Работна температура м20б20

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RealDex » 09 Май 2009, 12:51

Stanchev написа:ти какво искаш да дойде главният инженер от BMW AG да ти потвърди, че почва да отваря на 80 градуса ли? :D

Не...просто някой от форума на когото съм чел коментарите и съм видял че човека знае з какво става на въпрос.за съжаление това не си ти.
Без лоши чуства!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Май 2009, 13:06

хаха, както се казва направи добро - изяж лайно (патента е на един мой приятел от тук).
е за тва темите тук ще са насрани. отвори си реал оем и виж дали говори глупости Станчини.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 09 Май 2009, 13:08

има 2 типа термостати за топли и студени страни едните които са препоръчителни за нашите географски ширини отварят именно при 83 градуса другите за да речем швеция при 88
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 09 Май 2009, 13:17

kraininski написа:има 2 типа термостати за топли и студени страни едните които са препоръчителни за нашите географски ширини отварят именно при 83 градуса другите за да речем швеция при 88

:ok:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Май 2009, 13:34

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RealDex » 09 Май 2009, 14:41

///peter написа:хаха, както се казва направи добро - изяж лайно (патента е на един мой приятел от тук).
е за тва темите тук ще са насрани. отвори си реал оем и виж дали говори глупости Станчини.

Казах каквото имам да казвам.Още повече пък ще седна да чета на някой коментарите за да се преубеждавам.
Хубаво нека още някой да каже какво мисли пък ще постигнем консенсус.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Май 2009, 15:03

Слушай са експертче, като няма да четеш на някой коментарите, не си позволявай да го наричаш както и да било. За тва темите в тоя подфорум няма да стават за нищо и ще има само пуяци дето си подменили всичко с нова и тунинг проекти със слагане на пръскалки ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 09 Май 2009, 15:41

както се казва бегай да се лъзгаш по пързалката ;)
90% от хората тук сте скапани скрапери с коли на доизживяване, но за сметка на това сте горди :!:
като се замисля до преди 2-3 години тука беше рай, но я се замислете защо толкова читави хора спряха да пишат?
ЗАЩОТО ТУКА ПРИЛИЧА НА Е36 :!:

газовата уретба и евтините спойлерчета са на почит :!:

евала! машала! ашколсун!
аз не съм от вашата планета :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RealDex » 09 Май 2009, 16:27

Слушай сега пък аз какво ще ти кажа-не се прави на рицар пред твоята възлюбена!За да го преценя какъв е все пък съм му чел някои и друг коментар и затова няма да си затормозявам мозъка с безсмислената информация, която той е писал.Сега разбра ли ме?
Колкото и човек да се стреми да поддържа добрия тон, все ще се намери някой да го провокира!А ти каква кола караш?Предполагам е някояс дата на производство септември 2011-та?
Спирам да пиша с вас,защото уважавам този форум и не искам да бъде осквернен, като вече имам принос към това и аз самия.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Май 2009, 18:11

Хаха, "безсмислената информация" е единствената вярна в тази тема.
А изказването му за скрапери беше във връзка, че взимате АС МЕТЪЛ части. Прекалено си малък тук за да казваш кой какъв бил :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 09 Май 2009, 22:34

RealDex написа:Слушай сега пък аз какво ще ти кажа-не се прави на рицар пред твоята възлюбена!За да го преценя какъв е все пък съм му чел някои и друг коментар и затова няма да си затормозявам мозъка с безсмислената информация, която той е писал.Сега разбра ли ме?
Колкото и човек да се стреми да поддържа добрия тон, все ще се намери някой да го провокира!А ти каква кола караш?Предполагам е някояс дата на производство септември 2011-та?
Спирам да пиша с вас,защото уважавам този форум и не искам да бъде осквернен, като вече имам принос към това и аз самия.

ся слушай аз кво ще ти кажа....
чел си нещо във форума и се мислиш за голямата работа :mhihi:
ще ти кажа че си хал хабер! достатъчно ми беше да ти прочета дългия пост от първата страница на темата, за да разбера колко си затормозяваш мозъка и дали функционира различно от този на моето куче :D
достатъчно ми беше "въздух в термостата" , "водна помпа с пластмасова турбинка" (на М20 :D ) "щом имаш парно, значи термостатът функционира" и други подобни :mhihi:
чети форума усърдно, не само секция пластмасови дрънкулки и не си давай мнението ако не си убеден на 100%, че е вярно. все пак е технически форум, а не теенпроблем.слон :D
без лоши чувства.
поздрави на който искаш ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RealDex » 09 Май 2009, 22:45

Абе акълия-като има въздух къде се събира бе?В най-горната част.Къде е най-горната част бе?Термостата.Откъде обезвъздушаваш?Пак от термостата.
Относно помпата-знаеш ли кво е турбина?Същото е като перка.Фабрично как ги произвеждат бе?Пластмасови.
за парното-ако не работи термостата как ще има парно?
Сблъсквал съм се с този проблем лично и затова коментирам!
Аре моля ти се!
Отново потвърждавам мнението ми за тебе!
Друго нещо да ме питаш?

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Май 2009, 23:03

Най-горната част на системата всъщност са тръбите на парното и самото то :mhihi: Затова и много колеги от тук обезвъздушават като махат маркучите.

Турбината се състой от тяло и "перка" :roll:

Ако не работи термостата има парно.

ТА вземи си запази компетентните мнения за себе си ;) И се мъчи да мислиш що не ти работи колата на бенз.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RealDex » 10 Май 2009, 8:59

Добре хубаво вие сте акълийте.
Трайте там че ми писна да се занимавам с вас.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 10 Май 2009, 10:46

:mhihi: :mhihi: :mhihi: То и тука било интересно, а до колегата вчера обезвъздушавахме едно Е34 м50б20 мъчихме се и все мърда стрелката както при теб и то има газово, та мисълта ми е пробвай да обезвъздушиш по наклон като предницата е по-високо от задницата и така маркучите и радияторчето на праното остават по-ниско. Има и друг вариянт 1мм дупка на самия термостат точно кадето е стрелкичката му и всичко заспива ;) Айде със здраве
ПП: Предполагам, че и м20б20 е по същия начин
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

ПредишнаСледваща

Назад към E34