За събора в Калояново....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Днес беше лудницата. Доста интересни неща имаше но и доста хора. Благодаря на Краси (Dael) че ме взе с него видяхме какво могат наще БМВ-исти. Снимки ще дам по натам че сега съм скапан да ги свалям. А и има доста в една тема във форума
Догодина трябва по-добре да се организира подфорума защото така и не се получи добра колона по пътя за Калояново.

- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Venkata написа:M_krika написа:Кви снимки бе колега те о6те ядат и пият сигурно
А ти кво правиш в 1 часа във форума бре.![]()
![]()
![]()
Да не чакаш съборджиите
Дам колега чакам ги с хляб и сол да е варнат и да разправят

Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- M_krika
- младши ентусиаст
-
Мамка му догодина живот и здраве задължително 6те сам на събор ако трябва сам 6те си го напрая но 6те съм 

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Еиииий, голем го вадите, ама мек/с извинение/, "ще пътуваме, ще ходим, ще се събереме по-рано, ще се запознаваме, ала-бала", еииий незнаех, че има толкова несериозни от Вас бе, колеги!?
ПП.Stasko5, винаги съм насреща, и пак заповядай

ПП.Stasko5, винаги съм насреща, и пак заповядай

- stasko5
- младши ентусиаст
-
DAEL освен да си направим с теб некое барбекю на Витоша некоя събота или неделя с колите и да поканим колегите пък да идва който иска 

- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
stasko5 написа:DAEL освен да си направим с теб некое барбекю на Витоша некоя събота или неделя с колите и да поканим колегите пък да идва който иска
Може.

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Събора беше уникален. Наистина незабравимо изживяване. Аз лично съм снимах доста и останах много доволен от цялата организация и изпълнение. Шоуто беше на ниво.
Колоната която тръгна заради дъжда караше по бавно с около 90. Аз предпочетох да карам по бавно със тях в началото и се получи приятно изживяване чак после се откъснахме към средата на пътя.
Настигнах едно 2 е60тки и едно е46 по едно време които караха с 70
покарах с тях а те сякаш си бяха на темпомат и не мърдаха.
Първия ден на събора не беше много готино студ,вятър и квалификации таим атак.. и ми се спеше. За сметка на това като се прибрах в хотела. По късно осъзнах че пред него са спряли само още 10 БМВ-та от форума. Съответно на закуска нямаше други освен БМВ ентусиасти.
На сутринта с колегите от други хотели се събрахме пред моя и тръгнахме заедно към пистата. И днеска беше наи разбиващият ден от събора. Просто неможе да се опише с думи човек трябва да е бил там.
Помежду другото за барбкиуто на Витоша подкрепям.
П.С. Бавното каране в колона си имаше и някои предимства например снимаха ни поне 5 пъти с камера. Едно е36 прелиташе наоколо с отворен прозорец и един колега снимаше цялата колона. Спираше снимаше после пак газ...газ... изпреварва всички и пак така.
Колоната която тръгна заради дъжда караше по бавно с около 90. Аз предпочетох да карам по бавно със тях в началото и се получи приятно изживяване чак после се откъснахме към средата на пътя.
Настигнах едно 2 е60тки и едно е46 по едно време които караха с 70

Първия ден на събора не беше много готино студ,вятър и квалификации таим атак.. и ми се спеше. За сметка на това като се прибрах в хотела. По късно осъзнах че пред него са спряли само още 10 БМВ-та от форума. Съответно на закуска нямаше други освен БМВ ентусиасти.

Помежду другото за барбкиуто на Витоша подкрепям.

П.С. Бавното каране в колона си имаше и някои предимства например снимаха ни поне 5 пъти с камера. Едно е36 прелиташе наоколо с отворен прозорец и един колега снимаше цялата колона. Спираше снимаше после пак газ...газ... изпреварва всички и пак така.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
M_krika написа:Мамка му догодина живот и здраве задължително 6те сам на събор ако трябва сам 6те си го напрая но 6те съм
За съжеление и аз неможах да дойда...а така исках...

Калояново
Добър вечер аз бях на Калояново, беше много яко.
Не съм бил първия ден, но днес ми останаха очите и сърцето!
аз съм нов във форума но страста към БМВ, ми е отдавна , бих проявил интерес към срещата на Витоша.
Не съм бил първия ден, но днес ми останаха очите и сърцето!
аз съм нов във форума но страста към БМВ, ми е отдавна , бих проявил интерес към срещата на Витоша.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
stasko5 написа:DAEL освен да си направим с теб некое барбекю на Витоша некоя събота или неделя с колите и да поканим колегите пък да идва който иска
Абе Витоша...стига с тея гори телилейски

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Навит

- M_krika
- младши ентусиаст
-
Аиде бе колеги няма ли да сложите снимки да видим какво сме изпуснали другите като мен които неможахме да присъстваме 

M_krika написа:Аиде бе колеги няма ли да сложите снимки да видим какво сме изпуснали другите като мен които неможахме да присъстваме
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=147129
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Абе колеги каде се изгубихте?! От всички се запознах само с колегите DAEL и stasko5 , мно яки пичове са, а за другите пълна несериозност
, иначе преживяването е един път, аз лично се накефих максимално, дето се вика душевен оргазъм 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070