Изправяне на джанти ..
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Изправяне на джанти ..
Дайте да спретнем една дискусия за изправяне на джанти... Как е по-добре според вас - на машина или на ръка?!
- Новини
-
Ха ..точно на такива вълни съм сега. Предна дясна ми е прасната и за капак карам с балон на гумата.
Поинтересувах се къде и как може да се изправи ...леко е закривена ...не е много. Ако е желязна ....на ръка ги правели без проблеми но ако е алуминиева, както в моят случай, на 90% от местата действат с някакви машинарий, иначе било почти невъзможно да се направи като хората.
Чух за едно две места където пък възстановявали дори разпарчетьосани джанти ...магьосници ......или пък Пирогов за джанти
На машина е по-добре при всички случаи .....на ръка не можеш да рачиташ много много на точността и надали ще възвърне предишния си вид, докато на машина после ще се мъчиш да откриеш къде й е бил проблема .......поне така се твърди в гатанката.
Поинтересувах се къде и как може да се изправи ...леко е закривена ...не е много. Ако е желязна ....на ръка ги правели без проблеми но ако е алуминиева, както в моят случай, на 90% от местата действат с някакви машинарий, иначе било почти невъзможно да се направи като хората.
Чух за едно две места където пък възстановявали дори разпарчетьосани джанти ...магьосници ......или пък Пирогов за джанти

На машина е по-добре при всички случаи .....на ръка не можеш да рачиташ много много на точността и надали ще възвърне предишния си вид, докато на машина после ще се мъчиш да откриеш къде й е бил проблема .......поне така се твърди в гатанката.
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: Изправяне на джанти ..
[ Zdr, i az sega si opravqm predna dqsan ,ami za 14.03 shtee gotova
pak da vidim rezultata ,cenata e qsna po 1 lv. za col=15 lv.
pak da vidim rezultata ,cenata e qsna po 1 lv. za col=15 lv.
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Predpolagam 4e za aluminievi govorish.Na raka e po4ti nevazmozno.Ina4e moite gi izpravih s ma6ina i stanaha RAI! 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
mislia 4e na ruka takiva precizni raboti ne se praviat.Spored men po-dobria variant e ma6innoto izpraviane

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Според мен такова понятие като изправяне на алуминиеви джанти на ръка няма, или ако има то е супер некачествено. Аз лично си изправям джантите само на машина.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
6 мнения
• Страница 1 от 1