Реглаж преден мост?
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
Реглаж преден мост?
колеги, нямам нерви да се занимавам вече с тея наще ''майстори''. Сменях си накрайниците на кормилната и ми напраиха ''реглаж'', тръгвам аз за София, гумите свирят, дърпа на кадето си иска. Връщам се при същите и пак'' реглаж'' не мога да разбера толкова ли е трудно, ама работата същата и ми яде гумите от вътрешната страна. Някой може ли да ми каже какво да прая.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
булавто не е срещу метро а на околовръстното преди бриколаж маже би имаш предвид сервиза чефин който е срещу метро
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
колегата е от Варна и Булавто е точно там срещу Метро
Аз лично препоръчвам Примекс - на същия ред но доста по-надолу след кръговото и след кораба (сградата)
Поздрави,
Д
Аз лично препоръчвам Примекс - на същия ред но доста по-надолу след кръговото и след кораба (сградата)
Поздрави,
Д

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
-

- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
-
къде ходи на реглаж

Ей това е какво мислите по-въпросът ? Защо има толкова голямо отклонение на страничния наклон ? и откаде се регулира ?
Edit:
Ок прочетох по-сервизните документации,че страничен наклон не се регулира. Има вариант с смяна горе на захващането на амортисиора но променя ъгъла +/- 30' което пак не решава моят случай, колко фатално е това отклонение от 1 градус?
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
аз ходих на реглаж при едни лай...ца дето май нищо не знаят ама сега и двете ми предни гуми са изядени, а онея се оправдават с тва, че единия ми шарнир е разбит ????????? пък то нищо общо. Сега съм им казал да ми търсят две нови, че ......
а иначе за шарнира какъв да взема и колко ше ми струва смяната, че като сменях горните ми се е.а майката да блъскам, а и каде да отида.

а иначе за шарнира какъв да взема и колко ше ми струва смяната, че като сменях горните ми се е.а майката да блъскам, а и каде да отида.
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
E, що не отиде дето ти писахме?!?
Разпечатка дадоха ли ти?
Като тази, дето е постната от колегата AcOrP.
ЕЕЕЕЕЕ, не четеш, бе колега! И преди да започне реглажа се прави оглед и оценка на носачите и ако се установи прекомерно износване трябва да ти откажат реглажа до отстраняване на проблема!
Иначе, на въпроса какви шарнири наистина незнам. Къде да ги смениш - виж, това знам! САМ! Пред блока.
Успех и поздрави,
Д
Разпечатка дадоха ли ти?
Като тази, дето е постната от колегата AcOrP.
ЕЕЕЕЕЕ, не четеш, бе колега! И преди да започне реглажа се прави оглед и оценка на носачите и ако се установи прекомерно износване трябва да ти откажат реглажа до отстраняване на проблема!
Иначе, на въпроса какви шарнири наистина незнам. Къде да ги смениш - виж, това знам! САМ! Пред блока.
Успех и поздрави,
Д

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
AcOrP написа:Ей това е какво мислите по-въпросът ? Защо има толкова голямо отклонение на страничния наклон ? и откаде се регулира ?
Edit:
Ок прочетох по-сервизните документации,че страничен наклон не се регулира. Има вариант с смяна горе на захващането на амортисиора но променя ъгъла +/- 30' което пак не решава моят случай, колко фатално е това отклонение от 1 градус?
Колега забелязал ли си дали имаш разлика във височината отпред т.е. разстоянието между веждата и долния ръб на борда на джантата еднакво ли ти е?
Питам тъй като при мен дясното колело е с 1 градус по-наклонено от лявото и като си сложих ниското окачване лъсна разлика от 8мм в ляво е по-виско отоколкото в дясно.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
13 мнения
• Страница 1 от 1