Малко резил от Бухово
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
13 мнения
• Страница 1 от 1
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Малко резил от Бухово
http://www.youtube.com/watch?v=2eRW1bhVMag
Първо направих 2-3 прилични обиколки,и когато реших че съм посвикнал с пистата започнаха да снимат клипа и се изложих много
задните гуми загряха и почна предницата да тръгва повече 
Първо направих 2-3 прилични обиколки,и когато реших че съм посвикнал с пистата започнаха да снимат клипа и се изложих много

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Трябва да се организираме аматьорите и да отидеме да покараме там,но да ви кажа слагаите 15" отзад че не е като да караш из люлинските улици 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Абе за пръв път карам на писта и слабата кола и грапавия асфалт си казаха думата,предобрих я на двата завоя защото започна много трудно да тръгва и давах прекаленно много газ.Много ме е яд че не снимаха първата обиколка
Следващия път ще заснема по-читаво каране надявам се

Следващия път ще заснема по-читаво каране надявам се

- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
- Кара: само русо и с 19"
- Мечтае да кара: същото (е39) ама М
човече.. виж клипа ми по-долу... същия ден ли си ходил или е било през седмицата.. и между другото отзад слагайте п отесни куми и малък цолаж изключваш тр. контрола и 90 коня да ти е колата пак ще поднесе...то и асфалта е гадничак де.. ама ше се опрай с времето ак осе идва по често
иначе добре добре само напред..

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Клипа ти е от неделя(и тогава бях,но с един форд фокус) погледах малко и си тръгнах,а тоя клип е от вчера.
Другия път като сложа 15-ките ще е друга работа,а сега бях с 225/45/17 с доста граифер.
Защо асфалта не е като по люлинските улици
Другия път като сложа 15-ките ще е друга работа,а сега бях с 225/45/17 с доста граифер.

- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
(bubsa) написа:Клипа ти е от неделя(и тогава бях,но с един форд фокус) погледах малко и си тръгнах,а тоя клип е от вчера.
принципно пистата е добеа за дрифт но е правена за акртинг..за това асфалта е такъв и се е пооронил от дъждовете.. и от некаране грапавината е останала..може би мислех си ако се залее с дзиф на места ще стане по гладка.. но дали ще издържа на температурните промени ?
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
CA3108KM написа:(bubsa) написа:Клипа ти е от неделя(и тогава бях,но с един форд фокус) погледах малко и си тръгнах,а тоя клип е от вчера.
принципно пистата е добеа за дрифт но е правена за акртинг..за това асфалта е такъв и се е пооронил от дъждовете.. и от некаране грапавината е останала..може би мислех си ако се залее с дзиф на места ще стане по гладка.. но дали ще издържа на температурните промени ?
Да но с тоя дзиф ще има доста сцепление на места и няма да стане готино!
- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
може и така да е ... но поне ще е по гладко..за това казах че не знам .. може да помогне може и да навреди.. някой по компетентен трябва дасе изкаже...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Пичове не е виновен асфалта,просто колите са ни много слаби
Силните Е30-ки си се пързалят без проблем(верно че 5-6 обиколки и гумите заминават)
Аз другия път слагам пласмасови 15" и ако пак не става ще си карам вечерно време из Люлин
а там само ще гледам.

Аз другия път слагам пласмасови 15" и ако пак не става ще си карам вечерно време из Люлин

- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
(bubsa) написа:Пичове не е виновен асфалта,просто колите са ни много слабиСилните Е30-ки си се пързалят без проблем(верно че 5-6 обиколки и гумите заминават)
Аз другия път слагам пласмасови 15" и ако пак не става ще си карам вечерно време из Люлина там само ще гледам.
в града е опасно застрашава се живота на околните.. и имуществото им.. друго е на писта..
13 мнения
• Страница 1 от 1