318is-резонаторно гърне
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DragoManov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: horata da presi4at burzo
- Мечтае да кара: e30v10turbo
- Детайли за колата: standarten is turbo
318is-резонаторно гърне
здавейте колеги!
реших да махна стария издухал и запушен катализатор на ис-а и да попитам на колко мм ми трябва резонаторно гърне и от къде мога да се сдобоя с такова,само гърне ми трябва.
и някой да даде мнение ако е пробвал с права тръба...въпреки 4е ми изглейжда на голфажииска работа с правата тръба...предполагам ще бу4и зверски много което го нямам за цел...
мерси предварително!
реших да махна стария издухал и запушен катализатор на ис-а и да попитам на колко мм ми трябва резонаторно гърне и от къде мога да се сдобоя с такова,само гърне ми трябва.
и някой да даде мнение ако е пробвал с права тръба...въпреки 4е ми изглейжда на голфажииска работа с правата тръба...предполагам ще бу4и зверски много което го нямам за цел...
мерси предварително!
- JelioNikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `90 e30 sedan
Re: 318is-резонаторно гърне
DragoManov написа:здавейте колеги!
мерси предварително!
аз лично съм пробвал с права тръба и от моя гледна точка звъка на колата не се променя (макар да беше опел) и на е36 съм го пробвал също не се промени ........а за резонантното гърне предполагам трябва да си измериш диаметъра на твоята тръба и да питаш където продават гърнета

- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Колега и аз ще махам катализатора и ми казаха да си сложа резонансно гърне, но не ми казаха нищо друго какво да бъде.
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
ами гледате колко мм е тръбата, и си зимате един резанатор с такива изходи и това е. а вече къф .... зависи от джоба колко ви е пълен
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- DragoManov
- кандидат ентусиаст
-
гледам разни резонатори(резонансни гърнета) в интернета,а катализатора ми е пробит,единствено се притеснявам от променения поток и налягане на газовете ламбда сондата да не сдаде багажа...
хайде найстина някой който е слагал да сподели...
хайде найстина някой който е слагал да сподели...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
колегата с бетонобъркачките,ти го написа 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- JelioNikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `90 e30 sedan
на ламбдата нищо и няма ..... проблем е когато си с 2 (преди и след катализатора) тогава трябва задължително резонатор и ламбдата да си остане, в противен случай когато има 1 ламбда сонда можеш да правиш к'вото си искаш
а за нов катализатор да не става дума защото асъл катализатора е много скъп .... има и заместители които не вършат същата работа като катализатора и преди струваха около 200 - 300 лв единия но няма смисъл от тях
а за нов катализатор да не става дума защото асъл катализатора е много скъп .... има и заместители които не вършат същата работа като катализатора и преди струваха около 200 - 300 лв единия но няма смисъл от тях
- stefan81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90 BMW E34
Колега ако си от София,като тръгнеш по околовръстното от Овча купел към горнобански малко преди да пресечеш Любляна от лявата страна има едно гаражче в което сменят катализатор и поставят резонаторно гърне безплатно,като оставиш катализатора разбира се 

stefan81 написа:Колега ако си от София,като тръгнеш по околовръстното от Овча купел към горнобански малко преди да пресечеш Любляна от лявата страна има едно гаражче в което сменят катализатор и поставят резонаторно гърне безплатно,като оставиш катализатора разбира се
мда ама катализатора може да му земеш около 100 кинта,а резонатор щи сложат от 60лв....Тъ кое викаш му е безплатното

- Angel-E30drift
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 с50б32 :)
- Детайли за колата: само дразни
Аз на моита иска и сложих тръба на 63 +2 резонатора и има6е голяма разлика..В ем комплект33 в дружба ,за 200 лв ,иначе резонатор на 55 е около 40-50 лв +20 лв да ти го сложат 

- stefan81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90 BMW E34
lubeto написа:stefan81 написа:Колега ако си от София,като тръгнеш по околовръстното от Овча купел към горнобански малко преди да пресечеш Любляна от лявата страна има едно гаражче в което сменят катализатор и поставят резонаторно гърне безплатно,като оставиш катализатора разбира се
мда ама катализатора може да му земеш около 100 кинта,а резонатор щи сложат от 60лв....Тъ кое викаш му е безплатното
100 камъка казваш?Интересно някои ти го каза или сам го провери или мове би си пишеш еи така да не си капо.Аз лично съм проверявял на доста места и ми предлагаха от 40 до 60лв.

- DragoManov
- кандидат ентусиаст
-
stefan81 написа:lubeto написа:stefan81 написа:Колега ако си от София,като тръгнеш по околовръстното от Овча купел към горнобански малко преди да пресечеш Любляна от лявата страна има едно гаражче в което сменят катализатор и поставят резонаторно гърне безплатно,като оставиш катализатора разбира се
100 камъка казваш?Интересно някои ти го каза или сам го провери или мове би си пишеш еи така да не си капо.Аз лично съм проверявял на доста места и ми предлагаха от 40 до 60лв.Е явно съм се преебал с 20-30лв.
в форума имаше оферта...виж я някуде потърси ако не вярвяш,катализатор от ис 130 лева...прави си сметката за безплатното...
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2