Сагата на Тошко - е30 - 328 - Вече няма да го има.....

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 12 Май 2009, 14:13

абе аз вобще не завиждам ама все пак и на мен ми е интересно за кво аджеба са отишли тез пари....
алекс в момента си продава мотора с абсолютно всичко да влезе в друга е30-ка за 2800....
слагаш една читва такава 3000 лв... окачвания джанти глупости още 2000 лв и достигаме някъв максимум проблизително 8000 лв :dunno:
кажи за нещо по специално давал ли си повечко пари или ?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 12 Май 2009, 14:26

Саше батее .. напрао те съжалявам вече ... как издържаш и се обясняваш на тези малоумници незнам :help:
А за тебе по-горе ... по-добре недей да обсъждаш вообще като не си правил такова нещо.И само щи пожелая късмет да ми намериш читаво спортоно окачване + джанти + гуми за тия пари :winky: + тва има толкова допълнителни разходи дето и не си мислел,че съществуват.За т'ва част от тях .... т'ва не са скорости,къстъм генерация,спирачки,консумативи ... тепърва ще се правят и спирачките отзад,и ощееее безброй куп дреболий за оправяне който сиг. и аз немога да ги изброя ... и за т'ва като цяло бих помолил да се прекратят безмислените мнения.Саше сори брате,че се намесих ама не издържах ... иначе все още не съм те поздравил за хубавата колица .. ама т'ва като се видим,че нещо не остава време ... айде и късмет ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 12 Май 2009, 14:44

Shondy написа:Ти за кой се помисли селянино прост, асеновградски недоклатляк. нали знаеш, че ако беше по-близинко щях да те уважа няколко пъти за дето си помисли че можеш да ми говориш въобще така? Освен да те прата да вървиш да си копаш граднината и да не ме занимаваш с глупости ти агрегат ти е това в двора, а не е направено на мен така да говориш, винаги има по един като тебе такъм мазник грозен, дето все му е много любопитно. Ще напиша на всички дето им е интересно, а не ти да се дървиш като че си в селската дискотека, капиш?

ей лайнарче малко внимавай какво говориш да не те ошамаря ;)
Изображение

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 12 Май 2009, 14:50

Айде по полека с тона и двамата да не трия и заключвам теми
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 12 Май 2009, 16:01

[/quote] Не се ядосваи винаги ще има селяни които да завиждат и да са се мн любопитни да варви да си кара 316-ката на ГАЗ :winky:[/quote]
бре какво има в тая е30 за 12000лв , и на мен ми е любопитно ? около 6 ми се губят , или са в някакво супер окачване + Труд , или само в труд ..
за протокола и аз направих е30 с м50б25 да не се продължава със селянийте.
Шонди сори за офтопа , май е време да вдигнеш булото и да кажеш какво е толкоз скъпото при теб
респект!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 12 Май 2009, 16:10

и сега какво стана -Станчев изяде наказанието ...... само той
ех тези спорове за провинцията и София кой селянин кой не е
Шонди - красиви е30 ки правиш евала ти ама пича съвсем спокойно те попита без да обижда а ти избухна
тук уж сме се събрали да си помагаме да даваме полезни съвети идеи ,а какво се получава- напрежение заплахи ......

Е30 IS Crasher
Аватар

Мнение от ge_a » 12 Май 2009, 16:26

likesake написа:и сега какво стана -Станчев изяде наказанието ...... само той

Май не чеш надписите с червено, а и Станчев има картон от преди и мисля че помолих да не се разисква повече това :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318I
Мечтае да кара: БТР

Мнение от petrashkov » 12 Май 2009, 16:34

ge_a написа:

Май не чеш надписите с червено, а и Станчев има картон от преди и мисля че помолих да не се разисква повече това :idea:

Може колегата СТАНЧЕВ да не е прав
ама без да се заяждам ще кажа че тая кола не струва 12 000 и че колегата се поизхвърли бая :roll:
особенно ако тука не включва цената на самата кола, а само на частите и ремонтите
Критика се приема

Потребител
Аватар
Кара: Е34 520I

Мнение от фико » 12 Май 2009, 16:41

в крайна сметка комплексарски изпълнения,кое колко струва , защо , как , не мисля че е супер важно трябва да има повече такива проекти кой както може кой с пари кой без пари.

Е30 IS Crasher
Аватар

Мнение от ge_a » 12 Май 2009, 17:08

petrashkov написа:
ge_a написа:

Може колегата СТАНЧЕВ да не е прав
ама без да се заяждам ще кажа че тая кола не струва 12 000 и че колегата се поизхвърли бая :roll:
особенно ако тука не включва цената на самата кола, а само на частите и ремонтите

Май и на теб трябва да ти го напиша същото, къде видя да подкрепям Шонди, направих забелешка и на двамата, а сега ме карате да заключа темата зада няма за какво да водите безмислени спорове :idea:
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 12 Май 2009, 17:16

Хубаво проектче.Браво! :clap:

:OT: А всъщност, к'во ви пука на кой колко му струва е30-ката ..
Факт е,че с под 5-6к (тук не включвам колата), не можеш да си направиш машинката добре вървяща и изглеждаща, и това го знаете много добре. За какво са тия спорове и караници и п**** майни :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 12 Май 2009, 17:36

така ли ?
един такъв мотор със скорости и електроника е 2000 има и по тънко 1800
тампони 100 кинта
труд 600 - за трансплантацията
спортни пружини 100 кинта във форума се предлагат
амортисьори 350-400 лева
м брони и прагове 500-600 най-много
джанти с гуми 600 да са
едно пастиране 80
това са около 4100-4500 за читави неща
е30 има и за 1500 без ръжди - разровете се в мобле и ще видите

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 12 Май 2009, 17:42

///vlado написа:Саше батее .. напрао те съжалявам вече ... как издържаш и се обясняваш на тези малоумници незнам :help:
А за тебе по-горе ... по-добре недей да обсъждаш вообще като не си правил такова нещо.И само щи пожелая късмет да ми намериш читаво спортоно окачване + джанти + гуми за тия пари :winky: + тва има толкова допълнителни разходи дето и не си мислел,че съществуват.За т'ва част от тях .... т'ва не са скорости,къстъм генерация,спирачки,консумативи ... тепърва ще се правят и спирачките отзад,и ощееее безброй куп дреболий за оправяне който сиг. и аз немога да ги изброя ... и за т'ва като цяло бих помолил да се прекратят безмислените мнения.Саше сори брате,че се намесих ама не издържах ... иначе все още не съм те поздравил за хубавата колица .. ама т'ва като се видим,че нещо не остава време ... айде и късмет ;)

Владко не е там въпроса ;)
някой просто е питал от любопитство и аз самият щях да пращам лично на Шонди, за да го питам защо му е излязло толкова по простата причина, че мисля да правя същата трансплантация и да мога да си направя някаква сметка. Така, че Шонди ако няма нещо против да напише някви общи цени за всичко. Както казах на мен би ми помогнало доста ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 12 Май 2009, 18:04

Знаеш ли Станчев, че не си ти човека дето ще посяга, никой никога не съм върнал за такова нещо и ще се радвам да те уважа и теб. Не скачай толкова много без да ме познаваш поне малко. телефона ми е в подписа ако решиш, че ти се занимава с мен по друг начин, но определения от никой по никакъв повод няма да търпя и трябва това да ти е кристално ясно.

Ти М-техничко и за шпер касетата на човека дето продава по цял ден авто части беше казал че струва 700лв чисто нова ама ти каза и той и аз ще ти го повторя, когато ни намериш касети за голямо прасе диф за е36 под 1700лв ще си купиме няколко броя и двамата.
Последна промяна Shondy на 12 Май 2009, 19:07, променена общо 6 пъти
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E60 535d

Мнение от Strabex » 12 Май 2009, 18:11

сумата на изброените неща става 6800лв това без двигател. доколкото помна го продаваше около 2 и нещо и ребилда му кажи колко излезе, защото пак немога 12бона ги изкарам :roll:

неискам по никакъв начин да те обидя, но просто като видях сумата от 12к и просто :shock:

ПредишнаСледваща

Назад към E30