Относно климатроника
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Относно климатроника
Здравейте колеги!
Днес в жегата нещо пускам климатроника и от 20 градуса чакам доста време да свали на 16.. нещо не духа студено а топло по скоро вкарва някакъв въздух хладък а не студен. а сноши около 30 минути му трябваха да свали от 16 на 15 .. някой има ли идея що не иска да духа студено?
Днес в жегата нещо пускам климатроника и от 20 градуса чакам доста време да свали на 16.. нещо не духа студено а топло по скоро вкарва някакъв въздух хладък а не студен. а сноши около 30 минути му трябваха да свали от 16 на 15 .. някой има ли идея що не иска да духа студено?
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Не ти е зареден климатика колега. И аз го установих този проблем при мен преди няколко дни. Трябва да ходя да го зареждам, само че не съм се интересувал къде извършват тази услуга.
- Dien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds
hrpopov217 написа:Не ти е зареден климатика колега. И аз го установих този проблем при мен преди няколко дни. Трябва да ходя да го зареждам, само че не съм се интересувал къде извършват тази услуга.
Знам две маста :
1. ИмПасс 56 - кв. Чайка Ако идваш от "Приморски Полк" , кум Лукоил
завиваш на ляво и влизаш в Чайка , сервиза се намира до блок 19
2. Краиезерен път , точно преди да се качиш на Аспарухов мост ,
като идваш от "Топливо " ,ще видиш в ляво доста коли , питай там и ще ти кажат ,
Аз съм много доволен от "2." !

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
колелцето на централната духалка да не ти е на червеното ??? В Бургас ти препоръчвам Горан в Горно езерово пиши на лс да ти дам номера му
- gorota
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '520D 00'
- Мечтае да кара: х6
- Детайли за колата: м-окачване и всички екстри за модела без кожа.
Много си прав колега,климатика е затворена система ако е изпуснал значи пак ще изпусне,дори и да го напълниш.WALL написа:Може би нямаш нужното количество фреон... или има неработещ добре клапан за високото налягане, като закачат манометрите за него ще си покаже... и идва въпроса, обаче. Откъде е изтекъл фреона?
BMW
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
колеги колкото и да е затворена системата има хлабина най-малко във вала на компресора дето лагерува разглобявал съм много такива компресори на който им е заминал семеринга плюс това всички щуцери и връзки имат о пръстени който на нашите коли дето не си знаят километрите и годините е нормално да изпускат по малко и след зареждане до година, две пак да е за зареждане.
Така е при автомобилите докато при сплит системите - домашните климатици там вече системата е по надеждна въпреки, че пак се долива, но тава се дребни пропуски при това нещо се слага оцветител в системата за да се види от къде е пропуска ако има такъв, и .
С две думи може климатика да има нужда само от презареждане на колегата.
Така е при автомобилите докато при сплит системите - домашните климатици там вече системата е по надеждна въпреки, че пак се долива, но тава се дребни пропуски при това нещо се слага оцветител в системата за да се види от къде е пропуска ако има такъв, и .
С две думи може климатика да има нужда само от презареждане на колегата.

10 мнения
• Страница 1 от 1