Сагата на Тошко - е30 - 328 - Вече няма да го има.....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
aбе гледам на оригиналната ти хелла за 300 лв имаш конденз....
сега да не помислиш че пак се заяждам
просто ми е интересно от кво аджеба се получава тоя конденз мойте фарове след като ги направих черни съм ги уплътнил супер добре със силикон но пак почна да кондензира
след мивка .... та гледам и твотйе сега са така а уж са оригинални което следователно значи неотваряни(най вероятно)...
как мжое да се опрай този проблем... трябвало е да оставя някъде неуплътнено ли кво(въпреки че не ми звучи логично)
сега да не помислиш че пак се заяждам

как мжое да се опрай този проблем... трябвало е да оставя някъде неуплътнено ли кво(въпреки че не ми звучи логично)
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
тая хела не е оригинал...на късия дет е габарита трябва да е прозрачно 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
- E30_M_Tech_ll
-
-
Явор написа:тая хела не е оригинал...на късия дет е габарита трябва да е прозрачно
бе и аз така предполагах ама нали колегата вика 300 лв бил дал за тях помислих че е оригинал...
та тебе поне та знам че знаеш верния отговор.... я кажи как аджеба се избягва тоя конденз...
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
оригиналната и запазена хела е малко по-скъпа..а конденза ,като се залепи много хубаво с качествен силикон и се сменят уплатненията на габарита и капачката за крушката
сори за спама в темата на колегата

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- E30_M_Tech_ll
-
-
и аз сори за спама.... мерси за бързия отговор колега,.... ползвах уж най-скъпия там силикон пък и сложих достатъчно много че да е уплътнил навсякъде ама уплътненията на габаритите сто процента са заминали щот и двете ми фасонки бяха стопени(явно от по мощни крушки)
обаче имам и друг проблем аз съм си дупкал капачките на крушките на късите за ксенон ... демек там доста зор ще видя докато го уплътня....
обаче имам и друг проблем аз съм си дупкал капачките на крушките на късите за ксенон ... демек там доста зор ще видя докато го уплътня....
- zmeyo1986
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 39 1999г. М-паркет
- Мечтае да кара: G 55 AMG
Колата е Супер който не я харесва да не я гледа!А за колегата евала за ентусиазма това е най важно желанието да направиш нещо а щом си се захванал то е ясно че ще се дават пари без значение кое колко струва и кой какво щял да направи с тея пари!Още веднъж евала и бъдете по колегиални един към друг.Поздрави!
Явор написа:оригиналната и запазена хела е малко по-скъпа..а конденза ,като се залепи много хубаво с качествен силикон и се сменят уплатненията на габарита и капачката за крушката
аз лично бих се доверил на полеуретановото лепило,ем по-здраво,хем има перфектни ходроизолационни функции

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
Днес сменихме лолите с оригинални, купихме нова ел перка да сменим досадното дизелово виско и поръчахме жила за ръчната както и нови накладки за нея и дисковете. Купих заден мост с дискове, още два диференцияла за части
визирам касетите от шперове и в събота влизаме на боя
забележките по калниците и задна дясна врата от снимките няма да ги има