Пазете повече приятелките си!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Пазете повече приятелките си!

Мнение от Odita » 15 Май 2009, 7:43

В сряда вечерта се прибирам от работа с един приятел да оставим някои неща вкъщи!Часът е към 23.На стотина метра на пресечната улица един мерцедес оставя момиче.Всичко хубаво завивам аз към нас спирам и почваме да разтоварваме с авера.При което се чуват писъци и някакво момиче(същото) крещи за помощ.Хвърляме всичко ние и тичаме към нея.Бързо пристигнахме тъй като и двамцата тренираме.Момичето крещеше и молеше да и помогнем.Някакви отрепки 3-ма най-вероятно наркоманчета и взеха чантата.Беше се доста паникиосала, тъй като 2 пъти ни посочи различни посоки за това накъде са избягали, пък и нормално!Търсихме ги ама без резултат.Мадамата беше в голям шок, защото както каза самата тя в чантата и е било всичко- документи, кредитни карти, телефони и т.н. Но в случая най-важното е, че тя е жива и здрава другото ще се възстанови.Не пиша, защото случката ми е направила кой знае какво впечатление, бил съм и друг път участник в такива историй, НО 2 неща ме вбесиха от цялата ситуация.
1-Може ли гаджето и (или човека който я оставя) да я заебе на 20-30 метра от входа и!Да не я изчака да си влезе!
2-Момичето крещеше много силно за помощ, а случката се разиграва на улица под блок, от едната страна от другата има къщи.САМО ЕДНО МОМЧЕ ИЗЛЕЗНА!Ебахти мишоците са тия хора.Ами ако долу викаше тяхната дъщеря или жена!Евала на пича който слезе!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 15 Май 2009, 8:28

Браво, момчета, добре че има още хора като вас.
Народа е като стадо наплачен, когато чуе такива работи (викове, крясъци) той се наплашва още повече и зе покрива !

А колкото за пича, с колата, нали знаеш, че повечето хора живеят на мнението на околните, остави ме тук да не ме видят че ме сваляш от колата и такива работи !
Заради хорските приказки се разделих с мойта, и сега съм полудял на такава тема ! :twisted:
Ако бях там пичове, щях да ги намеря тези и да ги разцепя, майкаим тъпа наркоманска ...

Извинявайте, но набрах ... Влезнах в критичните

Потребител
Аватар
Кара: без долен лв педал
Мечтае да кара: Х 6

Мнение от Blond_G » 15 Май 2009, 8:41

Мойта девойка е предупредена , че щте я изпращат до входа и миналата година компанията я изпрати :D По тъжно е , 4е хората наистина ги е страх баща ми си разбива вратата час и половина ( забравил си ключа ) никой не излезе да погледне :help:
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 15 Май 2009, 10:07

Blond_G написа:Мойта девойка е предупредена , че щте я изпращат до входа и миналата година компанията я изпрати :D По тъжно е , 4е хората наистина ги е страх баща ми си разбива вратата час и половина ( забравил си ключа ) никой не излезе да погледне :help:

Да, по-скоро хората не са мишоци, ами са егоисти.
Имам приятели ключари, които ми слагат вратите на апартаментите и те са ми разправяли такива случки като твоите - младо семейство отива на море, обаче си заключват колата като ключовете остават в багажника. Колата - чисто ново А8. Това се случва в 2 през нощта - идва ключаря и почва с шифъра да ръчка по ключалката. От околните блокове седят хора и зяпат 0_о Никой дори не е излязъл да попита - тая кола ваша ли е, какво става и т.н.
Подобни случки - само че в блок с касови брави, които ги разбиват посред нощ. Няма братко. Българинът си е егоист гаден и т'ва е.
Та същата работа и с историята за момичето - тъпо от страна на приятеля й, браво на вас момчета и уви за егоистите от околните блокове.
Последна промяна Archangel на 15 Май 2009, 10:08, променена общо 1 път
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 15 Май 2009, 10:07

Добре че не са и направили нещо по лошо :ranting: :ranting: :ranting: А тоя нейния приятел другият път да я остави на лъвов мост за да не го видат Егати турбо газарина направо да се смееш ли да ревеш ли и аз не знам
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 15 Май 2009, 11:20

В такава ситуация ако искаш да наизлязат повече хора почваш да крещиш "Пожааааааааар!!!!!!" Това е начина да ги изкараш от бърлогите, с тия викове за помощ ще си го преместят от единия крачол в другия-просто сме много кофти племе когато има нужда да си помогнем един на друг :confused:
п.п. Не бързайте да съдите момчето, не се знае дали старите не са били против връзката им и да се крие момчето като я изпраща :roll: .
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 15 Май 2009, 12:11

saleen, за крещенето си прав, на "пожар" е много по-вероятно да излезе някой и после пак ще си влезе. А за криенето - да не е 5-ти клас, че да се крие пича.

Odita, имало и Българи в тая държава. :clap:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 15 Май 2009, 12:54

от 9те крадци хванати на местопрестъплението, който съм вкарал в районите 1во и 6то, 4 случая са на точно такива дето обират жени... и да ви кажа вкарването в районното не води до нищо хубаво, след 24ч ги пускат дори и по бързо... така че само бой до невменяемост им трябва на такива нещастници, еваларка момчета, другия път да ги разцепите техната кожааааааа....
А това че хората със сърца са малко е много жалко... даже ще спомена нещо дето не е за тука.. ама като карам на жената колата (сивик 2006та) ми свиркат ме псуват... а кача ли се в някоя от мойте... същите хора ми дават път да мина... с други думи казано съседи се правят на мъже... ама като им се изрепчи някои или чуят вик за помощ... и се скриват к'ът мишоци....
евала на вас :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 15 Май 2009, 13:01

Това си е твое мнение-разказа на колегата показва, че с викове за помощ нищо не става най- често, е може кибиците да погледат сеир и да си водят записки и дотам. Не е нужно да си петокласник за да изпратиш някоя мадама дискретно-примерно ако ти е любовница хипотетично естествено ;) Няма невъзможни неща, има хора с достатъчно малко мозък да платят на някоя отрепка да направи нещо подобно на кръшкащата и половинка :paranoid: Невинаги всичко е такова, каквото изглежда.
Евалла на колегите, че все пак са се намесили, чест им прави, че традиционната БГ народопсихология не им е присъща :clap:
Никой не мое ма връне на селу!

Потребител
Аватар

Мнение от Josefinne » 16 Май 2009, 1:04

За жалост, милиони пъти съм се прибирала сама по нощите. И все още се случва. До момента инциденти не съм имала, надявам се и да нямам.
Евала, че и ти и другото момче сте се притекли на помощ. Обикновено никой не помага - всички стоят и гледат.

Това ми напомни за една моя случка, в която аз се нуждаех от помощ. Преди години пътувах в тролей 5 точно в час пик. Беше тъпканица, лудница, а аз едно слабичко момиченце, което си слушаше музика на телефона. Всички хора бяхме притиснати един в друг, но аз с усмивка на уста си тананиках. Изведнъж един изкуфял старец до мен започна да крещи, че съм го била удряла - пълна лудост, защото не бях помръднала, а и както казах - слаба и дребничка, няма как. В следващият момент той ми посегна и започна да ме удря. Беше ПЪЛНО с мъже (също и жени) - стари, млади, всякакви. Никой не помогна, всички стояха и гледаха.
Накрая само едно момче на около 20-21 години се застъпи за мен, за което съм му благодарна и сега.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 16 Май 2009, 8:30

Ми за това предпочитам, където и да излизам вечер, да си излизам с колата, поне ще съм си сигурна, че ще се докарам до нас и нищо няма да ми се случи. Случва се и приятели да ме карат до вкъщи и за да не ги вкарвам до разбитата ни улица, им викам на булеварда да ме оставят и аз ще се оправя до входа.....и те викам : "Глупости, майната им на дупките...оставям те пред вас и докато не влезеш във входа не мърдам"....това говоря за часове 2-3-4ч сутринта.
Много гадна случка, ама това не става само късно вечер, и по сред бял ден могат да те оберат като бели хора.
И както викаш, никой няма да излезе и да помогне??!! Еми, естествено...ама да клюкарят после ще са първи. Ще те помелят от бой насред улицата....и никой няма да дойде да ти помогне...жив ли си, здрав ли си :kuku:
Пародия....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 16 Май 2009, 20:59

Добре де, да допуснем, че някой реши да помогне.Какво става после-въпросните наркомани или някакви там престъпни елементи излизат след 24 часа и какво се случва:
1.палят му къщата
2.взривяват му колата
3.пребиват го от бой в тъмното докато се прибира
Какво не може да направи бореца за справедливост:
1. да се чувства сигурен и защитен самия той след като се е намесил в защита на някой, а не да го побъркат от дела и влачене по районни и съдилища и да трепери дали няма да осъмне в затвора или с присъда за обезщетение на въпросните келеши.
2.да разчита полицията след като ги е арестувала да ги предаде на съд и да получат справедлива присъда
3.да използва оръжие за самозащита на себе си, семейството си и имуществото си -защото закона не му разрешава.
При това положение как да има много ентусиасти да се забъркат в такава история
Законите и тяхното прилагане определят рамката на нашите действия и не народопсихологията е първопричината .По време на двадесет години преход престъпниците, мутрите винаги са поставяни над закона и са правили каквото си искат и са лансирани от власт имащите.При това положение, защо се учудваме, че хората реагират така.Нормално е да са смачкани и обезверени и да се скатават, след като никой няма да застане зад тях, нито полиция, нито съд, нито друга държавна институция, но за мен не те са виновни, а стратезите на прехода, които ни докараха до тук.В момента най-престижно в България е да си мутра, дилър,далавераджия, търгаш от сивата икономика, политик, а не учител, лекар, програмист или каквато искате честна професия, за която си положил години труд и обучение.
Щуробаджанащината и корупцията са от водещо значение за социалния статус на човек в нашето общество и на разни Дон Кихотовци много бързо им се изпаряват илюзиите за справедливост, когато се окажат лично замесени в някаква ситуация.Говоря изцяло от личен опит, а който не вярва да го провери сам.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 17 Май 2009, 9:10

ivan1590 написа:Добре де, да допуснем, че някой реши да помогне.Какво става после-въпросните наркомани или някакви там престъпни елементи излизат след 24 часа и какво се случва:
1.палят му къщата
2.взривяват му колата
3.пребиват го от бой в тъмното докато се прибира
Какво не може да направи бореца за справедливост:
1. да се чувства сигурен и защитен самия той след като се е намесил в защита на някой, а не да го побъркат от дела и влачене по районни и съдилища и да трепери дали няма да осъмне в затвора или с присъда за обезщетение на въпросните келеши.
2.да разчита полицията след като ги е арестувала да ги предаде на съд и да получат справедлива присъда
3.да използва оръжие за самозащита на себе си, семейството си и имуществото си -защото закона не му разрешава.
При това положение как да има много ентусиасти да се забъркат в такава история
Законите и тяхното прилагане определят рамката на нашите действия и не народопсихологията е първопричината .По време на двадесет години преход престъпниците, мутрите винаги са поставяни над закона и са правили каквото си искат и са лансирани от власт имащите.При това положение, защо се учудваме, че хората реагират така.Нормално е да са смачкани и обезверени и да се скатават, след като никой няма да застане зад тях, нито полиция, нито съд, нито друга държавна институция, но за мен не те са виновни, а стратезите на прехода, които ни докараха до тук.В момента най-престижно в България е да си мутра, дилър,далавераджия, търгаш от сивата икономика, политик, а не учител, лекар, програмист или каквато искате честна професия, за която си положил години труд и обучение.
Щуробаджанащината и корупцията са от водещо значение за социалния статус на човек в нашето общество и на разни Дон Кихотовци много бързо им се изпаряват илюзиите за справедливост, когато се окажат лично замесени в някаква ситуация.Говоря изцяло от личен опит, а който не вярва да го провери сам.

Абсолютно съгласен съм!
Един бърз пример от опит нека сам всеки си прецени:
Ставате свидетел на убийство на улицата (с МПС):
Идват КАТ и вие казвате, че сте свидетел, тогава в протокола или акта който виновника получава са всички стандартни неща + личните ви данни включително адресът ви. Дали ще продължавате да искате да бъдете свидетел?????? Що за простотия, това само в БГ го има!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 18 Май 2009, 9:28

Е то по тая логика дай да се сврем в миша дупка и чакаме здравите батковци да ни ши...ат приателките, децата, жените, майките, съседките и като погледнем да видим кво става, дали са свършили... да дойдат на ни вземат беемвенцата и да ни запалят кутиииките в Надежда 75....
Дай като пребиват съседа да засилим музиката и виковете му и тези на жена му и децата му да станат част от музиката и да не поглеждаме натам защото ако ни видят наркоманчетата че гледаме ще дойдат и пак ще ни вземат беемвенцата и спокойствитето...
И така еднин ден докато не ни фанат нас и да ни бият ши...ат крадат и прочие....
Дай като стане катастрофа и да дадем газ и дим да ни няма...
Не е сериозно това което казвате, както казах 9 човека съм хванал в крачка, 9 пъти съм писал обяснения, всичките 9 мизерника са излезли на улицата ама толко бой съм ги бил или били когато сме били 2ма... че ако ме видят мен или другите с който съм ги хващал 100% ще се напи...ят, и насе...ат, техната кожа мръсна. 10 тия съм се зарекал че няма стигне цял до полицията... защото полицията не става, там закона е на страната на престъпника... ама това не може да те спре да помогнеш на когото и да било... Незнам как ще се оправи таз държава ама не може да седим и да гледаме на другата страна...

А ключовото в това което казахте е тоооочно Народопсихологията на Българчето... скатаване, и само репчене на сухо, ако стане нещо веднаха да се скрием, че коооой знае к'во ще стане. Престъпниците го знаят това, някаква психология е, и те я владеят, нападат първи, отчаяни са и това и чакат да си се сврем в дупките, на корите на задната седалка....

абе с една дума за да си човек ти трябва СЪРЦЕ... мисля че много от вас ще ме разберат

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 18 Май 2009, 15:24

прочетох мненията ви колеги и наистина народа е страхлив, при мен преди 9 години ми се случи да вдигна пушка с/у човек /назобана маимуна/ бяхме с баща ми и и отивахме към вилата на дядо ми зимата. Пътя заснежен и с баир нагоре изкачихме го със засилка и пред нас въпросния господин се изпречи с колата си и се наложи обратно на заден и както бяхме спрели тоя слезе от колата си и почна да обижда баща ми и тръгна към него аз излязох от предната /пасажерска/ врата извадих от задната седалка пушката и без мн мн да му мисля я насочих към него/преди това бяхме ходили на лов за патици / че въпросния гоподин мн бързо омекна , а добре че баща ми ме спря, че сега едвали щях да ви пиша,като резултат на случката тоя главоч работещ като охрана на виден господин на др. ден беше разпитвал за нас а случайно шефа му се познаваше с татко, че се извини от негово име,но още си спомням как пруста ми седеше на спусака с готовност..... в такива моменти човек не мисли за закона, а гледа да защити близките си, не твърдя че съм от най-смелите, но пипнат ли семейството ми нищо не ме спира... последния път една тумба мангали бях разгонил който плячкосваха вилите, един съсед ми се оплака пред очите му влезли и му обрали дърветата и като се появиха към 30тина циганина отпред малки отзад големите мангали викам имм да спрат , но уви продаължиха извадих пушката спряха и ни на пред ни на зад, че 3 патрона 11ки изстрелях в ордата разбягаха се и повече не се върнаха ,че старите хора ми бяха мн. благодарни.
Един род сме бе 6 милиона останахме що да се крадем , и да се избиваме каква е таз балканска злоба колкото и да имаме все ще изгнием накрая едно време хората не са били така сега всички сме агресивни и груби липсват ни добродетелите !!!!Нека се държим като граждани на това общество да бъдем толерантни един към друг!!!
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Следваща

Назад към Страхотни истории