Иди..т с наш стикер
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0
Иди..т с наш стикер
Здравейте на всички,искам да споделя с вас следната случка,незнам колко тази история е за този раздел,тъй като не виждам нищо страхотно в нея,та историята е следната и се разиграва на под.балк.път посоката е Горна Малина-Елин Пелин/софия/:
Тръгвам си от работа,и както си карам гледам пред мен една Е36 318ис която странно защо
кара с 40км,а пред нея едно Пежо 205 с младо семейство,с около 2-3год.дете.,та момчето с пежото кара най в дясно,дава път на бързата "ис"-ка
,но той не,и точно когато реших,че са заедно и реших да ги изпреваря,бързата "ис"-ка се изравнява с пежото и кривна към него
,избута го в страни от пътя,с/у него идва кола и той намалява и се пребира зад пежото,колата отминава и отново,но сега буквално го избута от пътя в страни и продължи:evil: /на сем.нищо им нямаше/
От там аз вече бесен
настъпвам газта до край,изпреварвам бързата "ис"-ка и го засичам,спирам го,слизам вече побеснял до край след като НАШИТЕ ПАЗИТЕЛИ НА РЕДА ме отрязаха най-нагло по тел.,тръгвам да отварям вратата а той се заключва,след дълги поздрави по
БГ
се оказва,че момичето е хвърлило през прозореца обелка от вафла
,и всичко това беше заради една обелка
,ЩО ЗА ИДИ..Т ЩЕ ПОГУБИ ЦЯЛО СЕМ.ЗАРАДИ ЕДНА ОБЕЛКА ОТ ВАФЛА
Това ли е начина,след което го пуснах
Момичето сигурно повече няма да хвърля хартии през прозореца,не е правилно,но тоя изр..д с бързата "ис"-ка и със стикери на НАШИЯ САЙТ е незнам за кво,аз знам ама после аз щях да съм винован
Що за хора сме,мини,свирни му,размахай му пръст,трябва ли да го убиеш,как може такива хора да са със наши стикери

От там аз вече бесен

Това ли е начина,след което го пуснах
Момичето сигурно повече няма да хвърля хартии през прозореца,не е правилно,но тоя изр..д с бързата "ис"-ка и със стикери на НАШИЯ САЙТ е незнам за кво,аз знам ама после аз щях да съм винован

Що за хора сме,мини,свирни му,размахай му пръст,трябва ли да го убиеш,как може такива хора да са със наши стикери

- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Поне някой вече ще си е научил урока и няма да хвърля обелки от вафли!
А автора явно е много смел щом тръгва да гони,засича и спирал коли!
За тази цел има полиция ,всичко друго е саморазправа!
И другия път като засичаш коли си помисли ,че може да попаднеш на някой боксюор или джудист и после жална ти майка,това ти го казвам с най-добри чувства защото на един приятел му се случи точно това и изяде голям бой!
И другия път като засичаш коли си помисли ,че може да попаднеш на някой боксюор или джудист и после жална ти майка,това ти го казвам с най-добри чувства защото на един приятел му се случи точно това и изяде голям бой!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
Nukem написа:Поне някой вече ще си е научил урока и няма да хвърля обелки от вафли!
пич полицията ме подмята през цялото време докато се разигра случката,а за смел не съм,но това за мен беше БГ прототия,а това за боклука,не е било правилно както и написах,но пак бих го направил,сори но това за мен не е нормално
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Лошото е, че полицията наистина нищо не прави...
Разбирам колегата - след като си бил отрязан от тези, които трябва да си свършат работата е решил да спомогне по свой начин...
Колко пъти във Варна са ми излизали в насрещното платно към Аспарухов мост (към Хидродинамиката).
И всеки път се обаждам на полицията (защото не винаги шофьорите са виновни - знаците не са достатъчно ясно поставени).
И всеки път отговора от дежурния в КАТ е 'проблема не е наш, ако стане катастрофа - тогава ще е наш.'...
Доколкото съм чувал от приятели в Германия, там никой не смее да присветне или да притесни някой на пътя, защото ако го направи, полицията ще го спре по телефонен сигнал след десеттина километра...
Разбирам колегата - след като си бил отрязан от тези, които трябва да си свършат работата е решил да спомогне по свой начин...
Колко пъти във Варна са ми излизали в насрещното платно към Аспарухов мост (към Хидродинамиката).
И всеки път се обаждам на полицията (защото не винаги шофьорите са виновни - знаците не са достатъчно ясно поставени).
И всеки път отговора от дежурния в КАТ е 'проблема не е наш, ако стане катастрофа - тогава ще е наш.'...
Доколкото съм чувал от приятели в Германия, там никой не смее да присветне или да притесни някой на пътя, защото ако го направи, полицията ще го спре по телефонен сигнал след десеттина километра...
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
....
Колеги тука в Италия за една облека от вафла сте ти натресат егати глобата и то само по сигнал на друг водач на МПС
Неказвам че и тук няма идиоти но са много малко
Даже преди около година излезе закон че нямаш право да пресвяткаш с фаровете на този пред теб на магистралата а ако решиш да го направиш достатачно е да ти вземе номера този отпред и хапваш глоба
Та по темата Колега и 3мата сте виновни подобре не се занимаваи следвастия пат 4е ти като свидетел накрая можеш да го отнесеш наи много

Та по темата Колега и 3мата сте виновни подобре не се занимаваи следвастия пат 4е ти като свидетел накрая можеш да го отнесеш наи много

Наистина няма прави в ситуацията.
Аз преди месец си карам и пред мен от едно VW Polo излита един от тези големите пликова на МаКДоналдс. Тези най-големите, в които ти сагат храната за вкъщи. И ми се стовари на предното стъкло, само че от скоростта излетя назад!
Тоя ми идеше да го убия, но нямах ентусиазъм да се гоня с него.
Аз преди месец си карам и пред мен от едно VW Polo излита един от тези големите пликова на МаКДоналдс. Тези най-големите, в които ти сагат храната за вкъщи. И ми се стовари на предното стъкло, само че от скоростта излетя назад!

Естествено, няма никой прав. Ако пежото беше поднесло в банкета оттам в дървото + 3 жертви. Прави щеше да има... но нали обелката е най-тежкото деяние, то смекчава останалите.
Само ще ви кажа, че в съда прави ще има, обелката е НАЙ-ЛЕКОТО деяние, докато предпоставки за ПТП е по-тежкото.
Nukem, пък колега с ИС-а е много смел нали ? Ей много ме кефят такива, значи Ис-а може да засича и не може да попадне на някой боксиор така ли ? Значи той за една обелка от вафла може да засича и да прави какво ли не(това не е ли пак саморазправа), обаче него не трябва да го засичаме. Защото видиш ли можело да бъде боксиор.
ех... тарикати сме всички.
Пазете се от ИС-ове, имат косвена връзка с боксьорите.
ЕДИН джигит се е научил да не засича!
Заради една обелка тръгнал да сече, ами представете си че него случайно го засекат, недеите си игра тогава.

Само ще ви кажа, че в съда прави ще има, обелката е НАЙ-ЛЕКОТО деяние, докато предпоставки за ПТП е по-тежкото.
Nukem, пък колега с ИС-а е много смел нали ? Ей много ме кефят такива, значи Ис-а може да засича и не може да попадне на някой боксиор така ли ? Значи той за една обелка от вафла може да засича и да прави какво ли не(това не е ли пак саморазправа), обаче него не трябва да го засичаме. Защото видиш ли можело да бъде боксиор.
ех... тарикати сме всички.

ЕДИН джигит се е научил да не засича!
Заради една обелка тръгнал да сече, ами представете си че него случайно го засекат, недеите си игра тогава.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
срещу щанга или бухалка(и голямо сърце де) и нинджа да е .....
по принцип ВЕЧЕ не съм такъв човек(станах на години все пак) но заподобни неща се връщам към миналото
по принцип ВЕЧЕ не съм такъв човек(станах на години все пак) но заподобни неща се връщам към миналото
Абе както тоя в ис-а може да е боксьор,така и аз мога сега да излизам от 4-ти км психиатрията и да имам пистолет в мен!Така че наистина не е хубаво да засичаш непознати,понеже външния вид на човека и колата лъжат.Понякога стават големи сакатлъци от такива непремерени рискове.Все пак мисля че има много по ефективни методи за превъзпитание от насилието!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Щом те е подминала еволюцията няма значение дали си в ис-ка или дзвиска-това е пълна кретения-ами ако беше затрил хората в другата кола
Интересно дали ако беше някоя G класа щеше да се прави на мъж тоя сульо 

Никой не мое ма връне на селу!
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4