Коментари и мнения след събора.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

моргаджия
моргаджия
Аватар
Кара: Всичко

Мнение от Krassi_kn » 03 Май 2009, 10:43

BMWPetar написа:Просто нямам думи...
Благодяря на организаторите, на всички, които караха, и на всички, които присъстваха там!
Беше уникално, въпреки, че времето не беше много с нас...
Нагледахме се на уникални карачи с уникални коли.
Пенчев, ти специално ми напълни душата :D Доказа, че най-важното нещо в една кола е задкормилното устройство.

///М шоуто беше супер, ЕВАЛА на пича с бялата Е92ка, на която скъса гумите. Малко хора са като теб!

За дрифт шоуто пък нямам думи.

Като автомобили най-много ме впечатлиха червеното Е36 купе с Мков двигател, уникалната турбо Е28ца, онова Е34 което се появи накрая и само Господ знае какво точно има под капака...И в багажника :D

Ще кача снимки днес :D

Тази Е34-ка колега си е била М отвсякъде само че момчето дето я караше толкова добре я е олекотил отвсякъде и не я пази.Иначе му правя евалата-плъзгаше я много добре ама все пак как да е с такъв мотор под капака :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

bmw

Мнение от Vaio E30 » 03 Май 2009, 10:58

obi_fix написа:супер беше ;) даже и тен хванах :mhihi:
И АЗ ;) добре че поне втория ден ни задържа дъжда :clap:
Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Бурята » 03 Май 2009, 11:11

Браво Алек ДРИФТ-а ти беше уникален а тази Е-30 е просто ЗВЯР!!! Само напред и нагоре-КОЙТО ГО МОЖЕ ГО МОЖЕ!!! :driving: :D :bgflag:
Жена шофьор-КАКВО ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м52б2...

Мнение от thelux » 03 Май 2009, 11:17

уникално беше! ;) ;) :)

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 03 Май 2009, 11:28

Гадното беше,че нямаше нощно парти заради гадния дъжд,но втория ден беше хубаво времето даже тен съм хванал :mhihi: .Кофти за Спудера,че счупи мотора на е-30ката,за компакта и ///М-ката.
Малко ме е яд че не се записах да покарам,но има време!

Браво на ореганизаторите,че оспяха да съберат цялата приграма в един ден! ;)
Изображение

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 03 Май 2009, 11:50

ТУРБО написа:Гадното беше,че нямаше нощно парти заради гадния дъжд,но втория ден беше хубаво времето даже тен съм хванал :mhihi: .Кофти за Спудера,че счупи мотора на е-30ката,за компакта и ///М-ката.
Малко ме е яд че не се записах да покарам,но има време!

Браво на ореганизаторите,че оспяха да съберат цялата приграма в един ден! ;)

Имаше нощно парти :drinking: или по-точно денонощно парти :have one:

Евала на организаторите за усилията, които бяха положили :bowdown:
изкарахме си невероятно :D
И вече съм сигурен, че няма да отида на събор и да спя в хотел, изживяването да се спи в палатка до пистата е незаменимо :twisted: цял ден и цяла нощ да си поркаш и просто да припаднеш в палатката :mhihi:

пс: някой няма ли да качи малко компромати от шатропалатковия лагер и караоке вечерта :mhihi:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 03 Май 2009, 11:53

по-добре,да не се качват компромати от там :weed:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 03 Май 2009, 11:55

Alexbmw написа:пс: някой няма ли да качи малко компромати от шатропалатковия лагер и караоке вечерта :mhihi:

ramburaka снимка клип как пеете луди жаби и още няколко :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vitorio » 03 Май 2009, 12:15

Всичко беше на ниво поздравлвния за организацията също така поздравления за хората които са се сетили и направиха една група деца доста щастливи имам предвид децата които присъстваха със табелки Специален гост. Нека има повече такива добри дела. :bowdown:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 03 Май 2009, 12:27

SpUd3r написа:
Alexbmw написа:пс: някой няма ли да качи малко компромати от шатропалатковия лагер и караоке вечерта :mhihi:

ramburaka снимка клип как пеете луди жаби и още няколко :mhihi:

Е стига де, знаех си, че е имало нещо :( Нищо другия път ще останем, каквото и да е времето, на пистата да :have one:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е60 М5
Детайли за колата: 323-две порти

Мнение от kokoms2 » 03 Май 2009, 12:27

Беше жестоко,който е пропуснал може само да съжалява :bgflag:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 03 Май 2009, 12:34

Съборчето беше супер: :yammy: :drink: , погледахме и :driving: . За през нощта се заврях в колата, че в голямата палатка е било: :fart: :mhihi: Абе всичко беше на 6, почти както си го представях (без дъжда)... Вече чакам 2-рия рунд :). Само члгата ми дойде в повечко, ама айде, зарад вас момчета съм готов да си жертвам слуховите сетива :winky:
It's not who You are, it's who You know...

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Мнение от ico-bmw » 03 Май 2009, 12:37

Бяха едни найстина незабравими 2 дни, който ще ги помня цял живот. Сичко беше както трябва и организията и яденето :D абе всичко...
За мене беше голяма чест да се състезавам с едни от най-бързите машини в българия в клас "С" :twisted: Този път толко от мен другата година се надявам че ще се представя по-добре... :roll:
Искам да благодаря на Мартин(SpUd3r), който ми даде куража да се запиша, същото така и на всички от е30.bg(те си знаят кой) ;)
Това от мен колеги с повечето от вас ще се видим в софия, с другите колеги от другите градове, живи и здрави на "9 Национален BMW Събор"

--Поздрави
--Димитър Михов ;)
Drive Only Cool Cars - E30 Baby :winky:

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 03 Май 2009, 12:43

Добре беше, повече от очакванията ми. За съжаление 1-вия ден беше слаб заради дъжда но ние си го направихме на 6, имахме си нощна програма кой на пистата кой по пловдивските кръчми. 8) ХВАЛА на всички който караха на пистата, жалко само че доста коли дадоха фира по един или друг начин :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от Noob4o » 03 Май 2009, 12:54

samsurnik написа:много добър събор браво на организаторите

а сега искам да кажа за пътуването на източната група които пътувахме в петък много добро и културно каране се получи на колона от около 70 автомобила имам снимана цялата колона ще кача скоро да преработя двд-то, на магистралата нямаше никакви изпълнения и скороста беше между 60-80 км камионите ни изпреварваха, но ние не бързхме и всички карахме заедно

за прибирането ни днес и за вечерта снощи искам да изкажа благодарности на групата от варана аз съм от бургас снощи се почерпихме с тях и днес също така с тях направихме малка орханизяция за обратното пътуване на лукойл в село труд сложихме плакат върху е46-цата на владо от варна и така събрахме пак колона, не бяхме много но се получи пък добре 12 коли 7 бъргаски и 6 варненски пътувахме заедно много културно и цивилизовано евала на коелгите от варна страшни пичове

извинявам се ако съм писал много глупоти но исках да споделя че нашето придвижване беше на много високо ниво много клутурно се представихме

п.с. на сливен полицаите спряха един колега от варна за превишена скорост, но цялата колона спря в двете ленти и затвори пътя и плицая вика: ето ето връщам му документите само се махайте от тука че вижте какво задръстване направихте на главния път

айде до скоро и всичко беше ок Владо мерси за 2000 рупий и да знаеш че си чакам професионалните снимки

Бе май имаше нещо такова...благодаря на всички колеги че блокирахте движението. Относно събора добре се получи.
Прати ми номера си на ЛС че забравих да ти го запиша аз съм Калинчо с зелената е39-ка...
The Ultimate Driving Machine

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия