м броня за тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
м броня за тдс
мисля да слагам предна и по късно и задна м броня искам да попитам миналите този път за какво да се подготвя какво се сменя какво остава няма да слагам някаква измислена стъклопласт някакъв линк ако може че ровя от дни вече
- cls6666
- ентусиаст
-
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
То писано има !! ама няма кой да чете .... накратко сменяш освен бронята и кора под двигателя, под калниците !!
- cls6666
- ентусиаст
-
всичко което намерих е за бензинови петици а въздухоотводите не се ли подменят?нали кулера езад единия подкалник
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колега, ако искаш предна М броня от пласмаса /каквато явно искаш/ само тя без ///М халогените ти е кам 600 лв, + халогените кам 150 лв, + подкалниците от Дару 300 лв + боя, ще ти излезне над 1000 лв, а наистина за въздуховодите при ТДС не знам как е
и като дадеш още 800 за фарове хЕЛЛА, и като спре некои резко пред тебе, си -2000 лв вътрешно
вече ако е нещо от стъклопласт може и да се преправи и така
и като дадеш още 800 за фарове хЕЛЛА, и като спре некои резко пред тебе, си -2000 лв вътрешно

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
jorosa написа:колега здрасти аз си сложих такава броня нищо не се сменя просто трябва да махнеш капаците на халогените защото колата умира няма от каде да смуче ваздух аз сьм сложил мрежа подкалниците си стават старите и кората сьщо а халогените влизат вьв старите ваздоховоди
Стават готин ... ама за да не слагаш халогените на тавана .... си има дреболии който се заменят ...
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
BMW-E39 написа:колега, ако искаш предна М броня от пласмаса /каквато явно искаш/ само тя без ///М халогените ти е кам 600 лв, + халогените кам 150 лв, + подкалниците от Дару 300 лв + боя, ще ти излезне над 1000 лв, а наистина за въздуховодите при ТДС не знам как е
и като дадеш още 800 за фарове хЕЛЛА, и като спре некои резко пред тебе, си -2000 лв вътрешно![]()
Тази от снимката на колко парички е стъпала без боята (с гърнетата)?
The Ultimate Driving Machine
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
мога да ти намера такава задна ///М на 250 лв , моята е от стъклопласт
скоро сложихме на сестра ми РАСИ пак такава и заспа да си ебе мамата, само водачите от старата се насаждат от тая, и си става перфе

скоро сложихме на сестра ми РАСИ пак такава и заспа да си ебе мамата, само водачите от старата се насаждат от тая, и си става перфе
- cls6666
- ентусиаст
-
аве колега даи снимка как едните сменят подкалници а ти не? без халогени ли да карам това не е драгстер иначе броня намерих о стаклопласт но много добре отлята
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
колега ако вземеш броня от стъклопласт, правена 1 към 1 от такава оригинална, няма как да не смениш подкалниците
ама ето че на колегата РАСИ скоро му сменихме предните подкалници и му взех съвсем обикновени за 520.. де да знам и аз
ама ето че на колегата РАСИ скоро му сменихме предните подкалници и му взех съвсем обикновени за 520.. де да знам и аз
- cls6666
- ентусиаст
-
аз и нямам подкалници моите са натрошени ще я закача и ще кажа цената ми отърва а и нямам предна броня 

- DieLikeTheResT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само красавици
Колега не взимай стъкопласт !!! Аз бях решил да взимам от стъкопласт но хора който разбират ме разобедиха доста твърдо ! Ще влезеш в дупка и ще се напука цялата ! аз си взех от високо качествена пластмаса и сам много доволен , бронята ми излезе 545 лв. и халогените 150 лв. не сам сменял нито под калници нито нищо , всичко си пасна както трябва

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
BMW-E39 написа:колега, ако искаш предна М броня от пласмаса /каквато явно искаш/ само тя без ///М халогените ти е кам 600 лв, + халогените кам 150 лв, + подкалниците от Дару 300 лв + боя, ще ти излезне над 1000 лв, а наистина за въздуховодите при ТДС не знам как е
и като дадеш още 800 за фарове хЕЛЛА, и като спре некои резко пред тебе, си -2000 лв вътрешно![]()
Еми тогава да сложи спирачки от М5 за да може спре по-бързо от този от преде.

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- cls6666
- ентусиаст
-
колеги не се заяждаите
на две съм от една страна 150 лева ми дават стъклопласта от другастрана си става оригинално ама аз питах за някои които е сложил ///М броня на тдс не искам като погледна да се виждат радиатори и хралупи
на две съм от една страна 150 лева ми дават стъклопласта от другастрана си става оригинално ама аз питах за някои които е сложил ///М броня на тдс не искам като погледна да се виждат радиатори и хралупи
15 мнения
• Страница 1 от 1