Окачване
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Окачване
Смятам да сменям сичко щото съм като кораб вече.
Нека някой да сподели какви пружини да сложа да е смъкна малко надолу и амортисьори и колко пари излизат 4 пружини с амотисьори и дали трябва да сменям още нещо.
Нека някой да сподели какви пружини да сложа да е смъкна малко надолу и амортисьори и колко пари излизат 4 пружини с амотисьори и дали трябва да сменям още нещо.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Зависи какви искаш да сложиш,колко искаш да я свалиш и тн. .. амортисьорчета от 400 нагора (за 4те - нови)

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
Еми търси втора ръка тогава, малко ли се продава по форума, пък и има хора дето това и други тунинг елементи продават и всички ги знаят, звъниш и питаш или ЛС или отиваш при тях..
Пък за цени и магазини има.. цената според будалата в общи линии, аз като си търсих за мене на 3 места - 3 различни цени..
Успех
Пък за цени и магазини има.. цената според будалата в общи линии, аз като си търсих за мене на 3 места - 3 различни цени..
Успех

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- sezo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
Re: Окачване
DJJonny написа:Смятам да сменям сичко щото съм като кораб вече.
Джони бате питай мене бе сичко ще ти кажа

А за пари се договорим нещо... айде в четвъртък ще се видим да се разберем.
Гледали ли сте www.kz-tuning.com предлагат някво окачване за е30 на FK амортисиори и пружини комплект за 430 лв.Някой ползвал ли го е и дали е надеждно
Гледах на събора бяха разпънали палатката и имаше каталог на FK със TUV сертификати и тн..

Гледах на събора бяха разпънали палатката и имаше каталог на FK със TUV сертификати и тн..

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Това е на добра цена ама някои кара ли с такова да каже впечатления.... Аз пружинките си ги имам ама аморт. ми трябват че сам с стоковите
и дали ще разхвърлят комплектите само аморт. или само пружини 

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Като гледам и навънка вървят по толко цък
Valentin_Peev написа:Като гледам и навънка вървят по толко цък
FK са нисък клас продукти,нищо че са немски.Направо е грехота да дадеш толкоз пари за кит на тая фирма."H & R" и "Eibach" са пружините,лошото е че са бая пара.Жълтото регулируемо Кони ако изпадне на прилична цена също е задълже.
No time like the present.
2shae написа:Valentin_Peev написа:Като гледам и навънка вървят по толко цък
FK са нисък клас продукти,нищо че са немски.Направо е грехота да дадеш толкоз пари за кит на тая фирма."H & R" и "Eibach" са пружините,лошото е че са бая пара.Жълтото регулируемо Кони ако изпадне на прилична цена също е задълже.
Фантазиите са убаво нещо,ама сиренето е с пари!:roll:
А относно колегата на когото магазина е близо,ако имаш възможност питай какво имат за е30ки 6таци!
Аз гледах някакви ценички,ама си е друго като видиш на живо каква е работата!

slatanic написа:2shae написа:Valentin_Peev написа:Като гледам и навънка вървят по толко цък
Фантазиите са убаво нещо,ама сиренето е с пари!:roll:
Говорим за напълно реални неща.Ако правиш окачване го прави като хората,половинчатите неща не гарантират визия и качество.
Фантазиите и сиренето ги измиваш под душа колега!

No time like the present.
- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Аз пък не смятам че Х&Р са толкоз скупа марка пак кони далеч не е наи доброто от към аморт.... На скъпите марки аморт. даже името немога да им запомна ма са много засукани
един колега в форума продава Х&Р рег. пружинки на цена 400 кинта чисто нови...
п.п. аз съм с Х&Р секънд хенд ама не се реголират.. (доволен сам ма няма кинти за момента за аморт. )

п.п. аз съм с Х&Р секънд хенд ама не се реголират.. (доволен сам ма няма кинти за момента за аморт. )
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3