Изправяне на джанти ..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Изправяне на джанти ..

Мнение от Turturelo » 06 Мар 2003, 0:07

Дайте да спретнем една дискусия за изправяне на джанти... Как е по-добре според вас - на машина или на ръка?!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Мар 2003, 1:05

Ха ..точно на такива вълни съм сега. Предна дясна ми е прасната и за капак карам с балон на гумата.
Поинтересувах се къде и как може да се изправи ...леко е закривена ...не е много. Ако е желязна ....на ръка ги правели без проблеми но ако е алуминиева, както в моят случай, на 90% от местата действат с някакви машинарий, иначе било почти невъзможно да се направи като хората.
Чух за едно две места където пък възстановявали дори разпарчетьосани джанти ...магьосници ......или пък Пирогов за джанти :lol:

На машина е по-добре при всички случаи .....на ръка не можеш да рачиташ много много на точността и надали ще възвърне предишния си вид, докато на машина после ще се мъчиш да откриеш къде й е бил проблема .......поне така се твърди в гатанката.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Re: Изправяне на джанти ..

Мнение от KEVIN-30 » 06 Мар 2003, 2:48

[ Zdr, i az sega si opravqm predna dqsan ,ami za 14.03 shtee gotova
pak da vidim rezultata ,cenata e qsna po 1 lv. za col=15 lv.
Изображение

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар
Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
Мечтае да кара: M5 i RS4

Мнение от PILOTA » 06 Мар 2003, 12:20

Predpolagam 4e za aluminievi govorish.Na raka e po4ti nevazmozno.Ina4e moite gi izpravih s ma6ina i stanaha RAI! :wink:

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 06 Мар 2003, 20:43

mislia 4e na ruka takiva precizni raboti ne se praviat.Spored men po-dobria variant e ma6innoto izpraviane

Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 06 Мар 2003, 23:14

Според мен такова понятие като изправяне на алуминиеви джанти на ръка няма, или ако има то е супер некачествено. Аз лично си изправям джантите само на машина.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Назад към Основен Форум