За раздел Е36
Модератор: I.Voykov
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
За раздел Е36
От повече от година съм влизал в този раздел"Е36"смо 2-3 пъти,а съм притежател и на такъв модел,понеже темите са толкова дъвчени,че като влезна и ми се гади!
Едни и същи теми:
Филтър за купето
Какво масло
Какъв антифриз
Какви джанти
Какви гуми
Нещо тропа
Нещо вие
Новата маска на старата(или нещо в този смисъл)
Климатроник с врътките-->дигитален,възможно ли е?
Какво да си купя 318ис или 320
==//==318тдс или 325тдс
Какви амортесьори
И много други подобни безмислени теми,които ги има пускани и предишния ден,ако не и същия!!!
Вече няма смислени теми или ако има се губят в морето от глупости!!!
И ако случайно има нормална и смислена тема тя се превръща в пълна каша от
Няма да давам някакви предложения за решение на проблема,защото не съм аз човека да кажа какво трябва да се случи,а просто обръщам внимание на модераторите,а те да си преценят какво ще е най-добре и с най-голям ефект да се направи!!!
Може да си направите експеримент като влезнете в Е36 и ще видите поне 3-4 от изброените от мен неща!

Едни и същи теми:
Филтър за купето
Какво масло
Какъв антифриз
Какви джанти
Какви гуми
Нещо тропа
Нещо вие
Новата маска на старата(или нещо в този смисъл)
Климатроник с врътките-->дигитален,възможно ли е?
Какво да си купя 318ис или 320
==//==318тдс или 325тдс
Какви амортесьори
И много други подобни безмислени теми,които ги има пускани и предишния ден,ако не и същия!!!
Вече няма смислени теми или ако има се губят в морето от глупости!!!
И ако случайно има нормална и смислена тема тя се превръща в пълна каша от

Няма да давам някакви предложения за решение на проблема,защото не съм аз човека да кажа какво трябва да се случи,а просто обръщам внимание на модераторите,а те да си преценят какво ще е най-добре и с най-голям ефект да се направи!!!
Може да си направите експеримент като влезнете в Е36 и ще видите поне 3-4 от изброените от мен неща!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Брат, нищо не може да се направи, единствения вариант е да се направят важни теми по най-предъвкваните въпроси и там линкове към всички теми.
като и това няма да помогне щото никой няма да си направи труда да ги прегледа
единствения начин е да има модератори 26/8 на линия който да заключват и трият темите нон стоп, което от своя страна ще доведе до теми от сорта на "мамка му на тоя дето ми заключи темата!"
едит: да не отварям нова тема, щото някъде имаше, но не мога да я намера нещо, пак има проблеми с форума
като отворя някоя тема и особенно ако пиша в нея, ми седи все едно има нови мненияи. до сега на мене не ми се беше случвало, но ето че и мен не ме подмина

като и това няма да помогне щото никой няма да си направи труда да ги прегледа

единствения начин е да има модератори 26/8 на линия който да заключват и трият темите нон стоп, което от своя страна ще доведе до теми от сорта на "мамка му на тоя дето ми заключи темата!"

едит: да не отварям нова тема, щото някъде имаше, но не мога да я намера нещо, пак има проблеми с форума

като отворя някоя тема и особенно ако пиша в нея, ми седи все едно има нови мненияи. до сега на мене не ми се беше случвало, но ето че и мен не ме подмина

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Не е само там,но точно в Е36 е направо трагедия!
Аз не съм модератор за да кажа какво да се случи,ако бях знам какво да направя,но не ми се обяснява защото така или иначе няма да стане!
Но щом така ви харесва нека си продължава да се тъпче с глупости целия раздел и форум!
Само едно ще кажа-Трябва по сериозен контрол и по-големи наказания!
Аз не съм модератор за да кажа какво да се случи,ако бях знам какво да направя,но не ми се обяснява защото така или иначе няма да стане!
Но щом така ви харесва нека си продължава да се тъпче с глупости целия раздел и форум!
Само едно ще кажа-Трябва по сериозен контрол и по-големи наказания!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
И с тези наказания какво?
Да раздадем БАНове на всички без модераторите, админите и теб. А мисля, че идеята е добра!
Да раздадем БАНове на всички без модераторите, админите и теб. А мисля, че идеята е добра!

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
А какво й е лошото - на всеки по-сериозно провинил се - САМО едно предупреждение и след това - наказание (четене), което трябва да е степенувано, съобразно броя на провиненията - първо провинение - 3 дни (примерно), второ - 7 дни, трето - 14 дни и съответно добавяне на жълт картон към ранга. При допуснати няколко нарушения за кратък период (примерно 2 седмици или месец), наказанията да бъдат най-строги. Наказания да се налагат ВИНАГИ за спам, пускане на безсмислени теми/анкети, започване на конфликт с колега, обиждане и т.н. след еднократно предупреждение от модератор. Също така не трябва да се толерира пускането на теми в грешни раздели и пускането на 2, 3 и повече теми за едно и също нещо, като там следва да се правят повече от едно предупреждение (заради презумпцията, че човека е нов и не се е ориентирал). Всяко неспазване на правилата също трябва да се санкционира - примерно ъпването на обяви без да е изтрит последния ъп, поради което се събират по две страници стрелички, писането с главни букви, латиница, несъответствие на заглавието с темата и т.н. За целта сигурно ще се наложи да се увеличи и броя на модераторите или да се даде възможност на доказалите се модератори да модерират и други раздели (в другите форуми - глобални модератори).
Няма друг начин нещата да се оправят. Българина само като види дебелия започва да се замисля.
П.С. Не визирам само раздел Е36 (не съм запознат добре с него) - имам в предвид това да се прави за всички раздели.
Няма друг начин нещата да се оправят. Българина само като види дебелия започва да се замисля.
П.С. Не визирам само раздел Е36 (не съм запознат добре с него) - имам в предвид това да се прави за всички раздели.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Абе мислил съм го аз едно разделче, ама трудно осъществимо.
Прави се раздел с име от сорта "Проблеми и техните решения".
Знаем, че във всеки един раздел има теми с проблеми с техните решения. Тези теми се местят в този раздел, като са почистени от модератор, за да остане само полезното. Раздела е само за четене.
В заглавието на всяка тема в скоби се прибавя модела за който се отнася темата. И така когато някой има проблем влиза в търсачката, задава да търси само в този раздел, като думите по които да търси са само модела в скоби. Нещо такова.
Прави се раздел с име от сорта "Проблеми и техните решения".
Знаем, че във всеки един раздел има теми с проблеми с техните решения. Тези теми се местят в този раздел, като са почистени от модератор, за да остане само полезното. Раздела е само за четене.
В заглавието на всяка тема в скоби се прибавя модела за който се отнася темата. И така когато някой има проблем влиза в търсачката, задава да търси само в този раздел, като думите по които да търси са само модела в скоби. Нещо такова.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Bavarcho
- Пантерчо
-
SpUd3r написа:Такъв раздел си има и се казва "Полезна информация"
В полезна информация има сякакви работи (Истории, технически информации и др.)
А в този раздел само теми с проблеми който са решени!
Както казах надали някой би се навил, защото задачата не е лесна.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: За раздел Е36
ТУРБО написа:От повече от година съм влизал в този раздел"Е36"смо 2-3 пъти,а съм притежател и на такъв модел,понеже темите са толкова дъвчени,че като влезна и ми се гади!![]()
Интересно колко ви е лесно да коментирате отстрани... да давате акъл кое и как да се прави... как и кой да си върши работата... ОБАЧЕ като ви сложат в тази позиция и почвате да се чудите дали и кога как да реагирате и по какъв начин, че да не стане някъв проблем... евентуално с превишаване на правата, с по-грубо отношение към чисто нов потребител... дали сте постъпили правилно в съответната ситуация и т.н. и т.н.... наиситна, отстрани е лесно да се плюе... нали нямаш пряко отношение..
Факт е обаче, че в момента Е36 е много по-добре от преди 3-4 месеца, например... жалкото е, че и това не можете да оцените. Може би по-добра идея е да го оставим раздела на самотек и да видим какво ще се случи и за какво ще плачете тогава...

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Ами за това с търсачката е ясно ама като пусна примерно да търся в раздела продава пиша си аз бъбреци за е36 и ми излизат някви обяви за маратонки,тениски и други глупости и чак след едночасово търсене намирам това което ми трябва точно незнам защо е така 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Факт е,че сме се постарали да извадим линкове към най-дискутираните теми
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=11820,
както и е факт,че половината от новите потребители не четат нищо,а директно питат.
Не ви ли прави впечатление,че дори не махат надписа "Пиши на кирилица....."
от мнението си

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=11820,
както и е факт,че половината от новите потребители не четат нищо,а директно питат.
Не ви ли прави впечатление,че дори не махат надписа "Пиши на кирилица....."
от мнението си

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Абсолютно подкрепям мненията на Mollov както и на bmwdriver Е36 изглежда много по добре от преди няколко месеца
Неоспорим факт е също, че полезните теми и линкове са най-отгоре, но никой не си прави труда да ги чете
Е36 се превърна в доста масов раздел, съответно повтарящите се безсмислени и еднообразни теми са много
Лично за мен модераторите на раздел Е36 вършат добре своята работа, но Те не са екстрасенси да знаят кога ще бъде пусната поредната повтаряща се тема, та да я елиминират още в зародиш уважавайте работата на колегите

- Tunerat^PRO
- Потребител
-
45hyutrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mnenieto se priema
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума