Колеги , голяма радост :-)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 04 Май 2009, 11:35

Честита победа и от мен. Адски много се радвам, че един от нашите кораби разби доста по-подготвени е30 и е36ци 8)
Ето някоя друга снимчица:
Изображение
Изображение
Изображение

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 04 Май 2009, 14:09

Браво колега, не съм си представял че комбито може толкова добре да се представи. 3-то място имайки впредвид подготовката на другите автомобили... просто нямам думи. Дано до година ни радват повече 34-ки с участие и постижения на пистата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Май 2009, 15:06

не ми се мисли догодина какво ще извади Жорката за събора, и как ще им скъса шушоните на всичките тунингисти ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valeri » 04 Май 2009, 15:10

Бързина,стил,отлично познаване и владеене на автомобила,воля за победа и не на последно място -син пламък в очите = Жорката Пенчев.
Поздравления за отличното представяне!

P.S.Престани да се сърдиш и вдигай телефона понякога!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от македонец » 04 Май 2009, 19:40

Георги, просто се радвам когато и да видам фото раскази од теб, Честито за 3то място.
твоята е34 е една од найдобрите които сам ги видял, сщо и избора на Yokohama AVS Sport, за които од лично искуство мога да говора, как спии по завоите :)

Голям поздрав, и пак ще кажам това че ми е много жал , защо не присуствувах на собора, и пак ще кажам надевам се следващата година да дойдам с някой красив примерок од лйубимата ни марка...щ

Поздрав Кирил

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Май 2009, 20:34

Бисерчо , просто и аз не мога да се начудя как два дни зверско каране , тия спирачки не прегряха , не се получи/почувства фейдинг , винаги съм казвал ,че съм бил много доволен от тях за мощноста на автомобила ми :D Дисковете и накладките са Текстар , страшно истински продукти са това :) Отделен е въпроса ,че съм обслужил основно спирачните апарати с комплекти на BMW , много добра и скъпа спирачна течност ... Като запалих колата натоварена до дупка с целия ни палатков лагер и още на първа предавка като пипнах леко педала на спирачката и почувствах ,че колата нещо не искаше да спира "бреееей , викам аз на alex bmw/Сашо до мен , има нещо със спирачките , а той ми вика а бе нищо им няма " ...
На следващия ден каране из София внимателно и взеха да се оправят и удеве се прибрах от Своге ,където по Искърското дефиле покарах малко и сега всичко е на 100% като преди , просто повърхностния им слой малко се е бил опекал явно , но за втори път се убеждавам ,че няма накладки като тези втори такива , първия път когато преди може би 2 години пак с пълен комплект чисто нови спирачки на магистралата от Ябланица към София с Виктор Газара и Роко с трите коли на онова дългото спускане се движехме с максимална скорост трите коли и изведнъж те един след друг скочиха на спирачките и оттам и аз в паниката какво се е случило скочих до пълния предел на педала и до 80 км/ч колата спираше страхотно , от там надолу взеха да вият спирачките неистово и от 50 км/ч до 0 прегряха тотално и колата в този толеранс едва спря ... Такъв тест малко хора са правили , аз повече не бих го правил - на Виктор в новата Е90-ка му беше светнала някаква предупредителна лампа и той се беше паникьосал и ние с Роко си запалихме спирачките за няма нищо :mhihi: Какво се случи тогава - дисковете ми бяха абсолютно сини , леле викам си - чисто нови спирачки на боклука - ревеше ми се , но пак след два дни се оправиха , нямах тресене , никакви следи и накрая когато ги смених всичко си беше нормално ,няма по-добри спирачки в серията за нормални автомобили вероятно ....

Мими , много се учудих ,че не те видях , телефона ми се скапа точно на събора за жалост , на много хора исках да се обадя ,както и много хора сте ме търсили вероятно ,но точно тази простотия единствено се случи :evil:

Кире , аз ще ти кажа дали ще успея в този месец , но ще дойдем с мойта приятелка до Скопие при теб и от там по Охридското езеро с кабриолета малко да се разходиме , отдавна имаме приказка с тебе :D Тамън природата да се е развила напълно 8) Жалко ,че и ти не можа да дойдеш , догодина вече се надявам да си на линия и с БМВ :D

п.с. Сега си гледам маслото и останалите течности и всичко си е така както беше преди събора.Това са едни от малкото автомобили ,които не признават пробег стига човек да се грижи както подобава :D
Ето защо като видя хубава и поддържана Е34-ка в оригинален вид ,както и останалите модели в тези години ,че и назад се усмихвам и радвам от сърце :P На Павката Lucky с Е3-ката 1969 г. производство се возихме на пистата тримата с Любо Мегов ами просто нямам какво да кажа ... Първата лимузина на БМВ преди Е23-ката , Павката я възстановява само с оригинални части , само той си знае какво му коства ,колата обаче ми напълни душата и направо не знаехме къде сме с Любо :shock: Най-истинските автомобили ,боже мой :bowdown:

Изображение
]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/quote]

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 05 Май 2009, 0:02

Много яко... Аз като обявяваха класирането чак ме хвана яд че не си първи или втори :) Поне за ентусиазъм заслужаваш да си по-горе :) Много се кефя как евридейка кола просто много добре поддържана си върви меко казано прилично на писта... Евала за ентусиазма и догодина още по-добре ( независимо в кой клас ) :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 05 Май 2009, 2:26

Браво на Пенчев :D То какво можеш да очакваш друго ;) Жалко е че не можах да видя този кадър на живо
Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 05 Май 2009, 10:10

евала много се радвам за постижението :)
така ме е яд, че не можах да дойда, пък и да покарам, че просто се намразих :evil:
2 дена не ми стигнаха да се оправя с 3 компютъра и една скапана мрежа,....
а и много ми се караше, като гледам сте си изкарали идеално, за което ви завиждам благородно 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Май 2009, 10:16

Stanchev написа:евала много се радвам за постижението :)
така ме е яд, че не можах да дойда, пък и да покарам, че просто се намразих :evil:
2 дена не ми стигнаха да се оправя с 3 компютъра и една скапана мрежа,....
а и много ми се караше, като гледам сте си изкарали идеално, за което ви завиждам благородно 8)

Ивооо, остаряваме, аз ти казах :mhihi:

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 05 Май 2009, 21:36

Едно голямо браво Жоро и продължавай в същия дух.Скоро едно е34 М5 ти пожелавам от все сърце. :D
Niki Lauda

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 07 Май 2009, 18:27

Както и на живо казах, ще се повторя и тук защото ти Жорка го заслужаваш... Прекланям се пред способностите ти, пред страхотното майсторство с което управляваш този предназначен за всико друго но не и за състезателни цели автомобил... Аз не бих могъл да го направя, да вървя толкова бързо с такава кола... Не искам да мисля какво ще ни причинявате с брат ти при успешното завършване на подготовката на Франки... В твоите ръце автомобил с толкова голяма сила, подобаващо окачен на пътя ще бъде плашещо бърз... Още един път едно огромно БРАВО за това което постигна на събора и ти желая в бъдеще такива да са най-слабите ти представяния по пистите, много победи и мирис на шампанско... Такъв искрен и добър човек като теб заслужава това, и за мен ще бъде чест да сме рамо до рамо по пистите, да знам че има и истински и земни хора по пистите... За които няма лицемерие и завист, просто чист феърплей и удоволствие от прекараното време сред съмишленици и луди по автомобилния спорт глави...

Поздрави и до скоро отново по пистите :ok: :twisted: :driving:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Май 2009, 9:36

Саше , благодарности за думите ти , направо нямам какво да кажа , много съм поласкан да го прочета от теб :yes: :D
Ще ни трябва време за да докараме Франки във формата ,която е нужна за да започне да се движи наистина много бързо и точно на пистата , вашият автомобил към момента е най-добре подготвения в шампионата на аматьорските състезания , убеден съм ,че и БФАС има множество автомобили ,които са несъпоставими по ред причини с вас с Виктор и ///М-ката ви :bowdown:
Когато има възможност ще продължаваме да ходим заедно по състезания , ще трупаме опит , ще си помагаме с каквото можем - така или иначе съм убеден ,че и аз и Дилян и Виктор и ти от малки деца сме го мечтали силно , любовта по марката и спортното й подразделение е болезнено голяма - успех и все така ///М3-ката да е навърха :bowdown: :yes: :angel: :bgflag: :driving:

Здраве и успех желая от все сърце :wave:

Георги Пенчев
Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 08 Май 2009, 10:31

Penchev написа:Саше , благодарности за думите ти , направо нямам какво да кажа , много съм поласкан да го прочета от теб :yes: :D
Ще ни трябва време за да докараме Франки във формата ,която е нужна за да започне да се движи наистина много бързо и точно на пистата , вашият автомобил към момента е най-добре подготвения в шампионата на аматьорските състезания , убеден съм ,че и БФАС има множество автомобили ,които са несъпоставими по ред причини с вас с Виктор и ///М-ката ви :bowdown:
- успех и все така ///М3-ката да е навърха :bowdown: :yes: :angel: :bgflag: :driving:

Георги Пенчев

Това което казах Жоре е точно така и всички видяха на какво си способен...
Сигурен съм че Франки ще бъде на ниво съвсем скоро и ще гледаме забележителни постижения от вас двамата по пистите...
Нашата кола още е далеч от перфектната подготовка, но ти благодаря много, за нас означава много това че точно вие оценявате това което сме направили....

Penchev написа:Когато има възможност ще продължаваме да ходим заедно по състезания , ще трупаме опит , ще си помагаме с каквото можем - така или иначе съм убеден ,че и аз и Дилян и Виктор и ти от малки деца сме го мечтали силно , любовта по марката и спортното й подразделение е болезнено голяма

За нас също ще бъде чест брат, всички сме мечтали за това и сме родени за това...

Penchev написа:... успех и все така ///М3-ката да е навърха :bowdown: :yes: :angel: :bgflag: :driving:

Желая същото и на вас брат, заслужавате го...
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd e46
Мечтае да кара: 645i cabrio

Мнение от Azereus » 08 Май 2009, 11:00

Пенчев и колата му са №1 ! Няма какво повече та кажа, понеже и аз съм бил свидетел на някои изяви! :)
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! :)

ПредишнаСледваща

Назад към E34