оборотите
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
оборотите
колеги проблема ми е следния-като тръгна да ускорявам до 2500 оборота,като отнема гаста и натисна съединителя да превключа по висока предавка,оборотите се вдигат с 200-300,вместо да спаднат,нещо като все едно и е малко нафтата.ако я напичм до повече обороти не го усещам този проблем??някой знае ли какво е???и понякога гасне като превключвам на по малки обороти?????знам че е за диагностика,но нямам времееееееее-мама му стараааааааааа-бачкане и бачкане-докога

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Симптомите не са хубави като плочка на гнп ми прилича.Отиди на диагностика и виж какво ще покаже.
обичам BMW
- wladio
- младши ентусиаст
-
като ремонт ремонтира ли се или нова-ако се сменява тва май е бая кинти.......от какво се ебава тая плочка??????по принцип и аз така си мисля че е плочка но надеждата умира последна.а по лошо може ли да стане ако карам още малко така????
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Според мен не се ремонтира.Мощеш да си караш още така ако не те дразни,струва към 1000лв чисто нова. Отиди на диагностика дано се окаже нещо друго.wladio написа:като ремонт ремонтира ли се или нова-ако се сменява тва май е бая кинти.......от какво се ебава тая плочка??????по принцип и аз така си мисля че е плочка но надеждата умира последна.а по лошо може ли да стане ако карам още малко така????
обичам BMW
- wladio
- младши ентусиаст
-
6 мнения
• Страница 1 от 1