информацията още веднъж , живи и здрави

Георги Пенчев
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Penchev написа::shock:![]()
![]()
Значи винаги съм го казвал ,че са безбожници , виждал съм с очите си и съм пазарувал в BMW Welt в Мюнхен на цени далеч по-ниски от нашите , но тази разлика от 10 до почти 30 лв за рамка е просто ... нямам думи![]()
Много благодаря за информацията още веднъж , живи и здрави![]()
Георги Пенчев
За теб винаги

Ето и друго

а в България са:
Номенклатурен номер : 61668350355
Описание : ДЮЗА
Ед.цена (с ДДС) : 56.60 BGL
Има наличност

- Penchev
- Сватбаря
-