ПЛОВДИВ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
- ___B___M___W___
- кандидат ентусиаст
-
Ако си сериозен ще взема,и маса и столове но мисля да ида по рано да си избера място!Бисер_Гечев написа:Някой от групата ще носи ли барбекю(петък и събота) или да търся да заема такова..
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Браво хора, стана ми приятно като забелязах плакати с голямата цифра "8". Евала! Като гледам другите градове още не могат да се организират...
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Ludmil написа:Tenata написа:Аз където бях лепил плакати са ги свалили(крадливо племе сме и това е), но има още и за тази вечер
Снощи имаше плакати на кръстовището на бул. Источен и бул. Ленинград, а сутринта ги нямаше .......
На бул. Източен до ст.Христо Ботев и ул.Богомил на светофарите два пъти слагам и дват пъти изчезват, втория път за 5 мин.В един магазин бях сложил,продавачката каза че някакъв мъж е попитал и го е свалил.По пътя ме гледат ей така

Няколко колеги с BMW ме питаха за номерата.В четвъртък на ОМВ ще е лудница.
Явно всички колеги които разлепяхме плакати добре сме си свършили работата.

Абе аз да сложа дано се сетиш мислих на входната врата ама имаше едни бабки ме гледаха на кръв ще вземат да извадят из под полата някоя сопа ме отрепатDJJonny написа:Адаш кво си лепнал пред нас се едно ще забравя да дойда

П.С Ицо утре ще идваш ли на сбирка,че постоянно ме питат от къде да си вземат и кой ги дава даже и на ЛС пращам им номерати да се разбирате ама той да не изпуши най-добре да може да ги донесеш или да ги връчиш на някой да си ги земат директно от тама ........
П.С 2 алоууу Пловдивчани всички ли сме навити за нощтната обиколк

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Зайо Лукс написа:Зареждам камерата още от сега
Мини утре през ОМВ, ще ти намерим превоз, срещу диск със записа от събора

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
go4et0o написа:Абе аз да сложа дано се сетиш мислих на входната врата ама имаше едни бабки ме гледаха на кръв ще вземат да извадят из под полата някоя сопа ме отрепатDJJonny написа:Адаш кво си лепнал пред нас се едно ще забравя да дойда
П.С Ицо утре ще идваш ли на сбирка,че постоянно ме питат от къде да си вземат и кой ги дава даже и на ЛС пращам им номерати да се разбирате ама той да не изпуши най-добре да може да ги донесеш или да ги връчиш на някой да си ги земат директно от тама ........
П.С 2 алоууу Пловдивчани всички ли сме навити за нощтната обиколк![]()
Гринго ела утре да уточним часа за сега бая хора от наще са писали че ще идват но час няма
![]()
ами към 8 часа ще е Гоче.. по груби данни толкова се коментираше

- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
- GRINGO
- младши ентусиаст
-
- Кара: `81 E21 335
Най-вероятно няма да мога да дойда защото съм до към 8 на работа а имам още доста да лъскам баварката.
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
vasilmm написа:колеги на някой да му се намират излишни стикери, 4е мойте някой ги е свалилТва стикерите да ти свалят ве4е на нищо не мяса
До скоро бяха плакатите, вече и стикерите ......