Сагата на Тошко - е30 - 328 - Вече няма да го има.....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
тва с барабани ли е от зад щото те видях в четвъртак на бояна и не ми направи впечатление да варви много 

- Новини
-
Shondy написа:!!Asen_X написа:Саше ма и тебе не те слуша главата
тъкмо по този повод снощи тръгнах да ти пиша ЛС на тебе да се наапиеме скороама си помислих че ще ме сметнеш за простак
отивам да преговоря нещата с следващият спонсор
и ако е рекъл господ може да направя следващото голямо извръщение
Когато кажеш!
За другото - стискам палци да се получат нещата

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Shondy написа:зайгравката е с тампона - левия, сервото си го остави. Тампон от 7-ма серияКолата ми е готова, няма да пиша колко съм доволен на дълго и широко ще кажа само че 12 хилятди лева си заслужаваха всяка стотинка, който се чувства готов да се мята в филма
Дори и вчера на Калояново нямаше завой на който да не ме вкара в точната траектория която искам. Страхотна е и на окачване и на мотор и на звук , дори и линията и салона и са много запазени и дори смея да кажа красиви. Това е готовият тошко, дано ви хареса.
Точно със заигравката с по-дебелия тампон от лявата част на двигателя от седма серия и накланянето му с няколко градуса надясно, за да не пречи на сервото не влиза пета скорост. Заедно с мотора и скоростната кутия е наклонена, като скоростния лост опира някъде в тунела. Резни го с нещо и ще се оправи.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Shondy написа:....ще кажа само че 12 хилятди лева си заслужаваха всяка стотинка...
в тия 12 хляди лева влиза ли Е30-ската на около 5 ?

Stanchev написа:Shondy написа:....ще кажа само че 12 хилятди лева си заслужаваха всяка стотинка...
що се правите на интересни? аз пари недавам за да ми се вярва..... мога и цените да ти разбия лев по лев и пак ще има недоволни сигурно. Ако нещо не ти харесва, не се чуствай длъжен да споделяш мнение.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Shondy написа:Stanchev написа:Shondy написа:....ще кажа само че 12 хилятди лева си заслужаваха всяка стотинка...
що се правите на интересни? аз пари недавам за да ми се вярва..... мога и цените да ти разбия лев по лев и пак ще има недоволни сигурно. Ако нещо не ти харесва, не се чуствай длъжен да споделяш мнение.
не бе рошав, не ми се прави на капацитет.
просто ми стана интересно, понеже знаем какви части се влагат и колко струва.
мисълта ми беше друга - плащаш за работа ли и какво включва тая цена.
понеже на много хора ще им е интересно, за това питам (включително на мен)
включва ли Е30-ската като покупка
включва ли цялата Е36-ца
включва ли труд по цялата трансплантация
включва ли джанти, гуми, спортно окачване и т.н.

Ти за кой се помисли селянино прост, асеновградски недоклатляк. нали знаеш, че ако беше по-близинко щях да те уважа няколко пъти за дето си помисли че можеш да ми говориш въобще така? Освен да те прата да вървиш да си копаш граднината и да не ме занимаваш с глупости ти агрегат ти е това в двора, а не е направено на мен така да говориш, винаги има по един като тебе такъм мазник грозен, дето все му е много любопитно. Ще напиша на всички дето им е интересно, а не ти да се дървиш като че си в селската дискотека, капиш?

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Не се ядосваи винаги ще има селяни които да завиждат и да са се мн любопитни да варви да си кара 316-ката на ГАЗShondy написа:Ти за кой се помисли селянино прост, асеновградски недоклатляк. нали знаеш, че ако беше по-близинко щях да те уважа няколко пъти за дето си помисли че можеш да ми говориш въобще така? Освен да те прата да вървиш да си копаш граднината и да не ме занимаваш с глупости ти агрегат ти е това в двора, а не е направено на мен така да говориш, винаги има по един като тебе такъм мазник грозен, дето все му е много любопитно. Ще напиша на всички дето им е интересно, а не ти да се дървиш като че си в селската дискотека, капиш?