Относно подлакътника
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
tsb_bg написа:Bobi 70 написа:..... Картата е в багажника (но става само с голямата платка ). Под слушалката има място за втора карта ( с друг номер) но все още не съм се преборил с настройките ...
Колега дай някакво инфо за слота под слушалката
При мен разпознава, че я има като я поставиш, но изписва "CHECK SIM" и спира да работи и тази от модула в багажника
Този слот под слушалката е за някакъв доста стар модел SIM карти, доколкото ми казаха работили на друго напрежение и с тези нашите SIM карти нама никакав шанс. Това ми го каза човек който разкодирва телефони.Трябваше ми кода за MASTER RESET да рестартирам системата и тогава упрях до въпросния човек и използвах момента да го питам за този слот под слушалката. И до колкото знам аз като си сложиш картата под слушалката системата автоматично почва да работи с тази карта а другата карта която е в багажника се изключва докато има карта под слушалката, без да се правят никакви допълнителни настройки
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- nightdriver
- ентусиаст
-
подлакътника ми не се отваря нагоре,а на други колеги се вдига и незнам дали е от модела? сигурно има доста модели,но този го дърпах доста и не иска!
плъзга се напред-назад
плъзга се напред-назад
Стойката за телефона на централната конзола не се отваря, т.е. не е капак на кутия под нея.
При мен е същото въпреки, че в RealOEM-a е посочено друго:
No. 3 от схемата би трябвало да е капак на кутията No. 4 от схемата ???
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=35
При мен е същото въпреки, че в RealOEM-a е посочено друго:
No. 3 от схемата би трябвало да е капак на кутията No. 4 от схемата ???

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=35
- nightdriver
- ентусиаст
-
ами на схемата казват,че 1 и 2 е едно и също, и двете се плъзгат,но 2 с телефона НЕ СЕ ОТВАРЯ!
мерси!
номер 3 е механизма за плъзгане
мерси!
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
nightdriver написа:ами на схемата казват,че 1 и 2 е едно и също, и двете се плъзгат,но 2 с телефона НЕ СЕ ОТВАРЯ!
мерси!
Ааа моя е без телефон колега и се плъзга и се отваря.От това идва недоразумението

- nightdriver
- ентусиаст
-
всъщност,като разгледах по внимателно схемата на tsb_bg, забелязах,че и двата модела подлакътници се отварят, но моя просто не е същия модел и за това не се вдига!
извинявам се!
п.с. модела на схемата е 2003г. ,аз съм 2000
извинявам се!
п.с. модела на схемата е 2003г. ,аз съм 2000
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
hrpopov217 написа:Този слот под слушалката е за някакъв доста стар модел SIM карти, доколкото ми казаха работили на друго напрежение и с тези нашите SIM карти нама никакав шанс. Това ми го каза човек който разкодирва телефони.
Нищо подобно

Все едно да имам сим карта от '97 год. и сега да трябва да я изхвърля, щото е на друго напрежение ... или поне моя слот под телефона си приема всякакви карти.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
badsharki написа:hrpopov217 написа:Този слот под слушалката е за някакъв доста стар модел SIM карти, доколкото ми казаха работили на друго напрежение и с тези нашите SIM карти нама никакав шанс. Това ми го каза човек който разкодирва телефони.
Нищо подобно![]()
Все едно да имам сим карта от '97 год. и сега да трябва да я изхвърля, щото е на друго напрежение ... или поне моя слот под телефона си приема всякакви карти.
Радвай се тогава, защото поне на тези Е39 които аз съм виждал като се сложи карта под слушалката изписва "Check card".А ти като си слагаш картата под слушалката, тази която е в модула вадиш ли я?
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3