Хедър?
Модератор: bum_bum
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Хедър?
Колеги, да Ви помоля да драснете 2-3 думи, че да ми стане ясно какво е това хедър
Мерси предварително!

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Re: Хедър?
Dirty M5 driveR написа:Колеги, да Ви помоля да драснете 2-3 думи, че да ми стане ясно какво е това хедърМерси предварително!
Хедър - аз знам че е предната част на комбайн за жътва на жито точно тази част с която жъне това голямото отпред на комбайната
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Dirty M5 driveR написа:Колеги, да Ви помоля да драснете 2-3 думи, че да ми стане ясно какво е това хедърМерси предварително!
Колектор - тръбите които отвеждат изгорелите газове.

Херо написа:Dirty M5 driveR написа:Колеги, да Ви помоля да драснете 2-3 думи, че да ми стане ясно какво е това хедърМерси предварително!
Хедър - аз знам че е предната част на комбайн за жътва на жито точно тази част с която жъне това голямото отпред на комбайната

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
KIM написа:Херо написа:Dirty M5 driveR написа:Колеги, да Ви помоля да драснете 2-3 думи, че да ми стане ясно какво е това хедърМерси предварително!
Хедър - аз знам че е предната част на комбайн за жътва на жито точно тази част с която жъне това голямото отпред на комбайнатасмях в тоя форум яко днеска

- mitko_dimitrov
- кандидат ентусиаст
-
.
Е какво може и това да е...
Една дума няма само 1 значение
Но иначе добре звучи, ще му отива на бавареца един хедър от комбаин 

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Херо написа:KIM написа:Херо написа:Dirty M5 driveR написа:Колеги, да Ви помоля да драснете 2-3 думи, че да ми стане ясно какво е това хедърМерси предварително!
Хедър - аз знам че е предната част на комбайн за жътва на жито точно тази част с която жъне това голямото отпред на комбайнатасмях в тоя форум яко днеска
![]()
![]()
![]()
![]()
явно съм се оказал много неподготвен
![]()
И тва за което говориш ти му се вика Хедер и служи за пожъване на всички житни култури , съответно за Царевица или Слунчоглед е различно ,едното се казва ХаПеСе (Хедер за Прибиране На Соя) или ПеПеСе (Забравих ко точно значи)
Въпросното нещо се закрепя отпред на комбайна на едно дуго нещо пък кое му се вика "Наклонена камера" която отвежда вече пожънатото към "Барабана" и "Контрата" а от там нататъка вече става сложно и никой нема ме разбере така че долу горе тва е простото устройство на Комбайните
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
10 мнения
• Страница 1 от 1