Реализирах мечтата си :)

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 15 Май 2009, 22:28

колата на снимките изглежда много добре! Честито и много да те радва.

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 16 Май 2009, 9:13

E30_M_Tech_ll написа:и е пак толкоз лъскава? :shock: щот аз съм виждал снимки където няма нищо обще с това... и айде обадете я тая цена най накрая

Що ти е да знаеш цената, ако реши Ванката да я съобщи, но аз съм доволен, както личи и той е доволен парите не са определящи в случая, повярвай, ако бях взел и десет хиляди лева от неподходящ човек нямаше да съм толкова одовлетворен колкото в момента!
Сделката е Win-Win или, и двете страни печелят :D
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jori » 16 Май 2009, 9:31

Печелиш само ти,той започва да губи от момента в който я е взел.Абе не е лоша колицата ама дано си му направил добра цена че имаше доста да се бута по нея.Честито на колегата.
С вратите напред!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tod » 16 Май 2009, 9:31

E30_M_Tech_ll написа:а до колегата тод няма проблеми пич да ти седи в гаража точно тая е30ка си е срамота .... тя обича да се показва за да ахкат всички докато и гледат задния номер :twisted: и още веднъж честито на новия собстченик ида не те притеснява една боя която може да се оправи в поголямата си част дори и смао с пастиране най верочтно :)
смао че ми е много интересно да разбера цената за която си се разделил с нея... защото ако е такава каквато навремето(когато си търсех е30ка) бях склонен да ти дам за нея много ше ме е яд сега :mhihi:

Бих я държал в гаража си ако имах място, всички сме малко или много игоисти, приказки кое е сармота и как трябва да се случват нещата са ала-бала!
Продадох колата защото ми задръстваше двора а и нямах време за Нея!
Истински жалкото щеше да е да стой и да се съсипва от слънцето, дъжда, снега и студа!
Не си спомням да сме разговаряли за колата освен на ЛС за цената което е леко не мотивиращо за продавача да погледне сериозно на възможноста за сделка и ! ;)
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tod » 16 Май 2009, 9:35

jori написа:Печелиш само ти,той започва да губи от момента в който я е взел.Абе не е лоша колицата ама дано си му направил добра цена че имаше доста да се бута по нея.Честито на колегата.

Печеля единствено одовлетворение от сделката с подходящ човек, нищо друго!
Хайде със здраве :D
Good Luck

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 16 Май 2009, 10:19

Tod написа:
jori написа:Печелиш само ти,той започва да губи от момента в който я е взел.Абе не е лоша колицата ама дано си му направил добра цена че имаше доста да се бута по нея.Честито на колегата.

Честито на новия собственик, а на теб Тоше ще намерим друга мускулеста кола, както си поговорихме пред офиса ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tod » 16 Май 2009, 10:30

Turbo_Ted написа:
Tod написа:

Честито на новия собственик, а на теб Тоше ще намерим друга мускулеста кола, както си поговорихме пред офиса ;)

Като му дойде времето :yes:
Good Luck

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

:)

Мнение от Димитър Димитров » 18 Май 2009, 0:05

Колега със седалките спарко какво стана купи ли ги и тях

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 18 Май 2009, 10:48

Ванка....честита ти придобивка, хавтомобилчето е страхотно !!!
В крайна сметка не са много колите, които можеш да си купиш за 2000 лева в това състояние, с 2 комплекта джанти....пък била тя и с избеляла боя на места. Кърти миФкииии!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 18 Май 2009, 10:52

Смених и таблото, което беше напукано от слънцето. Много бях щастлив от факта, че никой преди мен не беше пипал там. Страшно съм доволен, че колата е със съвсем малко липси - капачките на джантите, няколко тапи на болтовете на седалките, единия въздуховод и един ключ от комплекта инструменти. :winky:

P.S. Седалките не съм ги взел.
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 21 Юни 2009, 18:07

Поздрав за ям го с техника :mhihi:

Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 22 Юни 2009, 2:05

Честито , със здраве да си я караш!!! :D

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 22 Юни 2009, 2:16

Домързя ли ви, та само бронята сте закачили или не са готови другите работи?

Браво! :bchug:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 22 Юни 2009, 10:02

Сложих предния м-техник сполер, че бях забравил как е с него, е нема такава разлика, но... имам счупени щипки и трябва да ги поръчам от Дарукар, та като ги имам налице ще го сложа :)
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 22 Юни 2009, 13:08

porostorm написа:Поздрав за ям го с техника :mhihi:

Изображение Изображение Изображение

ти май искаш да ядеш на техника х.я?
нека не усираме на момчето темата ако имаш кво да ми кажеш или на лс или на 0899089908
факт е че колата не беше в това състояние... на снимките в мобилето по предната броня липсваха цели парчета боя ....
инъче евала добре е станала и със здраве да си я караш ;)
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

ПредишнаСледваща

Назад към E30