Спирачни дискове Брембо Макс ... мнения
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
здравейте отново, зная 4е Брембо имат договор за производство на дискове тук в Ихтиман в завода за 4угунолеене защото е по изгодно да ги правят тук а относно ка4еството мисля 4е са ка4ествени казал съм 4е карам в момента с тях и са супер тормозил съм ги много спирал съм екстремно доста пъти последно спирах с над 200 и няма вибрации или нещо криво, замислете се последните модели на М 3 са с надуп4ени спира4ни повърхности фабри4но и защо ли

NO BRAIN NO PAIN
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Elesar74 написа:На предишния ми Golf 3, смених 2 комплекта Brembo MAX, криви. Как ли не ги пазих, какво ли не правих. Едните ги търпях около 2000 км, другите нямаха и толкоз. Сега на BMW-то съм с ATE Power Disk, вече съм поръчал нови и тия заминаха. Незнам в моя телевизор ли е проблема, сменям дискове като консуматив, приятелите ми се смеят вече.
аз не съм кривил такива МАКСове , но пък знам , че се правят в Чехия и нямат много общо с качествата на истинските БРЕМБО дискове... При мен свършваха за около 30 хиляди , най-много 2 к-та накладки едвам изкараха
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2