M-Day !
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
M-Day !
Неzнам дали темата не е по-скоро zа СТРАХОТНИ ИСТОРИИ , но ако някой смята 4е е така все пак да я премести .
4ета си аz на 07.04 ве4ерта поредния мейл от BMW NEWS-LETTER в който ме осведомяват 4е от 08.04 мога да видя в най-блиzкото оториzирано представителство на BMW новата седма серия М5 и М6 .
08.04 ставам в 08:00 и в 09:05 сам пред вратите на най-голямото представителство в региона , трудно е да опи6а как се 4увствах или по-скоро ни6то не 4увствах . . .
Така да се каже мине не мине и аz наминавам преz това представителство което 6те ре4е 4е ми е доста добре поzнато . С ускорена кра4ка и 3но по-ускорен пулс се zасилвам към M-Lounge . И какво виждам новата 7ца ТАМ и М5 ТАМ ,но М6
7цата и М5цата не ги виждам zа сефте и не съм особено впе4атлен , в смисъл 4е о4аквах друго .... М6 . Обиколих целия 6оу руум та белким се поуспокоя малко и все един такъв ми е свит стомаха и не6то . . . неми се трагва (а ина4е сам се уговорил да вzема о6те двама и с приятелката ми да отпра6им към Luxemburg ) Иzненадан zабеляzвам о6те една М5 в дълбо4ина и се отправям и на нея да и отдам 4ест . . . Аz съм с 6апка BMW WILLIAMS на кратуната и вси4ки ми се усмихват както винаги . Иzненада ме гласът на един от служителите който ме попита дали да ми я отклиу4и .
След това го попитах каде е М6 zа6тото пи6е6е 4е 6те е там . И той ми обясни 4е предния ден ве4ерта е престигнала и е купена веднага и ве4е е при собственика си , в съ6тото време с периферния си поглед zабеляzвам едно ниско гроzно купе бордо да влиzа в служебната автомивка на БМВ която е отzад в двора и се раzвиквам като обсебен ЕТО Я , ЕТО Я , ТУК Е ОЩЕ ! Следва спринт до долу и . . .
Собственика я е регистрирал предния ден ве4ерта но zаради рекламата я връ6та да постои на тоzи ден в 6оуруума и я иzмива преди това
Иz4аках да я вкара
немога да опи6а с думи това съzдание , немога . . .
абсолиутно невероятен автомобил , толкова красива , толкова . . . .
Едва успя приятелката ми да ме убеди да си тръгнем най-накрая
Но това не бе6е вси4ко когато пристигнах в LUXEMBURG в една пресе4ка на центара съzирам следната картинка
ACS6
Ако това немога да го нарека M-Day какво друго
П.С. На връ6тане се раzминах със съ6тата М6-ца на магистралата

4ета си аz на 07.04 ве4ерта поредния мейл от BMW NEWS-LETTER в който ме осведомяват 4е от 08.04 мога да видя в най-блиzкото оториzирано представителство на BMW новата седма серия М5 и М6 .
08.04 ставам в 08:00 и в 09:05 сам пред вратите на най-голямото представителство в региона , трудно е да опи6а как се 4увствах или по-скоро ни6то не 4увствах . . .
Така да се каже мине не мине и аz наминавам преz това представителство което 6те ре4е 4е ми е доста добре поzнато . С ускорена кра4ка и 3но по-ускорен пулс се zасилвам към M-Lounge . И какво виждам новата 7ца ТАМ и М5 ТАМ ,но М6

7цата и М5цата не ги виждам zа сефте и не съм особено впе4атлен , в смисъл 4е о4аквах друго .... М6 . Обиколих целия 6оу руум та белким се поуспокоя малко и все един такъв ми е свит стомаха и не6то . . . неми се трагва (а ина4е сам се уговорил да вzема о6те двама и с приятелката ми да отпра6им към Luxemburg ) Иzненадан zабеляzвам о6те една М5 в дълбо4ина и се отправям и на нея да и отдам 4ест . . . Аz съм с 6апка BMW WILLIAMS на кратуната и вси4ки ми се усмихват както винаги . Иzненада ме гласът на един от служителите който ме попита дали да ми я отклиу4и .

След това го попитах каде е М6 zа6тото пи6е6е 4е 6те е там . И той ми обясни 4е предния ден ве4ерта е престигнала и е купена веднага и ве4е е при собственика си , в съ6тото време с периферния си поглед zабеляzвам едно ниско гроzно купе бордо да влиzа в служебната автомивка на БМВ която е отzад в двора и се раzвиквам като обсебен ЕТО Я , ЕТО Я , ТУК Е ОЩЕ ! Следва спринт до долу и . . .

Собственика я е регистрирал предния ден ве4ерта но zаради рекламата я връ6та да постои на тоzи ден в 6оуруума и я иzмива преди това

Иz4аках да я вкара

немога да опи6а с думи това съzдание , немога . . .
абсолиутно невероятен автомобил , толкова красива , толкова . . . .
Едва успя приятелката ми да ме убеди да си тръгнем най-накрая

Но това не бе6е вси4ко когато пристигнах в LUXEMBURG в една пресе4ка на центара съzирам следната картинка

ACS6

П.С. На връ6тане се раzминах със съ6тата М6-ца на магистралата

Най-мразя да съм прав!!!
- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...............
Батко аз като видях навремето най-новата 7-ма серия на живо, се разплаках от възхищение и приятелите ми се чудеха какво става....Снимките са просто убийствено страховити...аз ако бях там сигурно щях да припадна а после пак да отида да видя М6 и пак да припадна-уникална кола, велика, неописуема, единствена-ЗАВИНАГИ!!!АМИН!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
баща ми е видял на центъра черно читсто ново теле приличащо на новото М5 с четири труби отзад и огромни джанти възможно ли е вече хулигана да го има в София
ТДС - Турбо Див Селянин
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Бате, евала, а ние тука в БГ си ги гледаме още само на снимки.
А относно видяното от баща ти, съмняваме да има в БГ М5 все още
А относно видяното от баща ти, съмняваме да има в БГ М5 все още

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001

Уууаааааааа

Това си е като да посетиш Статуята на сободата, Айфеловата кула, Китайската стена и Халите в един ден

Директно си завиждам за твоя ден bravo

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
- bmwdriver