ЗА ТРИЕНЕ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Със здраве да си ги търкаляш и дупки да не виждатmad_presley написа:Не чувам някой да ми казва ЧЕСТИТО![]()
![]()
обичам BMW
- safety car F1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 n52b30
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
safety car F1 написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=137156&highlight=
Интересни мнения колеги
Много си прав колега

Днес си сложих новите джанти и докато отивах да си купувам нови гуми се отказах от 17-ките отново

Това не е държава бе, ебаси простотията.А за тези джанти си мечтая още от 99-та година, когато излее Е39 с М-пакет....Няма как, оставам си със 16-ките и това е, просто си ползвам колата по работа.
P.S Не ми пишете за 17-ките, няма да ги продам.Ако трябва ще си ги държа в къщи и ще им се кефя, но няма да ги продам

- safety car F1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 n52b30
Пътищата са ужас
Иначе джантите са корави и все още не съм ги кривил(удрял съм сериозни дупки).Наскоро си сложих отзад 245/45/17 и стоят мн.добре(няма как да я одраскаш дори).отпред е с 235/45

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
blacksapphire написа:Toлкова ли е зле във Варна бе ? Дай да ти дам 18ки
Зле е батка, трудно можеш да си представиш.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Воденичаров написа:
Зле е батка, трудно можеш да си представиш.
Кажи им, че те все си мислят, че майтап си правя

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Аз ся по околовръстното се чудих дали ми е крива джантата, че тресе нещо, пък то просто асфалта е на 2-3 години вече и се е понагънал. И пак тва околовръстно е най най-добрия път във Варна.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
mashina написа:Колега 18-ки ли са?
То такива оригинални 18-ки няма, има само 17" http://crass.on.ru/bmw/wheels/style/style_066.htm
Ако са различен размер от 17", значи гарантирано са реплика

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колеги, какво се хвърляте на тия '17-ки '18-ки незнам. Аз карах един месец със '17 и ги продадох, имах тема в раздел ПРОДАВА. Това не са джанти за България. С голям мерак ги купих и с голямо разочерование ги махнах, бяха с 45 гуми. Или пък спортното окачване и таков имах, KONI Sport Special е нема такава возия и такова друсане, верно в завоя яко, ама аз да не карам тая кола всеки ден като състезател и да сека все завои? И то замина. Освен всичко, тия джанти и гуми така тежат, натоварвам цялото окачване и май логично смених две биалетки. Та така, опциите май не са много, освен красивата визия на колата с по-големите джанти,(което е относителна работа) и да речем стабилност, получавате кофти возия и голяма вероятност да си потрошите колата по-бързо отколкото трябва. Та кефа цена нямал, да, защото толкоз дълбоко ти бръква в джоба, че ставаш роб на една купчина ламарини, която била свързана с кефа. Не, мерси. Ся с '15-те и вози и върви и не съм усетил да е нещо нестабилна и добре си изглежда като за мен. Най-много да сложа '16-ки, нагоре в никакъв случай. Освен всичко мисля, че с големи джанти, колата леееко се спъва, понеже те са тежки и колкото и да е си влияят. Та освен всичко, покрай големите джанти се набутах с пари, ама то нали кефа цена нямал.....ще ги прежаля някак си.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Elesar74 написа: Освен всичко, тия джанти и гуми така тежат...
Колега, тук си в голяма грешка.Джантите, които аз купих с гуми 235/47/17 са с 3кг по-леки от 16-ките 225/55/16 в галерията ми.
Реално с тези 17-ки (оригинални), колата става по-лека с 9кг.
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4