С колко пина са стоковите огледала

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 01 Май 2009, 8:42

Gamena написа:ае поне гледам,че ги разбирате нещатата та да питам
баш такива огледала ще слагам
мойте сa със 12 пина и новите и те,
ма като ги свързах нищо не работи
ни подгряване ние ел нагласяне на стъклата нищо все едно не съм го вързал
Що така
може ли да нямам комфорт модул и от тва да е?
кво друго ми трябва ако тва го нямам :roll:

ето това се мъчех да обесня на колега по горе.нищо не е така както изглежда. това че едната и другата букса имат по 12 дупки не значи че и пиновете в тях са единтични. но няма страшно, предполагам че на драго сърце ще ти помогне да си ги оправиш огледалцата колегата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d вагон

Мнение от map13 » 01 Май 2009, 18:06

RAFF написа:
Що така

ето това се мъчех да обесня на колега по горе.нищо не е така както изглежда. това че едната и другата букса имат по 12 дупки не значи че и пиновете в тях са единтични. но няма страшно, предполагам че на драго сърце ще ти помогне да си ги оправиш огледалцата колегата.

Няма смисъл да задълбава ме ... както ти казах ти се опитваш да ме убедиш в нещо което съм направил ... че не е възможно ...
колкото до колегата, може огледала да имат някакъв проблем, подгрева се връзва отделно на самото стъкълце ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 01 Май 2009, 19:57

Воденичаров написа:
map13 написа:
RAFF написа:то е ясно че ще функционират и без мемори. припомни си от къде тръгна приказката за огледалата. от това с колко пина са им буксите. ти се изцепи че няма разлики в буксите на всички видове огледала :mhihi: .та така. а ти какво си вързал и какво ти работи и каво не, няма никакво значение. въпросът е , че НЕ СА ЕДНАКВИ всички букси и окабелявания на огледалата.

ясно, че се отклоних .... но да доложа все пак :D аз огледала преди фейсла смених с такива след фейса ... бях се наточил на едни м-кови пак с 12 пиннова букса ... но ми се размина с тях по ред причини ... а ти се опитваш да ме убедиш в обратното ...

Какви са тези огледала преди и след фейса? Каква е разликата, че нящо не мога да я хвана?

И аз нещо не стоплям за какво говорят колегите. Да не става въпрос за големите огледала със затъмняване и малките? Щото от големите съм виждал и автомобили преди фейса.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от map13 » 01 Май 2009, 21:32

за същите !! :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 01 Май 2009, 23:18

Както и след фейса има с малките.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 02 Май 2009, 10:35

map13 написа:
RAFF написа:
Що така

Няма смисъл да задълбава ме ... както ти казах ти се опитваш да ме убедиш в нещо което съм направил ... че не е възможно ...
колкото до колегата, може огледала да имат някакъв проблем, подгрева се връзва отделно на самото стъкълце ....

няма да задълбаваме.не казвам че е невъзможно, казвам само че не винаги е плъг енд плей. трябва и малко преработване ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 27 Юни 2009, 20:12

а има ли разлика в огледата за е38 големите и тези за е39 големите или са едни и същи? буксите дали са еднакви?
а разположението на болтовете при самото захващене - ще паснат ли дупките като се монтира огледало?
имам е39 фейслифото оба4е с малките огледала и искам да сложа от големите и си намерих от е38 , ще стане ли всичко plug & paly или ще падне голяма играчка?
подозирма 4е накрая буксите ще се окажат различни ...и начина на закрапвена нема да е един и същ
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от map13 » 27 Юни 2009, 22:19

don_mimo написа:а има ли разлика в огледата за е38 големите и тези за е39 големите или са едни и същи? буксите дали са еднакви?
а разположението на болтовете при самото захващене - ще паснат ли дупките като се монтира огледало?
имам е39 фейслифото оба4е с малките огледала и искам да сложа от големите и си намерих от е38 , ще стане ли всичко plug & paly или ще падне голяма играчка?
подозирма 4е накрая буксите ще се окажат различни ...и начина на закрапвена нема да е един и същ

има разлика между огледалата на е38 и е39 !! и тя е в планката за захващане ... пробвал съм и не става от е38 на е39 !! иначе друго всичко е еднакво .. но пустата планка не ще да застане !!

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 27 Юни 2009, 23:53

и какво ? от е38 на е39 по никакъв начин немогат да станат огледала? а тази планка неможели да се смени с такава от е39?
Изображение

Предишна

Назад към E39