убихте ми всяка мечта за е39тдс

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46-330i

убихте ми всяка мечта за е39тдс

Мнение от viper_dg » 01 Май 2009, 12:03

от няколко месеца чета статиите във форума и ми убихте всяка мечта за тдс вие го изкарахте най големия боклук и супер чуплива кола.Даже вече зех да се замислям дали да е бмв

Потребител
Аватар

Мнение от antx » 01 Май 2009, 12:36

когато е стара колата няма значение марката ;) когато е непотдържана също :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 01 Май 2009, 12:36

Колега,никой не се опитва да ти наложи мнението си ! Ти сам си преценяваш какво да си купиш,парите и мечтите са си твой ;)

П.С.: И все пак марката е БМВ :driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 01 Май 2009, 12:45

Аз карам моя ТДС от близо 6-7 месеца и не съм имал проблемации.... всико зависи дали е поддържана колата. Да, малко по-капризен е от бензина, но си има приемущества и ако се поддържа системата както трябва и навреме ще си те слушка ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 01 Май 2009, 13:28

Тези негативни мнения , които си чел важът за всички зле подържани коли втора употреба , които се продават на пазара без значение дали е TDS или D или безнзин , дали е BMW или друга марка кола. Чел си повече теми за TDS , защото си се заинтересувал предимно от темите свързани с този двигател , все пак това е технически форум , в който се обсъждат проблеми в колите и се търсят съвети за тяхното отстраняване , така , че е нормално да има ткива теми , ако се позаинтересуваш от друг дигател , ще видиш , че също има теми свързани с проблеми по тях , обаче остава въпроса , защо за TDS са повече тези теми? Според мен отговора е почти ясен , защото както е ясно на повечето , читав и добре подържан TDS в продажба в България се намира трудно и съответно каквото и да се намира цената му е по висока. С лошо подържани TDS-и пазара е пълен , съответно и цената им е доста по ниска , съответно и се купуват повече , съответно и форума се пълни с повече теми свързани с проблемите , които създава този двигател. Съвета ми е каквато и кола да тръгнеш да купуваш да търсиш качеството в нея , за да не ти се налага да пускаш много теми в този подфорум.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 01 Май 2009, 13:59

Сашо, не е толкова трудно да си намериш хубав тдс. Ти ги изкара работите че едва ли не са 2-3 в България. Просто не трябва да си купиш за 6-7000 лв.

Освен това аз не мога да се сетя за по-готин дизел от тия години за такива пари. 2.5 тди на ауди да не е цвете. Там е големия сап от към ремонти ако колата е преди фейса, а за звука от мотора просто няма да коментирам, като на Форд Транзит. В допълнение има изненади и с скоростите. На мерцедес очиларката 250 тд е много по-муден и шумен от тдс-а. По-здрав е, ама не е за млад човек според мен.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 01 Май 2009, 14:11

Ами аз имах в предвид , че трудно се намира наистна читав и добре подържан TDS в България в продажба.
Иначе е ясно , че има такива читави , обаче в повечето случаи се карат от собственниците , които са ги подържали да са в такова състояние и съответно като тръгнат да ги продават най вероятно няма да им обявът възможно най ниската пазарна цена. :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 01 Май 2009, 14:35

батка не ти ли омръзна във всяка възможна тема да говориш за перфектно поддържан тдс който съответно струва много пари ...какъвто всеки който влиза във форума а и който не влиза вече знае че е твоя понеже като гледам най-важното за него явно е че е чипосан в бат велко сандокана тунинг къмпани ентърпрайсиз ООД който продаваш от 100 години за извънземна цена което си е твой избор ама...просто започна да ми става малко банално...стана като ония маняк с 520-ката дето от 320 вкарал на 2-ра и нищо и няма и голяма революция ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Emilio » 01 Май 2009, 16:53

Ако наистина си чел всички теми ще разбереш, че всичко зависи от подръжката на TDS, защото дори и някой да си купи читав такъв, ако не го подържа почват проблемите и писането и ревът тук!!! , и Не можеш да дадеш последните си пари за кола, и да не ти останат такива за подръжка :evil: Все пак се купува кола на старо и дори да е била в чудесно състояние, то след 3-4м не се знае какво може да излезе като проблем и кат нямаш парички рев тук :evil: А пък ако толкова си се отказал взе ми си Мерц да видиш пък там какво чудо е :twisted:

Със здраве
НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!

О BMW, имам лудост в главата си от теб!

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 01 Май 2009, 17:40

`DaRkMaN написа:батка не ти ли омръзна във всяка възможна тема да говориш за перфектно поддържан тдс който съответно струва много пари ...какъвто всеки който влиза във форума а и който не влиза вече знае че е твоя понеже като гледам най-важното за него явно е че е чипосан в бат велко сандокана тунинг къмпани ентърпрайсиз ООД който продаваш от 100 години за извънземна цена което си е твой избор ама...просто започна да ми става малко банално...стана като ония маняк с 520-ката дето от 320 вкарал на 2-ра и нищо и няма и голяма революция ;)

:bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 01 Май 2009, 17:58

Аз нещо смисъла на тая тема не мога да я схвана,първи пост на автора и такова заглавие..... :roll:
Аз пък ще ти кажа,че не съжалявам за парите които съм дал за колата си и съм много доволен от нея ;)
Айде със здраве !

младши ентусиаст
Аватар

Re: убихте ми всяка мечта за е39тдс

Мнение от eno » 01 Май 2009, 19:05

viper_dg написа:от няколко месеца чета статиите във форума и ми убихте всяка мечта за тдс вие го изкарахте най големия боклук и супер чуплива кола.Даже вече зех да се замислям дали да е бмв

Моля ти се не се вързвай на всеки който е попаднал в скапан ТДС,аз съм с ТДС от 2 години и просто не си спомням кога за последно съм бил в сервиз,аз моето ТДС не го разменям даже и за Д, не казвам че е по добър,но просто няма причина да се разделя с нея,при положение че няма какво да се пипа по нея.
Купувай смело ТДС,който не е под 14.000лв,ако е под тази цена е пълен боклук.
Всяка кола ако не се подържа не става без значение дали е 2006,бензин или Common Rail.
Моята кола върви като ракета,на сервиз отивам само за смяна на масло и филтри.

Айде успех и не вярвай на всеки какво ти казва,че не е била добра,просто трябва да попаднеш на запазена кола и да НЕ Е НОВ ВНОС :!:
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 01 Май 2009, 19:08

Не знам какво си се наплашил но ако ги слушаш тук никога никаква кола няма да купиш. Все пак тук е само за проблеми и затова така изглежда. Взимай ТДС и ако е читав т.е. не се циганиш с некой боклук доволен ще останеш :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 01 Май 2009, 19:38

`DaRkMaN написа:батка не ти ли омръзна във всяка възможна тема да говориш за перфектно поддържан тдс който съответно струва много пари ...какъвто всеки който влиза във форума а и който не влиза вече знае че е твоя понеже като гледам най-важното за него явно е че е чипосан в бат велко сандокана тунинг къмпани ентърпрайсиз ООД който продаваш от 100 години за извънземна цена което си е твой избор ама...просто започна да ми става малко банално...стана като ония маняк с 520-ката дето от 320 вкарал на 2-ра и нищо и няма и голяма революция ;)

Хехе, нека от всеки мотор да си имаме по един маниак, понякога като се сблъскат е забавно :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW f10/3.0D

Re: убихте ми всяка мечта за е39тдс

Мнение от Venkata » 01 Май 2009, 19:42

eno написа:
viper_dg написа:от няколко месеца чета статиите във форума и ми убихте всяка мечта за тдс вие го изкарахте най големия боклук и супер чуплива кола.Даже вече зех да се замислям дали да е бмв

Моля ти се не се вързвай на всеки който е попаднал в скапан ТДС,аз съм с ТДС от 2 години и просто не си спомням кога за последно съм бил в сервиз,аз моето ТДС не го разменям даже и за Д, не казвам че е по добър,но просто няма причина да се разделя с нея,при положение че няма какво да се пипа по нея.
Купувай смело ТДС,който не е под 14.000лв,ако е под тази цена е пълен боклук.
Всяка кола ако не се подържа не става без значение дали е 2006,бензин или Common Rail.
Моята кола върви като ракета,на сервиз отивам само за смяна на масло и филтри.

Айде успех и не вярвай на всеки какво ти казва,че не е била добра,просто трябва да попаднеш на запазена кола и да НЕ Е НОВ ВНОС :!:

Много е прав колегата.Аз имам от 2 години и половина ТДС и не мога да кажа, че не съм доволен. Влизала е в сервиз, ама какво от това
/ колко Д-та съм виждал в трагично състояние 2002 - 2003 г. / няма връзка. На един приятел баща му си купи новия МЛ - на третия месеци блокаж на двг, на сестра му 3 ката 2008 г. проблем в скоростите / 320 бензин /. Та колега какво ти се падне, та с подържан ТДС мисля че няма да имаш проблем. ;)
Изображение

Следваща

Назад към E39