Ходите ли на лостове да се набирате

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Май 2009, 20:53

ktv написа:
///peter написа:
ktv написа:
ditko1 написа:кажете някакви хубави протеини ? Тези в аптеката на "Bio game" хубави ли са ?

Цъ. Боклук са, както всички продукти на фирмата.

Не съм съгласен, че всички са боклук.
Био стронга, кърти санитарния фаянс ;)
Но за протеина съм съгласен :)

На продукти със съминетлно качестов не залагам. На Биогейм са точно такива- знам ги от самото начало, като тръгнаха, та до днес. Лично мнение, придобито от опит.

Аз също "пострадах" в началото с протеин на БиоГейм, но за стронга не мога да кажа такова нещо, точно обратното! Със качеството на доста по-скъпи препарати е.

А колегата за креатина и ювентус... креатин има и в пържолите ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 15 Май 2009, 21:24

///peter написа:
ktv написа:
///peter написа:
ktv написа:
ditko1 написа:кажете някакви хубави протеини ? Тези в аптеката на "Bio game" хубави ли са ?

Цъ. Боклук са, както всички продукти на фирмата.

Не съм съгласен, че всички са боклук.
Био стронга, кърти санитарния фаянс ;)
Но за протеина съм съгласен :)

На продукти със съминетлно качестов не залагам. На Биогейм са точно такива- знам ги от самото начало, като тръгнаха, та до днес. Лично мнение, придобито от опит.

Аз също "пострадах" в началото с протеин на БиоГейм, но за стронга не мога да кажа такова нещо, точно обратното! Със качеството на доста по-скъпи препарати е.

А колегата за креатина и ювентус... креатин има и в пържолите ;)

Всички протеини, имат ефект единствено и само ако са в комбинация със стероиди. Ако някой ми каже, че от протеин е станал як... :D :D :D
А колегата с пържолите.... то може и да има, ама можеш ли да ядеш по 10 пържоли на ядене, 2 пъти дневно :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 15 Май 2009, 21:31

май за това говорите http://www.biogame.biz/?page=products&l ... prod_id=13

Препоръчайте някакви протеини, защото вярвам че, аз и повечето от вас не се хранят много здравословно и със разнообразна храна с витамини. Всеки като стане сутрин хапва по един сандвич, след обед една пица или нещо друго и вечерта нещо друго. За това искам някакви витамини или протеини, който да дават добър баланс за организма и веществата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Май 2009, 21:39

nigh7lif3 написа: Всички протеини, имат ефект единствено и само ако са в комбинация със стероиди. Ако някой ми каже, че от протеин е станал як... :D :D :D
А колегата с пържолите.... то може и да има, ама можеш ли да ядеш по 10 пържоли на ядене, 2 пъти дневно :?:

Би ли обяснил защо според теб, "всички протеини" имат "ефект" само със стероиди? :shock:
Това което споменах за креатина, трябваше да ти подскаже, че това е естествена съставка съдържаща се в месото и е меко казано тъпо да обясняваш как протеин и креатин са "забранени".

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 15 Май 2009, 21:41

ditko1 написа:май за това говорите http://www.biogame.biz/?page=products&l ... prod_id=13

Препоръчайте някакви протеини, защото вярвам че, аз и повечето от вас не се хранят много здравословно и със разнообразна храна с витамини. Всеки като стане сутрин хапва по един сандвич, след обед една пица или нещо друго и вечерта нещо друго. За това искам някакви витамини или протеини, който да дават добър баланс за организма и веществата.

Ами аз такива прахчета, затворени в силиконови опаковчици не вземам. Предпочитам течни аминокиселини на известни и доказали се фирми, нищо, че са скъпички. Поне са истински. Що се отнася до протеините, такива рядко вземам- карам на комбинация креатин-аминокиселини-въглехидрат преди и директно след тренировка. Друго не вземам, щото много як не ща да ставам :winky:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 15 Май 2009, 21:42

ditko1 написа:май за това говорите http://www.biogame.biz/?page=products&l ... prod_id=13

ако можеш намери някой да ти донесе от америка протеин, че тука цените са им умножени по 3 :evil:
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Май 2009, 21:42

Колега, това е индивидуално, но не е по темата. Само прием на протеин не е достатъчен, е не е необходимо и да взимаш стероиди както каза колегата. Драсни едно ЛС, ще измислим една програмка :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-

Мнение от White 1913 Power » 15 Май 2009, 21:48

къде сте бе фенове!!!! от фитнеса си се удървял-ако си правен от дърво може от личен опит ли говорите или не а за да тръгнеш да правиш релеф първо требе да имаш маса а маса само от лостове нестава иначе истината е по средата апа и жените обичат повече масата от това да си с яко релефна 34 ръка а иначе креатина е велико нещо взимайте на алтернатив нутришън доста съм доволен от тях

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 15 Май 2009, 21:53

ами от скоро тренирам бокс, но преди това съм на работа не се храня пълноценно и направо се скапвам на тренировка, ако има някакви добавки за издържливост и умора кажете, не разбирам много от протеини и добавки.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-

Мнение от White 1913 Power » 15 Май 2009, 22:00

креатин-просто кърти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 15 Май 2009, 22:29

Яко газ на уредите и естествена храна. Лично си аз не се набирам, но си вдигам редовно дъмпела и правя лицеви, понякога ходя и на фитнес. И ако времето позволява по три, четири километра на площадката(когато бях млад доста повече). Естествено така не се прави нито маса нито релеф, но пък изглеждам "добре сложен".
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Май 2009, 23:46

аз тренирам само мускулите на кръста :twisted: :twisted:
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Re: -

Мнение от bivola » 15 Май 2009, 23:49

White 1913 Power написа:креатин-просто кърти

Точно креатина кърти да знаеш , пълниш се с вода ,ставаш голем , да , но си пълна лейка същевременно :shock:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: -

Мнение от cod-cdbp » 15 Май 2009, 23:51

bivola написа:
White 1913 Power написа:креатин-просто кърти

Точно креатина кърти да знаеш , пълниш се с вода ,ставаш голем , да , но си пълна лейка същевременно :shock:

имам един приятел на креатин, и пикае по често от баба ми. ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Последна промяна cod-cdbp на 15 Май 2009, 23:58, променена общо 2 пъти
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Май 2009, 23:52

якоооооо, темата върви много добре :mhihi: