Търся информация за Е39 2.5 TDS
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Търся информация за Е39 2.5 TDS
Здравейте колеги от БМВ форума, аз съм собственик на Е36 от което съм много доволен и за времето което го имам съм му стегнал абсолютно всичко и сега ми е голям кеф да го карам без никакви проблеми - здрава машина ей.
С течение на времето обаче почнах да се заглеждам по Е39-ките и сега съм решил да си вземам Е39 2.5 TDS
Ако може някой да ми даде наистина мнение за тази кола със всичките и силни и слаби страни и неговите впечатления.
П.С. чел съм много теми по въпроса , но сега моля да пишат само СЕРИОЗНИ хора който карат такова БМВ или такива които са имали преди.
Мерси предварително на тези които отговорят
С течение на времето обаче почнах да се заглеждам по Е39-ките и сега съм решил да си вземам Е39 2.5 TDS
Ако може някой да ми даде наистина мнение за тази кола със всичките и силни и слаби страни и неговите впечатления.
П.С. чел съм много теми по въпроса , но сега моля да пишат само СЕРИОЗНИ хора който карат такова БМВ или такива които са имали преди.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Re: Търся информация за Е39 2.5 TDS
Profy написа:Здравейте колеги от БМВ форума, аз съм собственик на Е36 от което съм много доволен и за времето което го имам съм му стегнал абсолютно всичко и сега ми е голям кеф да го карам без никакви проблеми - здрава машина ей.
След като си чел, би трябвало да си разбрал, че 50% от темите тук са на тема TDS!
Информация има ужасно много, няма нужда от поредната безсмислена тема, която отново ще се превърне във войната на колосите 520/ТДС
2.5 TDS e най-добрият двигател, монтиран на автомобил BMW

Успех с четенето на останалите теми

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
преди да го купиш един тест за изгорели газове в системата и диагностика после пълна профилактика на охладителната система (миене на радиаторите) ново виско нова водна помпа(метална турбина от тези които са изляти не с ламаринките) нов термостат и си ти човека
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
И разбира се приготви си парички а подръжката защото компромиси с дизела не бива да има. По капризен е от бензина, но и за мене доста по одачният вариант спрямо икономичност и удоволствие от карането му. Не става за гонка или екстремно каране (по точно не е подходящ). За чип (мое мнение) недей да се замисляш - ефекта е голям, около 30 коня и променя тдс в нещо наистина приятно, обаче скъсяваш живота на турбината основно, а и не само на нея. За мене идеалната кола за евридей - е39 и задължително ТДС - ръчна ск. кутия.
Успех с покупката и послушай съветите на останалите колеги каращи дизел от този подфорум, наистина доста компетентни и всеодайни, нещо с което се гордея че съм член и аз от тази малка "сектичка"
Успех с покупката и послушай съветите на останалите колеги каращи дизел от този подфорум, наистина доста компетентни и всеодайни, нещо с което се гордея че съм член и аз от тази малка "сектичка"

The Ultimate Driving Machine
Хубаво ще е и в този подфорум да се пусне една такава тема като "Важна тема" ,
и да се приключи с пускането всяка седмица на едни и същи теми , които в повечето случаи се превръщат в спор.
и да се приключи с пускането всяка седмица на едни и същи теми , които в повечето случаи се превръщат в спор.
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Абсолютно съм съгласен,темата е много хубава и има достатъчно много информация за ТДС.///sasho написа:Хубаво ще е и в този подфорум да се пусне една такава тема като "Важна тема" ,
обичам BMW
///sasho написа:Хубаво ще е и в този подфорум да се пусне една такава тема като "Важна тема" ,
Ако искаш ти пусни с обяснения за тдс-а дето продаваш, и без това не си писал за него в повече от 100 теми.
това е точно казано колегаNoob4o написа:И разбира се приготви си парички а подръжката защото компромиси с дизела не бива да има. По капризен е от бензина, но и за мене доста по одачният вариант спрямо икономичност и удоволствие от карането му. Не става за гонка или екстремно каране (по точно не е подходящ). За чип (мое мнение) недей да се замисляш - ефекта е голям, около 30 коня и променя тдс в нещо наистина приятно, обаче скъсяваш живота на турбината основно, а и не само на нея. За мене идеалната кола за евридей - е39 и задължително ТДС - ръчна ск. кутия.
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
yavormart написа:това е точно казано колегаNoob4o написа:И разбира се приготви си парички а подръжката защото компромиси с дизела не бива да има. По капризен е от бензина, но и за мене доста по одачният вариант спрямо икономичност и удоволствие от карането му. Не става за гонка или екстремно каране (по точно не е подходящ). За чип (мое мнение) недей да се замисляш - ефекта е голям, около 30 коня и променя тдс в нещо наистина приятно, обаче скъсяваш живота на турбината основно, а и не само на нея. За мене идеалната кола за евридей - е39 и задължително ТДС - ръчна ск. кутия.
Много точно казано
12 мнения
• Страница 1 от 1