Иди..т с наш стикер

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 05 Май 2009, 12:26

Само ще каже ,че простака си остава простак.Ако ще със 200 стикера да е по-колата на форума ....
Лошото е ,че заради виновните страдат невинните .Прави в ситуацията няма това е самата истина.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 05 Май 2009, 13:15

saleen написа: :!: Интересно дали ако беше някоя G класа щеше да се прави на мъж тоя сульо :mhihi:

няма значение дали си с G класа или с Трабант , дали си академик или каруцар! никой няма право да прави подобни простотии на пътя и да застрашава животи !

много добре е постъпил автора..аман от лигльовци и селяци по пътищата ! ако ще и с монстър трък да е бил ония наглец

а колега saleen винаги съм бил съгласен с твойте постове ама понякога е така като наизлезе тоя страх насаден през прехода от ЕС класите и ДЖИ класите направо ме убиваш. Ще кажеш още малко че Поли Пантев още е жив и обикаля с джипа из софия. Така че ако някой ви блъсне примерно и е с G класа не си търсете правата щото видиш ли той е с G класа ....ай деба като се сета за такива наплашени овчици и подивявам :evil:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 05 Май 2009, 14:24

а ти видя и запомни ли номера на бързата ИС-овица?
NO BRAIN NO PAIN

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 05 Май 2009, 18:15

Аз пък ще кажа браво на автора на темата :idea: Знаем, че хората които трябва да я свършат тая работа - няма да го направят...
Много хубаво, колега, че не си останал безучастен. Точно защото всички седим и само цъкаме след поредната изцепка - баш за това сме на такова дередже ;)

Останалите се замислете, че утре може да сте на мястото на този с Пежото, тогава ако някой ви се притича на помощ да "раздаде правосъдие" няма да обяснявате как не бил прав, нали ?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 05 Май 2009, 19:01

Аз съм за автора на темата, много арно си постъпил батка, аз бих направил същото на твое място и те подкрепям с две ръце :yes:
ПП: А на тоя пич с бързата ис-ка искам да му кажа , ако чете тука(сигурно чете щом има стикери) че е попаднал на човек, щото всеки в яда си прави щуротии ;) и смятай за кво говорим...
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е53 3.0

колега

Мнение от ivo_io » 05 Май 2009, 19:38

S 70/3 написа:а ти видя и запомни ли номера на бързата ИС-овица?

колега видях ном.и го продиктувах на полицията,ама все тая,просто ме отсвириха :evil: ама човечето го запомних :winky:
Благодаря че ме подкрепяте,аз също сам постъпил неправилно ама що вдържава живеем,след като ние трябва да се оправяме сами,а полицията нехае,и понеже нищо им нямало на хората затварят талафони :evil: абе всичко е ток

поздрави :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 08 Май 2009, 15:22

Ето накратко моето мнение...

Въпросният играч с ИС-а дето го е давал съпер загрижен за природата и за културата можеше да го докаже като :

А) Спре, вземе обелката и я задържи до подходящо - определено за изхвърляне място.
Б) настигне автомобила изхвърлил обелката, подаде ясен игнал на автомобила да отбиее и обясни културно защо го спира.

Всяко друго деиствие за мен е проява на по ниска култура дори от това да си изхвърлиш цялата кофа през прозореца...

Бях писъл как преди време един колега си изхвърли фаса през прозореца и след направена от мен забележка бях игнориран... но в крайна сметка селянина си остава тои пък ако ще в бугати да се вози.... Има много хора в този баварски клуб които трябва да отделят по минимум час на ден за да осмислят поведението си зад волана...

Каквото и да си говорим това че някой имам стикер(или респективно нямаме - както съм аз) а пишем в този форум или членуваме в БМВ Клуб с нищо не променя нещата и не го разлиава ако е простак от този които не е чувал за форума или за клуба...
Относно постъпката на автора на темата.... и я оправдавам и я осъждам. Наистина колега не знаеш дали на ония му е всичко наред в главата или не... в цялата работа можеше да стане накрая така че ти да го изядеш най-много... от друга страна пък безучастността е съучастие.... Аз бих постъпил по същият начин но не защото е най-правилният а защото ще съм афектиран и трезвата преценка е малко вероятно да ме огрее...

Поздрави

П.П.
Все още не ми е ясно защо модераторите не желаят да се изписват номерата на БМВ-тата които грубо нарушават правилника, моралните норми и етиката а също и застрашават живота на останалите. Все пак не виждам нищо грешно в това да накараш един човек да е гузен след като в повечето случай съвсем съзнателно седи зад волана и прави простотий... Грешно ли е да кажеш на някой - Абе пич това не се прави така защото знаеш ли че щеше да стане това и това...
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 08 Май 2009, 15:31

Аз лично винаги се вбесявам като видя някой да си изхвърля боклуците през прозореца - почвам да псувам като каруцар. Признавам че и на мене ми се случва да изхвърля фас, но не и бутилки, обелки и тем бодобни, иначе Не бих стигнал до такава крайност да застраша човешки живот
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Потребител
Аватар

Мнение от GorillaZoe » 16 Май 2009, 10:16

Абе тия дето си метат мърсотиите през прозореца ..са за пречукване ...
семейство или не в колата ... по добре да ги прекъснат докат са още малки.. ако ви звуча краен ..да такъв съм си аз ... тоя малките дето са били на задните седалки са бъдещи деградати... щото тати ако си мета вафлите през прозореца е изпусната работата...
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие :)

Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах

ЦЪК

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 16 Май 2009, 11:09

GorillaZoe написа:Абе тия дето си метат мърсотиите през прозореца ..са за пречукване ...
семейство или не в колата ... по добре да ги прекъснат докат са още малки.. ако ви звуча краен ..да такъв съм си аз ... тоя малките дето са били на задните седалки са бъдещи деградати... щото тати ако си мета вафлите през прозореца е изпусната работата...

Ти не звучиш просто краен....
То ако тея са за за прекъсване то ти си на опашката след тях щото грам не цениш живота... и кои си ти да казваш че може да бъдаят прежалени няколко живота?!
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

Потребител
Аватар

Мнение от GorillaZoe » 16 Май 2009, 13:06

ок майка тереза... аз си знам какво ценя и какво не ..но определено не ценя някви боклуци и с тях техните семейства .. щото ти фърляш ли си така лайната през прозореца на колата ..вероятно не спазваш каквито и да е норми и закони... днеска боклук меткаш ..утре караш и задминаваш в насрешното и те така...
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие :)

Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах

ЦЪК

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 17 Май 2009, 0:40

GorillaZoe написа:ок майка тереза... аз си знам какво ценя и какво не ..но определено не ценя някви боклуци и с тях техните семейства .. щото ти фърляш ли си така лайната през прозореца на колата ..вероятно не спазваш каквито и да е норми и закони... днеска боклук меткаш ..утре караш и задминаваш в насрешното и те така...

Кротни малко страстите....
Ти какво цениш или не си е твоя работа има обаче един тънък момент че трябва да се съобразяваш с обществото... а то не толерира отнемането на живот.... нещата - общо приетите норми щеш нещеш ще ги спазваш щото като се цепиш от колектива тои ти го нацепва....
НЕ! оправдавам изхвърлянето на каквото и да било нещо от колите било органично или синтетично...

гледам че доста гриин активисти има в този форум... я си кажете обаче преди колко години "изгубихте" катализаторите си.... лицемерието е характерна БГ черта.... това със законите нне разбрах за мен ли е ама теб като те гледам имаш едно жълто флагче което означава че си нарушил правилата на един форум дето са 10 реда а за закони не желая и да те питам... хлиш ме че се изявявам като маика тереза като съм сигурен че не си си направил труда да прочетеш темата камо ли мнението преди твоито... някви буклуци с техните семеиства... ето тук просто оставяш Човека в мен безмълвен... не мисля че кол и въже (каквото е твоето предложение за стратегия) би помогнала... даже напротив мисля че по зле ще стане, ама какво ли ти наливам акъл... мрази си пък то ербап народ много...
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 17 Май 2009, 8:28

GorillaZoe написа:ок майка тереза... аз си знам какво ценя и какво не ..но определено не ценя някви боклуци и с тях техните семейства .. щото ти фърляш ли си така лайната през прозореца на колата ..вероятно не спазваш каквито и да е норми и закони... днеска боклук меткаш ..утре караш и задминаваш в насрешното и те така...

Ок, а ако тоя дето си хвърли цялата кофа с боклук е 200кг добиче дали ще реагираш така? Или не ви се е случвало да ви засече брутално някоя G класа или 7-ца с некой дебеловрат и да ви гледа нагло в очите и да не смеете да му теглите и една майна щото после лошо ви се пише?
Както беше казано по нагоре в темата и трите страни не са прави.
Пежото е тотал селяндур и си хвърля боклука щот такова му е възпитанието и да го биеш няма да помогне, тук е нужна държавна ръка, да го спрат 300лв глоба и да видим пак ли ще хвърля.
Колегата дето го е спрял да си помисли кво би станало ако тоя в БМВ-то е бил въоражен и да си спомни за случая с футболистчето и старшината. И аз обичам да се саморазправям с разни по улиците, ама се сдържам максимално.
БМВ-то е решил да се саморазправя с Пежото, ама ми е интересно как го раздава мъж да засичк Пежото, а не е слязъл да се разберат като са го спрели принудително и вместо това се е заключил в колата и се е насрал? А и в крайна сметка не е виновно цялото семейство! Ами ако в Пежото е някой як пич и го хване той?

П.С. Приличен вариант, спира взима обелката и настига на дистанция пежото, когато то спре и остане без надзор му оставя бележка по чистачката и обелката от вафла + срязана гума и обещанието че ако се повтори ще бъдат срязани всички ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 18 Май 2009, 10:15

аке беше G черна с тъмни джамове щеше да му прдложи даже още вафлички и сокче и щеше сам да се посипе с обелките после... смятай къв комплексар е щом като може да засича а малко след това се заключва в колата хахахах
И от горчив опит знам... че тези дето бият не говорят, направо слизат и те почват... ама нема нема и там вече на кой му е по големо СЪРЦЕТО тва е...И всичко е от безнаказаността в БГ тва е... не обелка ми даже няма да се изплюеш от джама... като знаеш ква глоба те чака.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 М52B20
Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)

Мнение от sinster » 23 Май 2009, 20:12

Dimo написа:П.С. Приличен вариант, спира взима обелката и настига на дистанция пежото, когато то спре и остане без надзор му оставя бележка по чистачката и обелката от вафла + срязана гума и обещанието че ако се повтори ще бъдат срязани всички ;)

...приличен, но и малко Холивудски. Постъпката на автора е правилна.
...burn your tyres , not your soul.....
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории