Реализирах мечтата си :)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
E30_M_Tech_ll написа:и е пак толкоз лъскава?щот аз съм виждал снимки където няма нищо обще с това... и айде обадете я тая цена най накрая
Що ти е да знаеш цената, ако реши Ванката да я съобщи, но аз съм доволен, както личи и той е доволен парите не са определящи в случая, повярвай, ако бях взел и десет хиляди лева от неподходящ човек нямаше да съм толкова одовлетворен колкото в момента!
Сделката е Win-Win или, и двете страни печелят

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Tod
- ентусиаст
-
E30_M_Tech_ll написа:а до колегата тод няма проблеми пич да ти седи в гаража точно тая е30ка си е срамота .... тя обича да се показва за да ахкат всички докато и гледат задния номери още веднъж честито на новия собстченик ида не те притеснява една боя която може да се оправи в поголямата си част дори и смао с пастиране най верочтно
![]()
смао че ми е много интересно да разбера цената за която си се разделил с нея... защото ако е такава каквато навремето(когато си търсех е30ка) бях склонен да ти дам за нея много ше ме е яд сега
Бих я държал в гаража си ако имах място, всички сме малко или много игоисти, приказки кое е сармота и как трябва да се случват нещата са ала-бала!
Продадох колата защото ми задръстваше двора а и нямах време за Нея!
Истински жалкото щеше да е да стой и да се съсипва от слънцето, дъжда, снега и студа!
Не си спомням да сме разговаряли за колата освен на ЛС за цената което е леко не мотивиращо за продавача да погледне сериозно на възможноста за сделка и !

Good Luck
- Tod
- ентусиаст
-
jori написа:Печелиш само ти,той започва да губи от момента в който я е взел.Абе не е лоша колицата ама дано си му направил добра цена че имаше доста да се бута по нея.Честито на колегата.
Печеля единствено одовлетворение от сделката с подходящ човек, нищо друго!
Хайде със здраве

Good Luck
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Tod написа:jori написа:Печелиш само ти,той започва да губи от момента в който я е взел.Абе не е лоша колицата ама дано си му направил добра цена че имаше доста да се бута по нея.Честито на колегата.
Хайде със здраве
Честито на новия собственик, а на теб Тоше ще намерим друга мускулеста кола, както си поговорихме пред офиса

- Tod
- ентусиаст
-
Turbo_Ted написа:Tod написа:jori написа:Печелиш само ти,той започва да губи от момента в който я е взел.Абе не е лоша колицата ама дано си му направил добра цена че имаше доста да се бута по нея.Честито на колегата.
Хайде със здраве
Честито на новия собственик, а на теб Тоше ще намерим друга мускулеста кола, както си поговорихме пред офиса
Като му дойде времето

Good Luck
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
:)
Колега със седалките спарко какво стана купи ли ги и тях
- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Ванка....честита ти придобивка, хавтомобилчето е страхотно !!!
В крайна сметка не са много колите, които можеш да си купиш за 2000 лева в това състояние, с 2 комплекта джанти....пък била тя и с избеляла боя на места. Кърти миФкииии!!!
В крайна сметка не са много колите, които можеш да си купиш за 2000 лева в това състояние, с 2 комплекта джанти....пък била тя и с избеляла боя на места. Кърти миФкииии!!!
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Смених и таблото, което беше напукано от слънцето. Много бях щастлив от факта, че никой преди мен не беше пипал там. Страшно съм доволен, че колата е със съвсем малко липси - капачките на джантите, няколко тапи на болтовете на седалките, единия въздуховод и един ключ от комплекта инструменти.
P.S. Седалките не съм ги взел.

P.S. Седалките не съм ги взел.

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Домързя ли ви, та само бронята сте закачили или не са готови другите работи?
Браво!
Браво!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Сложих предния м-техник сполер, че бях забравил как е с него, е нема такава разлика, но... имам счупени щипки и трябва да ги поръчам от Дарукар, та като ги имам налице ще го сложа 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
ти май искаш да ядеш на техника х.я?
нека не усираме на момчето темата ако имаш кво да ми кажеш или на лс или на 0899089908
факт е че колата не беше в това състояние... на снимките в мобилето по предната броня липсваха цели парчета боя ....
инъче евала добре е станала и със здраве да си я караш

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5