Тропане от предницата?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RokFort » 10 Май 2009, 23:50

Не ме познаваш не знаеш и как си подържам колата ,дори не си я и виждал ,спести си излишните коментари.
П.п всичко сменям по чифт. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 11 Май 2009, 17:23

Здравей,
според мен ти са заминали тампоните на носачите - кръглите дето са под краката ти. Продава се гумата само или гумата заедно с ухото което се стяга с 2-та болта към купето. Цените само на гумите са до 30-лева бройката, а на гумата с ухото отиват към 80. За да извадиш стария тампон ще ти трябва преса. Бре не е фатално да си тропа, ма кат се фашташ да го правиш най-добре смени и двата. Ако пък имаш паре и не си сменял шарнирите - направо си земи 2 нови носача. Колкото до стабилизиращата щанга - тампони купих за 24 лева двата, но не забравяй, че има и биалетки. Успех
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 12 Май 2009, 0:20

Кво стана намери ли от каде тропа

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RokFort » 12 Май 2009, 9:16

Не съм я погледнал колега ,евентуално утре.
Имам съмнение за вътрешните шарнири... :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring

Мнение от SammY » 12 Май 2009, 18:39

Като се наведеш (в канала) погледни как са ти накраиниците :idea:
Ако е от там почти винаги се усеща и в волана ама всяко правило си има исключения ... ( лично съм се натъквал на такова :D )
Успех...

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 12 Май 2009, 18:49

SammY написа:погледни как са ти накраиниците :idea:
Ако е от там почти винаги се усеща и в волана ама всяко правило си има исключения ... ( лично съм се натъквал на такова :D )
Успех...

по-специялно десния
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RokFort » 12 Май 2009, 23:39

Т'ва започна да се чува и при грапав път и легнали полицаи ,утре ще разчеквам и ще пиша. :shock:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 13 Май 2009, 0:46

шарнир/и
не взимай делфи
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RokFort » 13 Май 2009, 18:21

Диагнозата е вътрешен шарнир от дясната страна и си тропа направо в краката на пасажера.
Цена:44лв двата.
Ще ги сменям в събота.
Преди време се бях разбил в една дупка заради което се наложи и смяната на биалетките както и изправяне на дясната джанта , и наи вероятно от там е и този проблем.

Благодаря за предположенията на всички отзовали се.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 13 Май 2009, 23:38

tormentor1980 написа:Прав си пич, смени само отдесно квото тропа и след 1 седмица кат пуснеш тема 'Тропа ми сега и отлево', нема се пуашиш, отговорите ще са същите, но с обратна дирекция.
Успех със скраперийките. 408-цата навремето тате я поддържаше по-добре от повечето 'истински' БМВ фенове тук.
Не е лошо да се пусне 'важна' тема: 'Как да не купуваме оригинални БМВ части и как да изкрапереем по възможно най-евтиния начин? Части от други марки, които са евтини и стават с малко скраперийка:'

:kuku: Връзката между фен и финансови възможности клони към 0. Това първо. Второ, не само Дару и Камор продават оригинални части за БМВ, има и далече по-евтини магазини, но ти явно не ги знаеш ;). Трето, има и турски части, които са много здрави и на прилични цени (асметал). За четвърто и нататъка няма смисъл да ти говоря, гледам че караш "сервизна" кола.

А, и още нещо - да ползваш части втора употреба не е нито срамно, нито скраперско, а практично, евтино и разумно. Пример: оригинален носач - това е едно криво желязо (при Е30), на което като му смениш шарнирите и тампона върши работа не по-зле от чисто ново такова желязо. Пък идва далеч по-евтино. Капиш?

А онова изказване да си оправиш колата за 20 години напред с оригинални части - може, но ако колата я направиш "гаражна" :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

Предишна

Назад към E30