Е34 ТДС-странно позагряване?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от милен тодоров » 14 Май 2009, 9:26

благодаря за отговора колега ще проверя първо безплатните вариянти дано е някои от тях аз нямъм климатик но ше промия радиатора да видя къкво ще стане а между другото възмогно ли е да зъгрява от неправилна работа на мотора(много често прекъсва и губи мощност).

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 14 Май 2009, 10:43

не
прекъсването и загубата на мощност няма как да карат мотора да грее
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 14 Май 2009, 16:04

Отдавна не бях влизал в теми за ТДС че още имам едни ужасяващи спомени ама сега не се сдържахИзображениеИзображение
Винаги съм знаел че ТДС-аджиите сте мазохистиИзображениеИзображениеАма мислих че вече сте поизчезнали но явно не
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Re: ре

Мнение от klintan66 » 14 Май 2009, 17:26

slavianko написа:Отдавна не бях влизал в теми за ТДС че още имам едни ужасяващи спомени ама сега не се сдържахИзображениеИзображение
Винаги съм знаел че ТДС-аджиите сте мазохистиИзображениеИзображениеАма мислих че вече сте поизчезнали но явно не
А аз си бях помислил ,че освен да плюеш тдс ще напишеш и нещо друго но явно не !
И аз не се сдържах . Знаеш как е !

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 14 Май 2009, 18:02

тук и аз да кажа - след 2 бензинови(с ванос и без) определено не мисля да се връщам повече на бензинка освен ако не е 3 литра и нагоре ;)

с правилната подръжка и малко пипане тук там тдс-а става мотор от който неминуемо получаваш повече от колкото очакваш....

абе пуши да го еба ама айде да не сме чак толко претенциозни :)

славянко :) знам те аз тебе 192 кончета е друго ама 520....не благодаря :)
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 14 Май 2009, 18:39

и на мен ми се случи същата случка там на кошарите стрелката мина 12 стигна следващия сектор и се върна от самосебе си за първи път ми се случи такова нещо ! колата си я карам всеки ден но интересното е че оттогава проблем не е имало аз съм сигурен че това е бъг или в самото табло(с уредите)или някъде по ел системата неможе да бъде нищо друго защото я четохме с лаптоп самата работна температура на двигателя всичко е ново термостат за африка виско сакс помпа граф и тва е което мога аз да кажа ! караи колата и виж ще се повтори ли според мен няма ама ако се повтори иди на маистор !!!
поздрави на всички !!! :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Иван Стоянов » 14 Май 2009, 20:26

slavianko написа:Отдавна не бях влизал в теми за ТДС че още имам едни ужасяващи спомени ама сега не се сдържахИзображениеИзображение

Като не можеш да кажеш нищо смислето си стойш във фитнеса и си се зобиш,а не из форумите да ти четем глупостите.Баси и аз не се сдържах.Поздрави :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 14 Май 2009, 23:41

Иван Стоянов написа:

Като не можеш да кажеш нищо смислето си стойш във фитнеса и си се зобиш,а не из форумите да ти четем глупостите.Баси и аз не се сдържах.Поздрави :D
Написал съм толкова смислени теми из този форум колкото ти едва ли ти някога ще напишеш. Е понякога не се сдържам и пускам по някоя такава. И по леко с тона ако обичаш че мразя някой да ми тарикатее. А ти отвори раздел Е34 в който пишеш в момента и виж в началната страница колко теми има от сорта "Помощ проблем ТДС" :winky:
В момента турбинирам бензиновата си кола и до сега дадох по малко пари отколкото преди пръсках по шибаните ТДС-и. Е*** ти и икономията на дизела е*** ти и всичко.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 15 Май 2009, 7:00

slavianko написа:
Иван Стоянов написа:

Написал съм толкова смислени теми из този форум колкото ти едва ли ти някога ще напишеш. Е понякога не се сдържам и пускам по някоя такава. И по леко с тона ако обичаш че мразя някой да ми тарикатее. А ти отвори раздел Е34 в който пишеш в момента и виж в началната страница колко теми има от сорта "Помощ проблем ТДС" :winky:
В момента турбинирам бензиновата си кола и до сега дадох по малко пари отколкото преди пръсках по шибаните ТДС-и. Ебем ти и икономията на дизела ебем ти и всичко.

Интересно ми е ако започнем да ти "благославяме" проекта от темата ти за турбинката, дали ще се зарадваш. Не виждам причина да се изхождаш по темите на хората, които очакват смислени съвети.
Ако нямаш какво да казваш, по-добре не го прави тук.
П.С. Търсачката не открива твои смислени теми, така че ако имаш съвет, различен от плюене по ТДС-и, напиши нещо конкретно на колегата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 15 Май 2009, 15:42

Vlados написа:Интересно ми е ако започнем да ти "благославяме" проекта от темата ти за турбинката, дали ще се зарадваш.
Ако нещо несъм направил както трябва по проекта ми с удоволствие ще си понеса критиките ;)
Vlados написа:Не виждам причина да се изхождаш по темите на хората, които очакват смислени съвети.
Карал съм личен ТДС още когато бяха нови модели и когато ти само си мечтал за каквато и да е Е34 и съм си чупил неколкократно чутурата ама като ви се наливат пари наливайте си.

Vlados написа:П.С. Търсачката не открива твои смислени теми, така че ако имаш съвет, различен от плюене по ТДС-и, напиши нещо конкретно на колегата.
И само един съвет. Не приемай всичко лично че ще ти гръмне главата от напрежение. И твоята и на колатаИзображениеИзображение
Айде спирам да ви сера в темите а вие дерзайте ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от милен тодоров » 15 Май 2009, 16:59

оказа се че виското е здало багажа някои може ли да ми препоръча какво да си взема и ако може някъква цена да ми кажете благодаря за помоща колеги

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 15 Май 2009, 18:01

Препоръчвам ти Закс (SACHS), клиентската цената на дребно варира според магазина между 130 и 150 лв. по спомен. Ако ползваш отстъпки, съответно и по-евтино.

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 15 Май 2009, 20:14

Postman написа:Препоръчвам ти Закс (SACHS), клиентската цената на дребно варира според магазина между 130 и 150 лв. по спомен. Ако ползваш отстъпки, съответно и по-евтино.

Яворе, тия цени са за бензин, за TDS-а BEHR е 294лв, а SACHS е 327 лв
Честито на печалившите
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 15 Май 2009, 21:15

mitko_n1 написа:
Postman написа:Препоръчвам ти Закс (SACHS), клиентската цената на дребно варира според магазина между 130 и 150 лв. по спомен. Ако ползваш отстъпки, съответно и по-евтино.

Яворе, тия цени са за бензин, за TDS-а BEHR е 294лв, а SACHS е 327 лв
Честито на печалившите

Мите от кога скочиха толко цените бря?!? Аз съ с такъв за 172 лв нз каква марка е, ма си работи супер.... :shock:
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Иван Стоянов » 15 Май 2009, 21:34

slavianko написа:
Иван Стоянов написа:

В момента турбинирам бензиновата си кола и до сега дадох по малко пари отколкото преди пръсках по шибаните ТДС-и. Е*** ти и икономията на дизела е*** ти и всичко.
Въобще не ми дреме кво мразиш и кжо обичаш както сигурно се сещаш.Свободата на словото е конституционно право в тази държажа. :D

ПредишнаСледваща

Назад към E34