Проблем с таблото за топло/студено -моля за експертно мнение

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с таблото за топло/студено -моля за експертно мнение

Мнение от Pav » 06 Апр 2005, 18:13

БМВ 520 М20/Е34. Колеги искам да попитам има ли разлика между двата вида табла, които регулират топло/студено: единият вид е с 3 врътки, които влизат навътре - хоризонтали, а другият е с вертикални такива. Моята е с хоризонталните и нещо се прееба. Тъй като немога да намеря същото такова читаво табло ми предлагат другия вариант, който е и по-евтин. Мога ли да го монтирам него. Куплунга отзад съвпада, но....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 06 Апр 2005, 20:36

защо мислиш 4е проблема е от там обесни какво не работи каде ее проблема кво не прави ,оделно 2 та вида табла са еднакви като функция само дизаина е разли4ен но определено кажи кув е подробно проблема за да те насо4им кво д аправиш аи такова като твоите врътки има от каде да земем ако от там е проблема

апак се опасявам 4е проблема нее от там а е от другаде но ще ти кайа по касно
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Pav » 06 Апр 2005, 21:52

Проблема беше че като се върти потенциометъра за усилване на вентилатора, той или не работеше или духаше както си иска, прекъсваше и т.н. Сега като като се върти потенциометъра за ляво по едно време духа тополо, изведнъж студено и така. Немога да го направя да духа или само топло или само студено - то прави каквото си знае

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 06 Апр 2005, 23:20

м дам дотук ве4е 2 проблема, зна4и единият е клапите другия мисля аз поне е съпротивлението ,другото което е пусни едно ли4но да кажеш от каде си ако си близко до мене може да се видим да погледна не4е ще ти го оправя но предпо4итам да го видя кво прави и да ти дам идея поне щото по4ти си4ко по тая инстялация е ремонтирана при мене
ИзображениеИзображение
Изображение

Назад към E34