Летни гуми - крайно време!
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Лично за мен гумата е Мишлен,но всеки си има някакви предпочитания едни са за марка от която са били са останали доволни,други пък просто харесва агресивният вид на шарката.На първо място при избора на гума трябва да се има в предвид каква е V max на колата и тогава да се избере гума с подходящ скоростен индекс.Аз съм ползвал няколко марки гуми от които най бавно се износва Мишлен а същевременно е много стабилна на завой и аквапалнинг.Неприятната част с по хубавите гуми е че са доста скъпи.В по горните постове видях че се препоръчват гуми втора употреба,но като се купуват такива гуми трябва да се знае че те са за по бавно каране и има голяма опасност от аквапланинг така че трябва да се внимава освен ако не са взети за дрифтове 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз пък купих две нови Вредщайн и сум мноо доволен. На разколна за аерогарата влезнах с 60 и не мръдна, на тоя втория завой де
Мокри, кални при повече газ ЕСП'то не свети, занчи стават
Предните са Гуд Иър Игъл Вентура, мноо доволен. Втори сезон спира като като на НФС

Предните са Гуд Иър Игъл Вентура, мноо доволен. Втори сезон спира като като на НФС

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
че са втора употреба е ясно , не става иначе качествен пилаж )))
Доста марки и модели превъртях последните 3 години и мога да кажа , че най-добрите които срещнах са YOKOHAMA AVS SPORT (размера е 195-45-16 ако има значение) . Огормна разлика в спиране и завои , на дъжд е отлична (само TOYOто е може би малко по-добре). Още един плюс - модела е REINFORCED отстрани и държи много на дупки ! Което не може да се каже за едно Exalto например ... те са на създърма за 1 седмица макс , виж вече Pilot HX е друго нещо , както и новия Pilot .
Иначе като ТОП гума мисля , че PIRELLI P ZERO NERRO е добър избор
. И съвсем не съм съгласен с твърдението , че японските гуми не могат да са по-добри от европейските ... даже мисля е обратното )))))
Доста марки и модели превъртях последните 3 години и мога да кажа , че най-добрите които срещнах са YOKOHAMA AVS SPORT (размера е 195-45-16 ако има значение) . Огормна разлика в спиране и завои , на дъжд е отлична (само TOYOто е може би малко по-добре). Още един плюс - модела е REINFORCED отстрани и държи много на дупки ! Което не може да се каже за едно Exalto например ... те са на създърма за 1 седмица макс , виж вече Pilot HX е друго нещо , както и новия Pilot .
Иначе като ТОП гума мисля , че PIRELLI P ZERO NERRO е добър избор

Последна промяна V-max на 03 Апр 2005, 23:58, променена общо 1 път
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
!!Asen_X написа:Не слагам нови гуми - просто не изкарват повече от два месеца при мен.
Тва ще да е от шпера

А иначе искамммм Егъл Ф1 .. ама няма

R.I.P Landikar
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Toyo T1-R наследника на Т1-S лошото че ще ми се върже 1400лв за четирите. Та затова ще си карам с подбрани втора употреба и да не ми е жал като пропадам в ямите 

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
GIORCETO написа:.............. Втори сезон спира като като на НФС
Тука излъга, кой спира в НФС със спирачки бре? Лум в предния или в мантинелата и готово.
А за гумите нямам конкретно мнение кои са най добри. Ще ви кажа какво не бих си сложил повече. Пирели Р6000. Тези дето бяха на чифлика помнят какво стана на мокро и студено

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Верно е че Р6000 кат застудее става на пластмаса.Голяма пръчка са.
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
да бе да, не беше. Беше си от гумите, просто половин каса бира им дойде малко множко
(малиииииии, сега като се замисля, че до 11.30 бях дръпнал половин каса, страх ма хваща. Че на всичкото отгоре беше октомври и валеше дъжд)

(малиииииии, сега като се замисля, че до 11.30 бях дръпнал половин каса, страх ма хваща. Че на всичкото отгоре беше октомври и валеше дъжд)

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
зимните Мишелин Алпин, летните Мишелин Енерджи какво повече му трябва на човек

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Мишелин пилот спорт ма по добри на старо 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4