E39 525 TDS
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
E39 525 TDS
Колеги много скоро ще почвам да търся сериозно такава петичка.
С чип ще върви ли прилично.. Споделете какви болежки има и т.н
И за какви парички ще взема читава?
Много исках Е38 но за тези пари около 7-8 няма много читави.
Споделете мнение общо за 39ка 525.
Отказаха ме от Е39 с М52 (520) била мнобо мъртва и т.н какво ще кажете.. ?
Мерси предварително ;}
С чип ще върви ли прилично.. Споделете какви болежки има и т.н
И за какви парички ще взема читава?
Много исках Е38 но за тези пари около 7-8 няма много читави.
Споделете мнение общо за 39ка 525.
Отказаха ме от Е39 с М52 (520) била мнобо мъртва и т.н какво ще кажете.. ?
Мерси предварително ;}
Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Айде старата песен на нов глас ... Колега що не се разтърсиш малко с търсачката има много такива теми 520i vs 525 tds 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Sesko написа:Айде старата песен на нов глас ... Колега що не се разтърсиш малко с търсачката има много такива теми 520i vs 525 tds
Мноооооооооого много дори...по-добре потърси найстина !!!
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
С тия 7-8 хиляди дето си приготвил подозирам че скоро ще има нови теми за проблеми. Иначе моята е с чип и съм много доволен. С ново турбо е и направо хвърчи. Ако си готов да дадеш малко повече пари може да намериш нещо добро. И както казаха колегите, търси по темите всичко почти е изписано.
- alibaba2222
- Потребител
-
споко колега тдс-а е пушка вчера за пореден път отказа един приятел от бмв, някаква дюза умна ли е каква е не знам, 700 лв
успех с избора на тдс
а като сметнеш турбо, гнп, тази дюза и т.н. нещата стават много солени
или пък нова глава
успех с избора на тдс
а като сметнеш турбо, гнп, тази дюза и т.н. нещата стават много солени
или пък нова глава
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Откъде я е купил колата твоя приятел и за какви пари и кога?
Иначе не знам какво се оплаквате, искате може би да вземете една кола и да карате без да оправяте нищо докато я продадете ли? ми нормално е да се развалят неща по нея, а колкото до подръжката то затова е БМВ защото е по скъпа. Има много повече екстри и неща които могат да се повредят от един опел или голф. Колкото е по-проста една кола толкова по малко проблеми. Затова кефа си има цена. Напълни се България с таралясници и после БМВ виновно, всеки мишок събрал малко повече пари и айде да купува БМВ щото имало и евтини. И после се почват проблемите, шото за да е евтино обикновено има уловка, е има и далавери ама ги изклчвам. И после БМВ кекаво, и тоя собственик я пробутва на друг и другия обвинява БМВ, няма дизел няма бензин. БМВ си е БМВ без значение горивото кефа е друг и качеството на изработка. Много е важно като се взима да се види какво се сменил стария собственик за да има по малко разправии, но тогава и цената е друга а вие искате хем за без пари хем здраво..е в тоя живот трудно..
Иначе не знам какво се оплаквате, искате може би да вземете една кола и да карате без да оправяте нищо докато я продадете ли? ми нормално е да се развалят неща по нея, а колкото до подръжката то затова е БМВ защото е по скъпа. Има много повече екстри и неща които могат да се повредят от един опел или голф. Колкото е по-проста една кола толкова по малко проблеми. Затова кефа си има цена. Напълни се България с таралясници и после БМВ виновно, всеки мишок събрал малко повече пари и айде да купува БМВ щото имало и евтини. И после се почват проблемите, шото за да е евтино обикновено има уловка, е има и далавери ама ги изклчвам. И после БМВ кекаво, и тоя собственик я пробутва на друг и другия обвинява БМВ, няма дизел няма бензин. БМВ си е БМВ без значение горивото кефа е друг и качеството на изработка. Много е важно като се взима да се види какво се сменил стария собственик за да има по малко разправии, но тогава и цената е друга а вие искате хем за без пари хем здраво..е в тоя живот трудно..
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
stasko5 написа:Откъде я е купил колата твоя приятел и за какви пари и кога?
Не, колега, те искат хем х.я до края, хем душата в рая е, нестава така, добре поддържаната кола винаги струва по-скъпо.

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Воденичаров написа:Вземи си за 7 и до няколко месеца ще ти дойде на 11-12.
Колата винаги си идва на цената

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Не е вярно че колата винаги си идва на цената истината е че с евтина кола става 'Голям х*й - весела къща' а относно колегата това нашенското хем хубаво хем евтино само у нас си го има и само ние си му берем гайлето англичанина е казал Не съм толкова богат да купувам евтино извода оставям на вас
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Неее колега вземи си за 6 хилки има идеални

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3