2 от говорителите спират от време на време
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
2 от говорителите спират от време на време
Здравейте колеги. Днес забелязах, че предна дясна тонколона и задна лява не свирят от време на време. Ако някой е разглобявал нека да сподели опит за което благодаря предварително. Да поясня че съм с голямата навигация и 6 дисков чейнджър. То от него няма да е щото става така и на радио 

re
Днес ходих до сервиза на BMW в Бургас и там ми казаха че било от стъпалото на усилватела но струвало ново около 1000 лв. така че ще карам на две колони. На втора ръка почти не се намирало щото мойто е HI-FI klas за ЕКСКЛУЗИВ
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
HiFi си е HiFi, DSP вече е друга ракия
Ако си с HiFi, такива усилватели се намират доста и са на цени от 50 до 100лв, според зависи.Ако си с DSP усилвател, тогава нещата са сложни.Много трудно можеш да намериш такъв, но не е невъзможно.
Като натиснеш бутона Menu на навигацията, виждаш ли някъде да пише DSP???Aко нямаш такъв надпис, значи си с обикновен усилвател

Ако си с HiFi, такива усилватели се намират доста и са на цени от 50 до 100лв, според зависи.Ако си с DSP усилвател, тогава нещата са сложни.Много трудно можеш да намериш такъв, но не е невъзможно.
Като натиснеш бутона Menu на навигацията, виждаш ли някъде да пише DSP???Aко нямаш такъв надпис, значи си с обикновен усилвател

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Първо се увери,че ти е за смяна усилвателя.Върви го провери и в аудио сервиз и тогава го търси да го купуваш.
re
Аз даже не го знам как изглежда. Нямам DSP. Предполагам е под лявата кора в багажника под нави диска. Има една лъскава кутия с голяма букса кабели
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
nightdriver написа:здравейте колеги,
какво означава DSP усилвател?
Digital Sound Procesor
Работи с 12 тонколони, от които 2 баса.Много як звук вади и няма нищо общо с обикновените HiFi усилватели

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
re
Ходих колеги в сервиз . Свалиха го мериха всичко и се оказа че е здрав. Явно има някъде маса в окабеляването. и затова спира от време на време което е по- голямата беля щото като знам какво разколачванв ме чака на врати и на кори отзаде..... Да поясня че съм без DSP
11 мнения
• Страница 1 от 1