чип за 525д....мнения
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
колега няма такав филм колата да варви повече а пак разхода да ти падне ТОВА СА ПАЛНИ ГЛУПОСТИ!!! разхода ти пада с max 1-2 на сто само изван градско поради причината че ако 120км/ч подаржаш 3000 оборота с чипа ще си на 2000 оборота и това е при случеи че ги подаржаш а не караш на принципа гас спирачка за сметка на градското които се дига поне с 2 литра а при бензина сам виждал и да се вдигне до 7-8л
Последна промяна mesho на 06 Май 2009, 20:47, променена общо 2 пъти
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
mesho написа: сметка на градското които се дига поне с 3 литра а при бензина сам виждал и да се вдигне до 7-8л

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
VRPerformance написа:mesho написа: сметка на градското които се дига поне с 3 литра а при бензина сам виждал и да се вдигне до 7-8л![]()
![]()
![]()
Тва сигурно е + разхода на комшийската кола

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
mesho написа:колега няма такав филм колата да варви повече а пак разхода да ти падне ТОВА СА ПАЛНИ ГЛУПОСТИ!!! разхода ти пада с max 1-2 на сто само изван градско поради причината че ако 120км/ч подаржаш 3000 оборота с чипа ще си на 2000 оборота
Я обясни малко, този чип предавателни числа на скоростите ли променя? Моята с и без чип все е на едни обороти на 120км/ч

На твоя авер да не му е боксувал съединителя?

mesho написа:колега няма такав филм колата да варви повече а пак разхода да ти падне ТОВА СА ПАЛНИ ГЛУПОСТИ!!! разхода ти пада с max 1-2 на сто само изван градско поради причината че ако 120км/ч подаржаш 3000 оборота с чипа ще си на 2000 оборота и това е при случеи че ги подаржаш а не караш на принципа гас спирачка за сметка на градското които се дига поне с 3 литра а при бензина сам виждал и да се вдигне до 7-8л
по-забавно мнение не бях чел скоро

- moleo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD 2008 235 hp
- Детайли за колата: М sport
Как го правите това 9 градско, аз в София под 11.5 и то при наистина много премерено каране не мога да падна. Тествах колата ( 525D) извънградско и постоянна скорост от 90-100км ми показа 7.3, имам чувството че това беше максимално до което мога да падна. Нямам чип.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
moleo написа: Тествах колата ( 525D) извънградско и постоянна скорост от 90-100км ми показа 7.3, имам чувството че това беше максимално до което мога да падна. Нямам чип.
Моята дава такъв разход

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Воденичаров написа:mesho написа:колега няма такав филм колата да варви повече а пак разхода да ти падне ТОВА СА ПАЛНИ ГЛУПОСТИ!!! разхода ти пада с max 1-2 на сто само изван градско поради причината че ако 120км/ч подаржаш 3000 оборота с чипа ще си на 2000 оборота
Я обясни малко, този чип предавателни числа на скоростите ли променя? Моята с и без чип все е на едни обороти на 120км/ч![]()
Ами при чипа падат оборотите на въртящия момент,а двигателя как се развърта при 2000 или 3000 оборота си е едно и също за развиваната скорост;)

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Ivo_Borisov написа:Воденичаров написа:mesho написа:колега няма такав филм колата да варви повече а пак разхода да ти падне ТОВА СА ПАЛНИ ГЛУПОСТИ!!! разхода ти пада с max 1-2 на сто само изван градско поради причината че ако 120км/ч подаржаш 3000 оборота с чипа ще си на 2000 оборота
Я обясни малко, този чип предавателни числа на скоростите ли променя? Моята с и без чип все е на едни обороти на 120км/ч![]()
Ами при чипа падат оборотите на въртящия момент,а двигателя как се развърта при 2000 или 3000 оборота си е едно и също за развиваната скорост;)
Не четеш ли? Това са ПАЛНИ ГЛУПОСТИ! Чипът променя предавателните числа

- Simo ot Kostenec
- Потребител
-
Колеги аз проблемя с чипа съм го преодолял по един по-серт начин,а именно използването на добавки.Сипвам тройно количество от дадената доза плус това сипвам и син спирт бих казал че резултата наистина е голям колата дарпа доста повече,а и баирите вече ги взима като надолнища.
Istinata e v benzina,naftata e tashak
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2